4 znaka koja će imati najviše sreće u junu mesecu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.670
Ovan
2953827_ovan_ff.jpg

Ovnovi će iskreno biti zapanjeni dešavanjima, neće moći da veruju da imaju toliko sreće. Očekuju ih dobici na lutriji, neočekivani pokloni, nekima će takođe iznenada biti vraćene pozajmice, a oni koji se sude oko imovine - dobiće spor. Astrolozi savetuju Ovnovima da u junu slobodno rizikuju, čega god da se prihvate - uspeh im je zagarantovan. Ko zna kada će sledeći put imati ovakvu naklonost zvezda, ističu.

Lav

2953813_lav_ff.jpg

Lavovi su dostojanstveno prošli koridor pomračenja, vreme je da dobiju zasluženu nagradu. Prvenstveno, zvezde su odlučile da iznenade one koji su već u vezi - mogu slobodno da očekuju ponudu za brak. Što se tiče slobodnih, imaće uspeha na poslu, najpre u vidu unapređenja, kao i neočekivani bonus. Savet astrologa ovom znaku jeste da pametno troše novac i da prestanu da žive od danas do sutra.

Jarac

2953821_jarac_ff.jpg

Jarčevi poslednjih meseci nisu baš imali puno sreće, ali nisu gubili nadu, samo su išli napred. Poklon zvezda je partner o kome već dugo sanjaju. Naredna dva meseca biće jedan od najuspešnijih perioda u njihovim životima u poslednje dve godine. Više neće morati da biraju šta više žele – porodicu ili posao iz snova. Sudbina će im dati sve odjednom!

Škorpija
2953823_skorpija_ff.jpg

Ovo je znak horoskopa koji je već duže vreme u finansijskim problemima. Zvezde kažu: Škorpije, širom otvorite novčanike, jer stižu ogromne pare! Ali, veoma je važno da razmišljate o budućnosti i ni u kom slučaju ne trošite sve što dobijete odjednom! Razmislite o novom poslu ili investirajte u nekretnine koje ćete izdavati i od kojih ćete uvek imati siguran priliv novca. Uvek imajte rezervni plan, jer je život nepredvidiv.
(mondo)

Škorpija
Pogledajte prilog 1343901
Ovo je znak horoskopa koji je već duže vreme u finansijskim problemima. Zvezde kažu: Škorpije, širom otvorite novčanike, jer stižu ogromne pare! Ali, veoma je važno da razmišljate o budućnosti i ni u kom slučaju ne trošite sve što dobijete odjednom! Razmislite o novom poslu ili investirajte u nekretnine koje ćete izdavati i od kojih ćete uvek imati siguran priliv novca. Uvek imajte rezervni plan, jer je život nepredvidiv.
(mondo)

Jako dugi niz godina a ne duze vreme

U sta god sam investirala me uvalilo do guse

A to nije prije pisalo u horoskop, znaci i da ovo nije tacno

ti si u vecitom odlivu... kao pms bez prestanka.. :P:mrgreen::lol:
E to je veliki problem naseg drustva i sistema i izvor svih problema u svijet

To sto se oni koji slabo razumiju ili u nesto ne razumiju uopste trpaju nos gdje im nije mjesto

A ja kad kazem da ima kamara psihologa koji sjede nako bezveze i ne rade nista i moglo bi se uvesti kao obavezno testiranje inteligencije jos u osnovne skole, na mene hampa...kazu diskriminacija i evo sta se desava, drustvo ispasta, ljudi pate

Ovaj ovdje B star je recimo moderator, a bilo ih je jos par na ovom forumu koje su dobile vlast u ruke i izivljavale se na ljudima od kojih su neki imali ozbiljne zivotne a neki i psihicke probleme

A da ne spominjem djete sa prosjecnom inteligencijom upravo zbog tog propusta evo sta uradi u Beogradu u skoli

Nekada se na upisu u skolu govorilo roditeljima kolike mogucnosti imaju djeca. pa roditelji opasne probleme pravili, sjecam se jedne majke drala se kroz skolu a poslije cujem i po gradu da kao kako njeno djete nije superinteligentno i da ce ona dokazati da on ima sve petice i da ce biti doktor...i nije postao

i poslije naprosto vise se to ne govori ljudima

a greska

E to je veliki problem naseg drustva i sistema i izvor svih problema u svijet

To sto se oni koji slabo razumiju ili u nesto ne razumiju uopste trpaju nos gdje im nije mjesto

A ja kad kazem da ima kamara psihologa koji sjede nako bezveze i ne rade nista i moglo bi se uvesti kao obavezno testiranje inteligencije jos u osnovne skole, na mene hampa...kazu diskriminacija i evo sta se desava, drustvo ispasta, ljudi pate

Ovaj ovdje B star je recimo moderator, a bilo ih je jos par na ovom forumu koje su dobile vlast u ruke i izivljavale se na ljudima od kojih su neki imali ozbiljne zivotne a neki i psihicke probleme

A da ne spominjem djete sa prosjecnom inteligencijom upravo zbog tog propusta evo sta uradi u Beogradu u skoli

Nekada se na upisu u skolu govorilo roditeljima kolike mogucnosti imaju djeca. pa roditelji opasne probleme pravili, sjecam se jedne majke drala se kroz skolu a poslije cujem i po gradu da kao kako njeno djete nije superinteligentno i da ce ona dokazati da on ima sve petice i da ce biti doktor...i nije postao

i poslije naprosto vise se to ne govori ljudima

a greska
pa jel treba da te tretiramo kao buducu opasnost za drustvo, evo sad sam se zabrinuo?..
jel neces pucati na nekoga, da promenimo ton? :cool:
meni se cinilo da to do sad nije pomagalo, posto otkad te znamo ovde ti se vecito na nesto zalis, a kad te pitamo o cemu je rec, de bekni da vidimo ima li kakva leka, ti zacutis ko mula, okrenes glavu u stranu i napravis nas ludima...jedno 50 puta u nizu. Sta sad treba reci, deder, ti reci? ;) :)

pa jel treba da te tretiramo kao buducu opasnost za drustvo, evo sad sam se zabrinuo?..
jel neces pucati na nekoga, da promenimo ton? :cool:
meni se cinilo da to do sad nije pomagalo, posto otkad te znamo ovde ti se vecito na nesto zalis, a kad te pitamo o cemu je rec, de bekni da vidimo ima li kakva leka, ti zacutis ko mula, okrenes glavu u stranu i napravis nas ludima...jedno 50 puta u nizu. Sta sad treba reci, deder, ti reci? ;) :)
Prvo ja da sam htjela pucati ja bi to odavno ucinila, ne brini se.. i tu nebi bilo nevinih zrtava u svakom slucaju a ostatak da procitam, nisam se jos razbudila

A zasto bi ja svakom redom pricala o svom privatnom zivotu, to cuju od mene al samo rijetki

I ne kukam nikad, sve sam osim osoba koja ikad kuka u zivotu nego odgovaram u skladu sa temom
A to sto nemam nista lijepo za rec, a kad imam ja se pohvalim, al rijetko pa se ne primjeti to druga stvar...nema veze za zivotom a kamo li sa kukanjem

Prvo ja da sam htjela pucati ja bi to odavno ucinila, ne brini se.. i tu nebi bilo nevinih zrtava u svakom slucaju a ostatak da procitam, nisam se jos razbudila
Dobro je. Nista, to ionako nije ni bila poenta. ;)
Cuj ja nekad nesto kukala :rotf:
pa vazdan si trazila neku promenu zivota, ili suprotno od toga, tu se kolja lome... ;) :cool:

Back