4400

privookao me naslov serije....i sinoć počnem po prvi poot da gledam..........i zaspim.......na mestu..."dođite kod mene u četvrtak....šo se smrzavate napolju.........imam kooću u blizini"........

Mnogo dobra serija, gledao sam pre prvi serijal na B92, dok nisu prekinuli. Ne znam da l' je opet pustaju od pocetka, tek sam juce gledao epizodu... Inace, koliko sam upoznat, imaju 4 serijala, ali uopste nema mnogo epizoda...

Ma serija je super a prva epizoda je bila po meni njabolja epizoda od svih. PREPORUCITE JE SVIMA, POZDRAV ZA SVE KOJIJE GLEDAJU.U serji se radi o tome kako se ljudi uklapaju u zivot posle posle 12 god provedenih van zemlje.

Ma serija je super a prva epizoda je bila po meni njabolja epizoda od svih. PREPORUCITE JE SVIMA, POZDRAV ZA SVE KOJIJE GLEDAJU.U serji se radi o tome kako se ljudi uklapaju u zivot posle posle 12 god provedenih van zemlje.
WTF?
Radi se o tome kako su ' vanzemaljci ' (ko god) oteli 4400 ljudi (ali su sve oteli u razlicito vreme, od 1940 i neke, pa sve do 2000 i neke) i oni se u sadasnjosti vracaju u ogromnoj lopti svetlosti na Zemlju, secajuci se svega, ali svega iz svog vremena...

ma radilo se o zeni koja je nosila smrtonosni virus u sebi ali je svaki put prosiri virus i zrazi ljude kada se naljuti,na kraju su je ubili.ljudi umiru za 120 minuta,

Back