47 odsto školske dece u Nemačkoj - muslimani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Kod žena poreklom iz Turske 3,87. Iz Sirije 4,43. Iz Afganistana 5,12. Iz Somalije 5,82. '

QnIJ1jL.jpg

Kada dodju u Evropu natalitet je jos dosta manji.

Stvarno ko moze da bude toliko glup pa da misli kako 4-5% populacije daje 47% skolske dece?

U njihovim državama možda. Kad dođu u EU, onda imaju eksploziju nataliteta.

Često sam u Nemačkoj i Austriji, zadnjih godina, i primećujem nagli porast muslimana. Nije 4-5%, već oko 18-22% populacije. Imaju mnogo dece, za razliku od Nemaca. Stvarno, ko može da bude toliko glup da u XXI veku poveruje da je Zemlja ravna ploča?

Ne, Nemci nisu bili najjači ni u I ni u II svetskom ratu. Samo su bili dovoljno glupi da u I ratu poveruju pruskim oficirima, a u II ludom moleru.

Da, najjači na planeti u oba svetska rata. U WW2 su barem imali neke saveznike, Japan i Tajland u Aziji, Mandžuko i još neke satelite, a u Evropi kvislinške države. Ali u WW1 bili su bukvalno sami (sa Austro-Ugarskom, Bugarskom i Turskom) protiv celog sveta, svih svetskih kolonijalnih sila i svih njihovih kolonija, a od 1917. i USA. I izbacili su carsku Rusiju iz rata u martu 1918. a do kraja rata nijedan strani vojnik nije ušao na nemačku teritoriju. Izgubili su rat zbog nedostatka sirovina i bili poluporaženi. 4,5 godina u WW1 i skoro 6 u WW2. Koliko će da izdrže Arapi u WW3? Kad bi živeli u 1-dnoj državi, umesto u 26, bili bi najjači na svetu. Potcenjivati inteligentne, pametne i opasne ljude kakav je bio "ludi moler" je neodgovorno, jer može Evropu i svet koštati novih milionskih žrtava. Da li si jedan od onih koji su poverovali u priču za tupavce? Ide ovako nekako: neki ludi moler je poludeo, mrzeo je Jevreje, hteo je da ih istrebi, napao je Poljsku 1939. godine (niko ne optužuje SSSR što je takođe napala Poljsku 1. septembra te godine), Zapadni Saveznici su objavili Nemačkoj rat i tako je izbio WW2. Debilno. Sve je isplanirano mnogo ranije. Kako već rekoh, knjigu u šake, ako hoćeš da diskutuješ. A i nije tema sve ovo...

Nemački državni zavod za statistiku objavio je rezulate novog “mikrocenzusa” (delimičnog popisa na osnovu koga se interpoliraju podaci za celokupno stanovništvo) za 2016. godinu.

U grupi predškolske dece (0-6 godina) krajem 2016. godine bilo je 59% sa “migracionim kontekstom” (sama deca ili bar jedan od roditelja nisu Nemci i nisu rođeni u Nemačkoj).

Istovremeno, roditelji 47% odsto predškolske dece su islamske veroispovesti.

Statistika po zemlji porekla predškolske dece u Nemačkoj:

41% Nemačka
22% Turska
8% Sirija
3% Irak
4% Afganistan
3% Eritreja
2% Somalija
2% Poljska
2% Etiopija
2% Kosovo
1% Italija
1% Pakistan
1% Kina
9% druge države

Prosečan broj rođene dece po ženi u fertilnom dobu kod žena sa nemačkim poreklom iznosi 1,21. Kod žena poreklom iz Turske 3,87. Iz Sirije 4,43. Iz Afganistana 5,12. Iz Somalije 5,82.

Evropa će za manje od pola veka biti muslimanski kntinent. Pariz, Berlin i Beč, kao i svi veći gradovi u tom “trouglu”,su arapski gradovi. U metroima mnogih velegradova na zapadu moja supruga i ja bili smo često jedini belci u vozu.

Pitanje je vremena kad će se raširiti na istok, a i kod nas su počeleda dolaze kojekakve izbeglice - muškarci bez žena i dece. Ovo su prve izbeglice muškarci, bez žena i dece u poznatoj istoriji. Nekada su muškarci ratovali a njihove žene i deca bili izbeglice. Ovo su sve jihad ratnici koji čekaju signal...

No comment.

Šta je hrišćani GUBITE pa krizirate.
Da osetite malo i vi kako je bilo stroslovenskoj veri dok ste ih vi gazili.
Ne brinete se sve dok se godine računaju od hristovog rođenja tj godina je 2018 POSLE HRISTA vi vodite.Čak i TI muslimani broje 2018 a ne neku godinu od kada se muhamed rodio ili neko njihov TAKO?

Nemacka je svesrdno pruzala pomoc da se zbog Kosova bombarduje Srbija.

Pruzili su pomoc azijskom plemenu na Balkanu i stali na stranu koja je protiv Srbije,
ne jednom. Tako da nas ne zanima sto danas azijati po nemackim gradovima siluju nemice u supak. Njihov problem.

Kada povuku odluku o nezavisnosti Kosova mozemo da pricamo.

Да. Замисли колико смо били глупи и колико су били глупи они који су нас водили да су чак и аријевце Немце успели да натерају да буду на страни азијског племена на Балкану.

Šta je hrišćani GUBITE pa krizirate.
Da osetite malo i vi kako je bilo stroslovenskoj veri dok ste ih vi gazili.
Ne brinete se sve dok se godine računaju od hristovog rođenja tj godina je 2018 POSLE HRISTA vi vodite.Čak i TI muslimani broje 2018 a ne neku godinu od kada se muhamed rodio ili neko njihov TAKO?

Ja nisam hrišćanin. Odi do pdf Religija pa vidi šta sam sve pisao tamo. I tebi predlažem da prvo proceniš sa kim imaš posla, pa onda da nekoga etiketiraš. A ako već hoćeš nekoga da etiketiraš, barem nauči kako se to radi.

Inače sam wiccan, a samim tim i paganin u najširem smislu reči. Više mi imponuje hrišćanska civilizacija od islamske, jer nema šerijat.

Ne zanima me ni Isus, ni Muhamed, niti bilo koje ljudsko biće. Ne sledim nikoga ko je imao ili ima telo. Zoran Jov, "religijski egzekutor" sa pdf Religija, gde je ostavio najviše paganskih postova. Ojha.

- - - - - - - - - -

Да. Замисли колико смо били глупи и колико су били глупи они који су нас водили да су чак и аријевце Немце успели да натерају да буду на страни азијског племена на Балкану.

Šta li ovo treba da znači? Pojasni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back