:)

fibs91

Početnik
Poruka
17
Zanima me da li je neko volontirao u nekom Domu za nezbrinutu decu u Beogradu?
Prijavila bih se, ali ne znam sta je sve potrebno i kako to ide... :)

Idi kod direktora/direktorice, meni je tetka jedno vreme bila direktorica doma u BC pa mi sad kaze da su kod nje dolazili neke devojke da pitaju za to, i vojnici (civil)
Svakako bih isla kod na razgovor... Nego sam htela da vidim kakvi su utisci, da mi preporuce neki dom ili tako nesto....
Posto ne znam bas nikog ko je to radio...

na fb-u ima grupa Volontiranje u Zvecanskoj

sreda, 07 septembar 2011 16:47
book3U okviru Volonterskog socijalnog servisa i partnerstva sa udruženjem Živimo zajedno - Udruženje za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju Stari grad, šaljemo vam poziv za šestomesečno volontiranje sa decom iz Zvečanske pod imenom "Budi drug/drugarica" u periodu od oktobra 2011. do marta 2012. godine.
Ako ste zainteresovani, popunite prijavni formular i pošaljite ga na info@zivimozajedno.org i milica@mis.org.rs , a g.din Dejan Kozić će vas pozvati na razgovor. Prijave pošaljite sto pre, a potom ćete biti pozvani na intervju.
Dobrodošli u svet volontera i bezbrojnih mogućnosti!
http://youth.rs/volontiranjekampovi...m-iz-zveanske-pod-imenom-qbudi-drugdrugaricaq

Studiram, ali nista vezano za to. Mislim da nije potrebna neka odredjena skola...

Naravno da nije....samo ce da pokupe prvog sa ulice za to, jos uvek placeno, radno mesto... Sto se tice konkretno volontiranja, mislim i tu da ce da traze u struci jer, uvek ce pre da prime volontere koji su tu negde nego nekog ko zeli da pomogne...Jedino ako nemas vezu. Veruj mi znam kako to ide sto se tice volontiranja, staziranja, itd

Poslednja izmena:
Naravno da nije....samo ce da pokupe prvog sa ulice za to, jos uvek placeno, radno mesto... Sto se tice konkretno volontiranja, mislim i tu da ce da traze u struci jer, uvek ce pre da prime volontere koji su tu negde nego nekog ko zeli da pomogne...Jedino ako nemas vezu. Veruj mi znam kako to ide sto se tice volontiranja, staziranja, itd

O tome sam i ja razmisljala, da mozda nece hteti da prime bilo koga... Da imam vezu vec bih pocela, nista ovde ne bih pitala... Ja samo hocu da pomognem, nista me ne kosta, ali ako budu trazili u struci......

Back