5 faza kako žena napušta muškaraca

Manga Hilux

Legenda
Moderator
Poruka
68.864

ŽENA NIKADA NE ODUSTAJE OD MUŠKARCA PREKO NOĆI – ONE PRVO PROLAZE KROZ 5 FAZA RAZOČARENJA​

izvor OazaZnanja

Žene kada zavole, one zavole do kraja. Tu nema ljubavi na pola, ili ljubavi na kratko. Ili vole ili ne vole.
Žene nikada ne odustaju od muškarca tek tako. One će dati bezbroj novih šansi kako bi njihova veza oživjela ili kako bi se stvari vratile na staro kao u vrijeme kada su bile srećne. Prije nego što žena digne ruke od svog muškarca ona prolazi kroz nekoliko faza:
1. Faza žmirenja. U ovoj fazi žena je zaljubljena do ušiju i kada primjeti neke crvene zastavice ona jednostavo zažmiri. Kada na svom partneru primjeti osobinu, naviku ili bilo šta drugo što joj se ne dopada – ona zažmiri da to ne vidi i ne pridaje tome značaja.
U ovoj fazi ona samo želi da osjeti leptiriće u stomaku i uživa.
2. Faza preispitivanja. U ovoj fazi žena ipak počinje da primjećuje sve mane njenog partnera. Počne da se preispituje da li je to zapravo ono što ona želi? Da li je to prava osoba za nju?
Njena glava postaje preopterećena svim tim pitanjima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

3. Faza negodovanja. Sada počinje faza u kojoj žena razmišlja u tom pravcu da možda boljeg partnera neće upoznati. Neko joj je pritom možda rekao da treba da čuva svog partnera takvog kakav jeste.
I ona u to počinje vjerovati. Shvata da nije sretna pored njega ali ipak počinje vjerovati da veza takva treba biti.
4. Faza realizacije. U ovoj fazi žena ipak počinje shvatati da se stvari neće promijeniti. Sada je svjesna da je njena veza u potpunosti promašaj i da njen partner neće promijeniti stvari koje joj smetaju.
Tada započinje faza raspleta.
5. Faza raspleta. Žena suočava svog partnera sa svim činjenicama i osjećajima koji je muče. U ovoj fazi još nije sve gotovo. U njoj žena daje svom partneru posljednju šansu da se promijeni, i sve zavisi od toga kako se on ponaša prema njoj u ovoj fazi.
Ako se bude ponašao nezaintresovano, drsko ili bezobrazno – to je trenutak kada ona puca i odlazi.


Izvor: pult24.info
 
....Ili sve su iste samo to ne znaju....bar tako piše u ovom tekstu....
A koliko ja znam, a znam, sve je zavisno od mnogih faktora i šabloni mogu da se naslute u različitim segmentima, od toga koji su početni statusi, preko toga kako je počelo i kakva je okolina, pa do karaktera....
ženska psiha je malo drugačija i kompliciranija od muške što se tiče zaljubljivanja
i da tačno , uglavnom su sve takoreći iste
 
Ženska psiha je različita u sva četiri pravca i to mnogo više nego psiha muškarca, što svakako ima svoje korene, ali ja nikad, NIKAD ne upoznah ni jednu ni približno istu....istina je da u pojedinim situacijama sličnim funkcionišu neki šabloni, ali ni oni nisu u svim detaljima isti....čak i sada pored virtualnog šablonizovanja mišljenja kod žena su mnogo eće razlike u mišljenju nego kod muškaraca....baš zbog tog iracionalnog načina mišljenja....ni kada kopiraju muškarce ne rade to isto....
 
Žene imaju više tu fiks ideju da će muškarca oblikovati kako bi htele, muški mozak nije baš takav.
Pa šta su mogle da rade ispred vatre u pećini dok je muškarac jurio mamute, nego kako da nametnu svoje mišljenje ;)
A muškarac ima više tu fiks ideju da će sve biti po njihovom. Tu dolazi do nerazumevanja.
I , neretko, do razlaza. Svako misli da je u pravu, niko neće da popusti.😶
 

Back
Top