4 boje plavo

Istina je da i muškarci imaju strah od bebe, znam neke koji su pobegli
na drugi kontinent naglavačke. A što se čistog seksa tiče i disfunkciji kod žena,
mogli bi da razglabamo o frigidnosti , na primer, ali je ta tema dosta potrošena.
Samo da napomenem da strah od trudnoće može ženu da blokira i spreči je da
uživa u seksu isto tako kao što i nespretni i sebični muškarac može to da učini.

okej, sad malo brkamo grandmas and frogs..al ajde
frigiditet je nezainteresovanost za seks, nemogućnost uživanja u istom, odbojnost isl.

kerec međutim, najčešće hoće seks. ali, je njegova varijabila mnogo krivudavija nego kod frigiditeta jelte..

strah od bebe koji blokira? to je opet stanje koje ima svoju boju
ali ta boja nije plava.

okej, sad malo brkamo grandmas and frogs..al ajde
frigiditet je nezainteresovanost za seks, nemogućnost uživanja u istom, odbojnost isl.

kerec međutim, najčešće hoće seks. ali, je njegova varijabila mnogo krivudavija nego kod frigiditeta jelte..

strah od bebe koji blokira? to je opet stanje koje ima svoju boju
ali ta boja nije plava.

Upravo sam i govorila o nemogućnosti uživanja u seksu i pokušala da objasnim
jednom muškarcu da žena nema nikakvu prednost, iako s tvoje tačke gledišta
ona nema nikakvih problema. Mislim da shvatam sve što si govorio o nevoljama
jadnoga kereca, uostalom na tako duhovit način, da sam ti već izrazila i divljenje
i saučešće. A što se boje tiče, kad već insistiraš, da li može crvena ?

Upravo sam i govorila o nemogućnosti uživanja u seksu i pokušala da objasnim
jednom muškarcu da žena nema nikakvu prednost, iako s tvoje tačke gledišta
ona nema nikakvih problema. Mislim da shvatam sve što si govorio o nevoljama
jadnoga kereca, uostalom na tako duhovit način, da sam ti već izrazila i divljenje
i saučešće. A što se boje tiče, kad već insistiraš, da li može crvena ?

znaš kako, lec put da point hija.

muškarčeva slabost je očigledna
žene to mogu da fejkuju. okej?

kako da muškarac fejkuje krutost kereca?

ne ulazim u to kako se žena oseća kada se prtza a ne prtza joj se, sve desno?

može da joj se prtza, a može i da jok, retko koji muškarac će reći..hm, dušo, nešto si mi suva danas..? nego će da se bakće sa svim drugim blagodetima koje žena ima, i biće mu sasvim lepo.

kod muškarca je drugačije, vidljivo (a kako apateka tvrdi - i opipljivo) (glagol "tvrdi" je namerno izabran, prim. aut)

kad se muškarcu ne digne, šta da radi žena sa njim? ali zato može da izvadi dildo iz fijoke ili krastavac iz špajza.
kad je žena suva, muškarac sigurno neće da izvadi teleću šniclu iz frižidera i da u istoj napravi rupu. Sve desno..?

kod muškarca, ako koza laže, rog ne laže
kod žene, kada koza laže, sve je ok.

ili uzmimo obrnutu situaciju, koja je takođe nepovoljna po muškarca, a po ženu povoljna.
Nudistička plaža.
Žena ako se recimo uzbudi, ne mora da se okreće na stomak i ukopava deo svog tela u pesak, muškarac pak..m?

sve desno..?

beginner1-1.jpg

znaš kako, lec put da point hija.

muškarčeva slabost je očigledna
žene to mogu da fejkuju. okej?

kako da muškarac fejkuje krutost kereca?

ne ulazim u to kako se žena oseća kada se prtza a ne prtza joj se, sve desno?

može da joj se prtza, a može i da jok, retko koji muškarac će reći..hm, dušo, nešto si mi suva danas..? nego će da se bakće sa svim drugim blagodetima koje žena ima, i biće mu sasvim lepo.

kod muškarca je drugačije, vidljivo (a kako apateka tvrdi - i opipljivo) (glagol "tvrdi" je namerno izabran, prim. aut)

kad se muškarcu ne digne, šta da radi žena sa njim? ali zato može da izvadi dildo iz fijoke ili krastavac iz špajza.
kad je žena suva, muškarac sigurno neće da izvadi teleću šniclu iz frižidera i da u istoj napravi rupu. Sve desno..?

kod muškarca, ako koza laže, rog ne laže
kod žene, kada koza laže, sve je ok.

ili uzmimo obrnutu situaciju, koja je takođe nepovoljna po muškarca, a po ženu povoljna.
Nudistička plaža.
Žena ako se recimo uzbudi, ne mora da se okreće na stomak i ukopava deo svog tela u pesak, muškarac pak..m?

sve desno..?

beginner1-1.jpg

Da, slabost muškarca je zaista očigledna, a o očiglednim stvarima ne vredi
toliko raspravljati. A ovu fotografiju sam ranije već videla,svidela mi se, svideo mi se
ljudski rod (možda prvi put?!), tako go i nasmejan, izgleda nežno i bezopasno,
osim onog delije levo gore, koji je spreman za akciju, ne shvata da je fo-
tografija umetnička, a ne scena iz nekog grupnjaka.

Pa nisam bas sigurna da mogu da prepoznam o kom broju sexualne poze (citaj, umetnosti sexa) se ovde tacno radi...

p.s.opusti se bre flaj. :heart:

Ma opustila bi se ja lako, za mene je to prirodno stanje, ali šta
ćemo sa Nadrndanim? Uhvatio se za ... pa ne pušta! I još tvrdi da
je biti opušten nešto ponižavajuće, sramotno, katastrofalno!

Da li on to preti ratovima?

A srculence je cakano.

Ma opustila bi se ja lako, za mene je to prirodno stanje, ali šta
ćemo sa Nadrndanim? Uhvatio se za ... pa ne pušta! I još tvrdi da
je biti opušten nešto ponižavajuće, sramotno, katastrofalno!

Da li on to preti ratovima?

A srculence je cakano.

ratovima?
rat ste objavile vi muškom samopouzdanju, onog trenutka kad ste turile krastavac tamo..umesto u salatu i pokazale nam drsko, da smo zamenjivi.

ratovima?
rat ste objavile vi muškom samopouzdanju, onog trenutka kad ste turile krastavac tamo..umesto u salatu i pokazale nam drsko, da smo zamenjivi.
Ma nije valjda muško samopouzdanje pokleknulo i splasnulo
pred jednim krastavcem?
Ipak su muškarci nezamenljivi u mnogim stvarima, kako na
primer otvoriti flašu šampanjca ili konzervu tune, ili kako
upaliti pentu, ako ti muškarac nije pri ruci?!

jadni muškarci, oni ne mogu da foliraju svoju nespremnost
žene mogu.

u tome je razlika između muške frustracije i ženske manipulacije.

a to "odkud ti znaš kako je ženama" je glupost koja je teška makar pola tone..
pa samo seljoberi još uvek (pored par miliona knjiga na tu temu) neguju mit o ženama i muškarcima kao "misterijama"..

znam vas bre sve kako dišete.

svoju nespremnost mogu da foliraju muskarcu koji nema pojma o zenama i koji u krajnjoj liniji misli iskljucivo na sebe

..................

............. - postavlja se pitanje koliko frustracije trpe muškarci, znajući da mežu nogama imaju minsko polje..sa minama obojenim u 4 boje plavo.

m?

i kako ta frustracija utiče na celokupna dešavanja na planeti, s obzirom na činjenicu da najveći deo vlasti ove planete drže upravo oni.

organske nefunkcionalnosti bilo kao posljedice nametnutih rodnih uloga unutar 'široke' skale dvostruke patrijahalne moralnosti ili kao pojava čije otklanjanje je uslovljeno saglasnošću sa predstavom pojedinca o vlastitoj rodnoj ulozi su u korelaciji sa sviješću pojedinca o ličnoj ugroženosti unutar vladajućih društvenih vrijednosti ..
svaka organska nefunkcionalnost postaje sve veći problem ukoliko se ne tretira .. ali odnos 'problematike' kada je u pitanju m rod je visoko prisutan i kada se želi tretirati ista organska nefunkcionalnost ...
..nametnute društvene vrijednosti i nametnute rodne uloge su jedan od faktora okoline koji sudjeluje u pojavi i prihvatanju patoloških stanja a samim tim i faktor koji narušava zdravlje čovjeka ..

Back