Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Са таквим насловом теме нећеш привући много одговораZanima me da li je neko volontirao u nekom Domu za nezbrinutu decu u Beogradu?
Prijavila bih se, ali ne znam sta je sve potrebno i kako to ide...![]()
Zanima me da li je neko volontirao u nekom Domu za nezbrinutu decu u Beogradu?
Oces dodjes kod mene me zbrines?![]()
Svakako bih isla kod na razgovor... Nego sam htela da vidim kakvi su utisci, da mi preporuce neki dom ili tako nesto....Idi kod direktora/direktorice, meni je tetka jedno vreme bila direktorica doma u BC pa mi sad kaze da su kod nje dolazili neke devojke da pitaju za to, i vojnici (civil)
Svakako bih isla na razgovor... Nego bih da cujem neki savet, da mi neko preporuci dom ili tako nesto... Kad bi se javio neko ko je vec volontirao...Idi kod direktora/direktorice, meni je tetka jedno vreme bila direktorica doma u BC pa mi sad kaze da su kod nje dolazili neke devojke da pitaju za to, i vojnici (civil)
http://youth.rs/volontiranjekampovi...m-iz-zveanske-pod-imenom-qbudi-drugdrugaricaqsreda, 07 septembar 2011 16:47
book3U okviru Volonterskog socijalnog servisa i partnerstva sa udruženjem Živimo zajedno - Udruženje za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju Stari grad, šaljemo vam poziv za šestomesečno volontiranje sa decom iz Zvečanske pod imenom "Budi drug/drugarica" u periodu od oktobra 2011. do marta 2012. godine.
Ako ste zainteresovani, popunite prijavni formular i pošaljite ga na info@zivimozajedno.org i milica@mis.org.rs , a g.din Dejan Kozić će vas pozvati na razgovor. Prijave pošaljite sto pre, a potom ćete biti pozvani na intervju.
Dobrodošli u svet volontera i bezbrojnih mogućnosti!
Zanima me da li je neko volontirao u nekom Domu za nezbrinutu decu u Beogradu?
Jel imas potrebne skole za to??
Studiram, ali nista vezano za to. Mislim da nije potrebna neka odredjena skola...
Naravno da nije....samo ce da pokupe prvog sa ulice za to, jos uvek placeno, radno mesto... Sto se tice konkretno volontiranja, mislim i tu da ce da traze u struci jer, uvek ce pre da prime volontere koji su tu negde nego nekog ko zeli da pomogne...Jedino ako nemas vezu. Veruj mi znam kako to ide sto se tice volontiranja, staziranja, itd