?

• Začetnik teme Začetnik teme sanja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Betty:
ne, mislim da je dogovor da "?" ostane restoran i to sa tradicionalnim jelima, da se enterijer ne menja drastično i bla, bla...znači, možda ne bude kockastih stolnjaka, al biće drvenih stolica i stolova i etno hrane.
btw. u Šumatovcu još ništa nema, šta radi taj Čeda

btw. jedina razlika između pijanca i boema je što je boem obrazovan, a pijanac nije

da ovo je tacno! prvi mi pade na pamet Jovan Ducic..

a sto se tice "?" ne zanam trenutno sta se desava..samo zanam da otkad je preminuo (negde prosle godine)jedan od dvojice vlasnika prica je da ce se prodati..

guda:
Nema vishe ni Lipovog Lada... bice neki fancy restoran... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Neće, renovirao ga je izvesni Goran i napravio je nešto mnogo dobro. Sredio je baštu, izbacio one zarđale stolice i stolove i umesto njih postavio drvene, sklonio je onaj ispucali mermer (stazicu) i postavio istu takvu samo novu....

Neće menjati tradiciju, i dalje se zove ''Lipov lad'' i idalje ima najlepšu baštu u Beogradu.
Za par dana je otvaranje pa ćemo videti našta liči hrana (bila je očajna poslednjih godina i ne znam nikog ko se hranio tamo) a i kakve su cene

Iggy:
DJ_MaRe:
ako me pitas da li mi je zao sto su srusili te jadne birtije i odavno propale knjizare da bi izgradili nesto modernije, onda ne... nije mi zao; drago mi je da pokusavaju od ovog grada da barem malo naprave nesto nalik svetskim metropolama...

Stidi se!
у светским метрополама се не труде да поруше нешто што означава историју и културу! ради се на чувању традиције и архитектуре. упропастили су град са одвратним стаклено-металним кутијама! руше дивне зграде свака од њих носи нешто. ако Београд треба да изгуби своју душу као и његови становници да бисмо били представници "света" онда не желим да пристанем! остаћу сељанка са брдовитог Балкана и одржаћу говор пред камерама као Манда у "лепим селима"!

evo komentara iskusnog Mister O-a koji sedi do mene u klupi
Lipov lad je relikt socijalizma
sad kao renovirali
stavili neke daske i lamperije
a bila to saletina
za svadbe i sahrane
a inače je go qratz

Bulevar revolucije 272 je adresa
al ja neću tamo otići :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back