У Београду одржан протест против НАТО

Poruka
20.104
Ево већ сада, ја широм отворила очи и једва чекам ДА СВАНЕ.:D

Шта мислите, да ли су Вучићеви и Томини НАТО пријатељи већ довукли своју "пешадију", ону исту што није СМЕЛА 1999.године ни нос у Србији да провири, да од сутра чувају Томине и Вучкове двери (наравно да овде под тим "двери" мислим на зграде у које су се они "уселили" преваривши своје бираче и из којих свакодневно раде на штету не само тих истих бирача, него и на штету свих нас који их нисмо гласали)?

Ко од вас има смисла за "политичке прогнозе" нека каже (напише) колико мисли да ће се СУТРА грађана Србије пробудити из зимског сна и доћи пред њихове "двери" да затраже своја права која им је Устав Србије загарантовао?

235312.jpg

А......на крају кажем, сат већ откуцава:ok:

Tvoji su Slobini a Slobini su sada kod Vučića tako da ne znam protiv koga češ protestovati .
Jedino ako si Krkobabićeve uzela na zub mada su i oni bili Slobini .:)

Моји...тј. "Слобини" уопште нису сада код Вучића, према томе, ти си у заблуди, као што је у заблуди и поодоста неупућеног народа. Шта уради овај медијски "МРАК" у Србији.:sad2:
Ем ништа не видите, ем ништа и не знате или...то што знате, све НАОПАКО знате.

Е, када само Срби сазнају оно што треба да сазнају,...која бежанија ће да наступи. :mrgreen: Биће оно: "Беж`те ноге уср*ћу вас"

Још увек смо у Зони сумрака", као што се из много чега, у Србији, може видети.

Моји...тј. "Слобини" уопште нису сада код Вучића, према томе, ти си у заблуди, као што је у заблуди и поодоста неупућеног народа. Шта уради овај медијски "МРАК" у Србији.:sad2:

Е, када само Срби сазнају оно што треба да сазнају,...која бежанија ће да наступи. :mrgreen: Биће оно: "Беж`те ноге уср*ћу вас"

Ok to su parole za sutra. Aj ti nama polako objasni ko je navukao zavesu i koji je cilj sutrasnjeg okupljanja, osim druzenja, naravno?

Ok to su parole za sutra. Aj ti nama polako objasni ko je navukao zavesu i koji je cilj sutrasnjeg okupljanja, osim druzenja, naravno?

Па, зар ја нисам у уводној поруци, нешто слично вас питала:roll: А ја ћу сутра да будем само неми (наивни) посматрач. :zper:

Ne, ti tvrdis nesto, pa dokazi.

Kopiram ti, ali ne registrujes svoje tvrdnje.

Мало сутра. Ако треба да се пробудимо у Русији онда се нећу пробудити.

Нико ти не брани да се пробудиш у Србији. Ено и мечка се пробудила пре пар дана и видела свашта око себе. :confused: Могао би и ти, шта ти фали, ваљда се не плашиш реалности, нарочито ове са слике?!

84950_vest_gzt.jpg

Нико ти не брани да се пробудиш у Србији. Ено и мечка се пробудила пре пар дана и видела свашта око себе. :confused: Могао би и ти, шта ти фали, ваљда се не плашиш реалности, нарочито ове са слике?!

84950_vest_gzt.jpg

Kakve su ove glupe parole sa tvoje strane? Ovo vam je sad partenerska organizacija. Doduse, njih ste jos 99-te pobedili i kraj price.

Back