47 odsto školske dece u Nemačkoj - muslimani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam čuo testosterona. FDA, američka državna agencija za hranu i lekove ranije je soju optuživala za to. Ja sumnjam, ali je sasvim moguće da je hrana okidač za to. Ovde u USA je sve peepuno soje, šećera i kukuruznog sirupa. Opet, teši činjenica da su Arapi najnesposobniji vojnici na svetu. Čak se i oni šale na svoj račun o tome. I hipster iz Osla deluje fizički spretnije od prosečnog Arapina, ali ipak broj im raste.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Ja upravo pisao o soji. Bravo...

Pisao sam o tome ovde: https://forum.krstarica.com/showthread.php/792968-Soja-globalni-genocid .

Da ponovim najvažnije...

Koliko kod nas ima GMO a koliko organske soje? Evo pojašnjenja...

Pre izvesnog vremena sam na svom Facebook zidu, i na nekoliko veganskih Facebook grupa, ukazao na to da je soja GMO otrov, kao i svi njeni industrijski proizvodi (naročito “sojino mleko” i “tofu sir”), te izrazio sumnju da je oko 96% soje u svetu GMO. Neki pametnjakovići su se raspravljali sa mnom, govoreći kako to nije tačno, da je soja odlična, prirodna namirnica, da je “sojino mleko” zdrava hrana, a “tofu sir” najzdravija prirodna hrana, bez obzira što je na Codex alimentarius-u i HACCP-u, te su rekli kako je udeo GMO soje u proizvodnji soje u svetu svega 7%... i sve to naravno bez ikakvih argumenata. Ojha.

Da ih demantujem. Evo linka koji potvrđuje moje sumnje:

https://www.blic.rs/vesti/ekonomija/sramota-kriju-da-vec-jedemo-gmo-hranu/bqtzzyj

Koga zanima da pročita ceo tekst, neka ga pročita; koga ne zanima ceo tekst, neka pročita samo one cifre u četvrtom pasusu, ispod naslova... citiraću najvažnije:

“Prema poslednjim podacima, kontrolom Ministarstva poljoprivrede utvrđeno je da je genetski modifikovana soja posejana na 23.000 hektara. Pregledano je 1.300 parcela, a prisustvo je potvrđeno u 42 od 45 uzetih uzoraka.”

E, pa, majstori, vi što vas plaća GMO lobi, Soroš, i ostala belosvetska gamad koja truje planetu, 42 uzorka od 45 uzoraka nisu celih mojih 96%, ali nisu ni vaših jadnih 7%. Preciznije, tačan podatak je 93,33%. No pomenutom rezultatu je daleko bliže mojih 96% GMO soje nego vaših 7% GMO soje. Od sve soje zasejane kod nas u Vojvodini, kao i u svetu, GMO je precizno oko 93,33%. Što znači da su sve te vaše sojine GMO proserotine (pišljivo “sojino mleko” i usrani “tofu sir”) otrov opasan po zdravlje prosečnog čoveka.

Prosta matematika kaže sledeće; račun iz “proporcije”:

42:X=45:100

45X=42x100

X=4200/45

X=93,33

Dakle, nije 7% nego 93,33%. Znači ja sam bio bliži. Ojha. Kako volim kad sam u pravu.

Čim vladari sveta namerno ubacuju soju u apsolutno sve, počev od brašna za narodni hleb, pa preko margarina i maslaca, zatim preko svih čipsova i ostalih grickalica, sve do kolača i keksova, u svu industrijsku hranu, ja je neću konzumirati iz inata. Ne verujem da vladari sveta ubacuju soju u apsolutno sve zato da bi pomogli jadnom narodu, već zato da bi ga otrovali. Zašto se soja mora ubacivati u svu industrijsku hranu?

Mada, kad bolje razmislim... Zašto uopšte upozoravati ljude na GMO soju? Neka jedu, previše ljudi hoda ovom planetom i taj broj je preko potrebno redukovati. Ovo govorim u ironiji. A soja je, bila ona GMO (93%) ili ne (7%), “odlična namirnica”. Ubija inteligenciju i sposobnost brzog reagovanja na događaje iz okoline. Svi ljudi koji ne znaju šta je HACCP i Codex alimentarius, koji konzumiraju industrijsku hranu iz kutija, treba da jedu soju, jer soja je hrana za stoku, a stoka ne treba da misli.

Oko 93,33 % soje u svetu je GMO. E, sad, što mi još smeta soja? Zato što je vladari sveta stavljaju u sve. Ali apsolutno u sve. Sojino brašno se ubacuje u obično brašno, da bi se trovala sirotinja, koja jede najjeftiniji hleb. Ubacuje se u sve industrijske kolače. Ubacuje se u sve industrijske keksove. Ubacuje se u sve čipsove i ostale grickalice. Ubacuje se u sve margarine. U sve maslace. Ubacuje se apsolutno u sve. Čim oni što vladaju svetom ubacuju soju u svu industrijsku hranu, to ne znači da je dobra, nego da je loša.

ašto upozoravati ljude na GMO soju? Neka jedu, previše ljudi hoda ovom planetom i taj broj je preko potrebno redukovati. Ovo govorim u ironiji. A soja je, bila ona GMO (93%) ili ne (7%), “odlična namirnica”. Ubija inteligenciju i sposobnost brzog reagovanja na događaje iz okoline. Svi ljudi koji ne znaju šta je HACCP i Codex alimentarius, koji konzumiraju industrijsku hranu iz kutija, treba da jedu soju, jer soja je hrana za stoku, a stoka ne treba da misli. Tačka.

Ja nemam nikakve koristi od ovoga što sam upravo napisao. To radim zato da se što više vas osvesti. Pamet u glavu, dok još ima pameti i glave. Nemojte slušati manipulatore. Bojkotujte njihovu hranu i njihove lekove... da ih tako dovedemo do bankrota... ili barem pokušajmo. Živi bili. Namaste.

- - - - - - - - - -

Srbija to radi Rusiji.

Kolonizuje Rusiju?

- - - - - - - - - -

Losi su i u sportu.

Pa kad jedu GMO soju...

Ne radi, Srbi i Rusi su braca. Rusi poticu od Srba, kao uostalom i ostali evropski narodi, samo sto to Rusija priznaje d avodi korene sa Balkana a ostali ne.
Nisu. Radi. Čak i da jesu braća (nema bratstva među državama) opet Srbija liže gujscu. Ja razumem zašto Srbija to radi. Zbog Kosova. Razumem i zašto Albanci ližu Americi dupe. Isto zbog Kosova. Sutra da state department objavi da je Kosovo neodvojivo deo Srbije, Radikali, DSSovci, Vucicevic i sve rusofilno bi istetoviralo američku zastavu. Nema u politici prijateljstva, samo interes.

Srbi svi i svuda. Mani me se toga...

Ne radi, Srbi i Rusi su braca. Rusi poticu od Srba, kao uostalom i ostali evropski narodi, samo sto to Rusija priznaje d avodi korene sa Balkana a ostali ne.

Jesu braća. Srbi i ostali Sloveni potiču od Rusa, jer Rusio imaju sve varijante slovenskih prezimena: i na ić, i na ski, i na čki, i na ov, i na ev... itd. itd. Knjigu u šake. Nemci i Rusi su prijatelji. Danas ima na desetine miliona ljudi koji potiču iz mešovitih nemačko-ruskih ili rusko-nemačkih brakova...

Ako je GMO uzrok, neka izbace GMO iz Nemacke i rese problem.

To bi rešilo problem oko spermatozoida, ali ne i druge probleme. Neće, to se namerno radi. Soja se stavlja u svu industrijsku hranu.

- - - - - - - - - -

Ja sam naisao na istrazivanje koje pokazuje da skoro polovina muskaraca nemaca ne zeli da ima zajednicu sa zenom. Da li je do modikovane ishrane ili nije ne znam, ali da je nastala velika hipokrizija na zapadu jeste.

Daj link. Ja znam recimo to da su bezosećajni i da zato idu na Tajland i u zemlje gde na jednog muškarca ide 15-tak devojaka i žene bilo šta, a udavača ima koliko hoćeš. Ili u Mjanmaru (bivšoj Burmi)...

Nisu. Radi. Čak i da jesu braća (nema bratstva među državama) opet Srbija liže gujscu. Ja razumem zašto Srbija to radi. Zbog Kosova. Razumem i zašto Albanci ližu Americi dupe. Isto zbog Kosova. Sutra da state department objavi da je Kosovo neodvojivo deo Srbije, Radikali, DSSovci, Vucicevic i sve rusofilno bi istetoviralo američku zastavu. Nema u politici prijateljstva, samo interes.

Americki naucnik je potvrdio da evropljani vode poreklo od Srba. To se danas ne moze kriti ali se ne moze sakriti. Amerika moze povuci odluku o nezavisnosti Kosova zbog politickih dilova, to im je Putin i savetovao, da sklone ruke sa Balkana.

Nema večnog prijateljstva među državama. Samo interesi. A imali smo predsednika (Nikolića) koji se zalagao za to da Srbija bude ruska gubernija. Kud ćeš niže?

Da, i Adam i Eva su bili Srbi... Nije tema...

- - - - - - - - - -

Muslimani i nisu naklonjeni modifikovanoj ishrani poput zapadnjaka. U Pakistanu ubijaju lekare koji idu po selima da propovedaju da se deca trebaju vakcinisati.

Ada, ma, je li, bogoti? Ma je li, časti ti? Zato se razvaljuju od GMO čokolada punih osušene svinjske krvi i svinjskih masti. Podržavam bojkot vakcinajca.

- - - - - - - - - -

Ni ne treba što se mene tiče. Yebe mi se za Nemce, tako im i treba.

Šta s eonda javljaš na temu? Što s etebe tiče? Ti si neka karika u ovoj priči? Pitanje je vremena kad će se sve ovo preliti u Srbiju. Sprema nam se nekoliko stotina hiljada migranata iz tih zemalja da se uvezu ovde. A onda će ti se baš je6ati...

- - - - - - - - - -

Americki naucnik je potvrdio da evropljani vode poreklo od Srba. To se danas ne moze kriti ali se ne moze sakriti. Amerika moze povuci odluku o nezavisnosti Kosova zbog politickih dilova, to im je Putin i savetovao, da sklone ruke sa Balkana.

Da, samo što taj američki naučnik nema ime. Kao što Jehovini svedoci vele kako je jedan astronaut gledajući Zemlju zaključio da je to jedina planeta u svemiru koja ima boju. Kakva glupost. Sve planete imaju neki spektar boja, a boje se vide samo od planete ispred koje se nalaziš. Tako da taj nepostojeći naučnik može da ga duva. Nije tema o Kosovu.

Dodao bih da je danas u hrišćanskom svetu uveliko zastupljen ateizam, sa ciljem dalje diskriminacije hrišćanstva, kao i opšteg usađivanja u svest naroda sumnju i negaciju postojanja boga. U muslimanskom svetu toga nema, možda vrlo malim i beznačajnim delom među muslimanima koji su prihvatili zapadnjački način zivota. Uz to, nova religija zvana “new age” je u naglom porastu...

Nemački državni zavod za statistiku objavio je rezulate novog “mikrocenzusa” (delimičnog popisa na osnovu koga se interpoliraju podaci za celokupno stanovništvo) za 2016. godinu.

U grupi predškolske dece (0-6 godina) krajem 2016. godine bilo je 59% sa “migracionim kontekstom” (sama deca ili bar jedan od roditelja nisu Nemci i nisu rođeni u Nemačkoj).

Istovremeno, roditelji 47% odsto predškolske dece su islamske veroispovesti.

Statistika po zemlji porekla predškolske dece u Nemačkoj:

41% Nemačka
22% Turska
8% Sirija
3% Irak
4% Afganistan
3% Eritreja
2% Somalija
2% Poljska
2% Etiopija
2% Kosovo
1% Italija
1% Pakistan
1% Kina
9% druge države

Prosečan broj rođene dece po ženi u fertilnom dobu kod žena sa nemačkim poreklom iznosi 1,21. Kod žena poreklom iz Turske 3,87. Iz Sirije 4,43. Iz Afganistana 5,12. Iz Somalije 5,82.

Evropa će za manje od pola veka biti muslimanski kntinent. Pariz, Berlin i Beč, kao i svi veći gradovi u tom “trouglu”,su arapski gradovi. U metroima mnogih velegradova na zapadu moja supruga i ja bili smo često jedini belci u vozu.

Pitanje je vremena kad će se raširiti na istok, a i kod nas su počeleda dolaze kojekakve izbeglice - muškarci bez žena i dece. Ovo su prve izbeglice muškarci, bez žena i dece u poznatoj istoriji. Nekada su muškarci ratovali a njihove žene i deca bili izbeglice. Ovo su sve jihad ratnici koji čekaju signal...

No comment.

7.62, sve rešava. Živi bili pa videli.

A jel imaš ti neki dokaz za to ili ti se javilo?

Recimo da je o tome pričao Dejan Lučić. Kod nas u Novom Sadu, a i u Vojvodini generalno, ima dosta Roma koji nisu odavde i ne govore našim jezikom. To su Romi iz EU koje je neko poslao ovamo. Viđao sam ih više puta na Palićkom jezeru, jer često idem tamo preko leta. A puna ih je Subotica. O samom Novom Sadu da ne govorimo. Ima sve više i više muslimana na ulicama. Žene su zamotane od glave do pete. A i Roma koji natucaju srpski. Šta ti se javilo?

- - - - - - - - - -

7.62, sve rešava. Živi bili pa videli.

Apsolutno ništa. Nema ni ko da ga upotrebi.

Recimo da je o tome pričao Dejan Lučić. Kod nas u Novom Sadu, a i u Vojvodini generalno, ima dosta Roma koji nisu odavde i ne govore našim jezikom. To su Romi iz EU koje je neko poslao ovamo. Viđao sam ih više puta na Palićkom jezeru, jer često idem tamo preko leta. A puna ih je Subotica. O samom Novom Sadu da ne govorimo. Ima sve više i više muslimana na ulicama. Žene su zamotane od glave do pete. A i Roma koji natucaju srpski. Šta ti se javilo?

- - - - - - - - - -

Apsolutno ništa. Nema ni ko da ga upotrebi.
Ima, ima.....bez brige.

Ali, Dejan Lučić je dileja.

- - - - - - - - - -

Nemci bi opet da rešavaju svoje probleme nasiljem? Pokušali su jednom da svoje izmišljene ''probleme'' reše gasom, pa svi znamo kako se to završilo.

Možda i jeste, ali nije sve što piše i priča neistina. Pogodio je dosta toga.

Ne, nisu ni onda to bili Nemci, već nacisti. A za NSDAP je 1933 glasalo ako se ne varam 42% građana. Dakle nikada nije bila većina. Sve je to nametnuto od anacionalnih tajnih društava. Sve je to planirano polovinom XIX veka. Evo ti da se malo edukuješ: https://www.google.rs/search?dcr=0&...0i46k1j0i22i10i30k1j0i8i13i30k1.0.hUwP4dJBWD0 . U WWI i WWII Nemci su bili najjači na svetu, pa su poslužili svrsi. U WWIII to će biti Arapi.

- - - - - - - - - -

Ima, ima.....bez brige.

Nema. Ako misliš na policijske gnjide koje jedne drugima kradu pištolje - https://www.kurir.rs/crna-hronika/n...-policijske-stanice-detelinara-clanak-1675214 - mrka kapa. Dobro je da i njih nisu ukrali.

- - - - - - - - - -

Misliš na par stotina neonacija? Pa oni za sprdnju služe.

Jesu to one ćelave i tetovirane budale? Da, služe za sprdnju, ali na njih se pokazuje prstom kao pretnju po kontinent dok se useljavaju jihad ratnici.

"Kod žena poreklom iz Turske 3,87. Iz Sirije 4,43. Iz Afganistana 5,12. Iz Somalije 5,82. '

QnIJ1jL.jpg

Kada dodju u Evropu natalitet je jos dosta manji.

Stvarno ko moze da bude toliko glup pa da misli kako 4-5% populacije daje 47% skolske dece?

Poslednja izmena:
Možda i jeste, ali nije sve što piše i priča neistina. Pogodio je dosta toga.

Ne, nisu ni onda to bili Nemci, već nacisti. A za NSDAP je 1933 glasalo ako se ne varam 42% građana. Dakle nikada nije bila većina. Sve je to nametnuto od anacionalnih tajnih društava. Sve je to planirano polovinom XIX veka. Evo ti da se malo edukuješ: https://www.google.rs/search?dcr=0&...0i46k1j0i22i10i30k1j0i8i13i30k1.0.hUwP4dJBWD0 . U WWI i WWII Nemci su bili najjači na svetu, pa su poslužili svrsi. U WWIII to će biti Arapi.

- - - - - - - - - -

Nema. Ako misliš na policijske gnjide koje jedne drugima kradu pištolje - https://www.kurir.rs/crna-hronika/n...-policijske-stanice-detelinara-clanak-1675214 - mrka kapa. Dobro je da i njih nisu ukrali.

- - - - - - - - - -

Jesu to one ćelave i tetovirane budale? Da, služe za sprdnju, ali na njih se pokazuje prstom kao pretnju po kontinent dok se useljavaju jihad ratnici.

Ne, Nemci nisu bili najjači ni u I ni u II svetskom ratu. Samo su bili dovoljno glupi da u I ratu poveruju pruskim oficirima, a u II ludom moleru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back