4 boje plavo

wrong koto, wrong..
muškarci bi voleli da mogu da iebu samo jednu ženu
koji će im antrak sve te druge? to je stres
kada bi prirodno jedna bila dovoljna..e heeej..pa kud ćeš veće sreće?

ali ne..
muški mozak radi protiv nas
u dogovoru sa kitom
nikakav adrenalin tu ne bi trebao
ko oće adrenalin neka skače sa bandžija

A ko sada skrece sa teme?

Ma bre hirajgoagain (usput, nadimak ti je odlican), Zoro ovde govori o tome da se kod zdravih i sexualno sposobnih muskaraca moze desiti disbalans zelje i tela (one glave gore i glave dole)...podsvesno, bez najave, bez svesnog uticaja, sto zene malo kad zele da razumeju, i eto kako je to jedna od briga koju zene nemaju.Kod zena je zelja i spremnost u istoj ravni sem ukoliko se ne radi o nekom poremecaju.

pa zene imaju nesto drugo ali ne umem da ti argumentujem, ti misli da su muskarci jadniji ako hoces

A to je ono kad "srce kaže da a glava kaže ne" i obrnuto tj. "kad glava kaže da a srce kaže ne"?
Šta bi mogao da bude odgovor na to pitanje osim da je za uspešan seks, vizuelni nadražaj manje bitan od emotivnog stanja...

pa valjda se ovo i zenama desava, samo one mozda teze okinu,teze dodju do seksualnog stanja. a one koje lako okinu to su mozda prostitutke koje bije zao glas tako da zene se i trude da budu takve. znaci one paze da je on pazljiv brizan drag uzbudljiv itd jer im vise treba da okinu. ok, ako imas nekog stalnog to je valjda dozvoljeno da okidas, mad ai unutar para postoje razne muke. ok, zene imaju pitanje radjanja pa se mozda zato i neguje da ne lezu bilo kad s bilo kim itd
?
u smislu da okinu bilo kad i bilo gde, dok muskarci mogu i nije tako strasno drustveno?

pa verovatno ne vizuelni samo nego i mirisi sesta cula itd.

ili su tipovi manje osetljivi pa kad se o nekoj zeni prica ovakva je to je gore nego kad se o tipu prica

fatamorgana
muskarac ima problem da mora uvek da bude besprekoran hebac samo kad ima teznju da uvek ima nove zene.
da se iznova hrani adrenalinom, osvajanjem, da se divi svom muzjackom pohodu na zene koje ne razume, al voli da ih hebe
kad ima pored sebe zenu koju voli, i koja njega voli-tenzija nestaje. jer vise nisu muzjak i zenka, nego ljudksa bica. i tako prihvataju jedno drugo.
da se i kerec i celulit stavljaju u drugi plan.
al; onda nema adrenalina.
samo dosadna, nezanimljiva, smorna ljubav
bljak.
i sta sad?
ako ces da budes Hebac, budi.
al ne kukaj kako te On ponekad ne slusa.
ako ces da budes Covek, budi.
onda je On sasvim ok, i ti ga ne mrzis. naprotiv. razumes ga.

al ne mosh se hebati a da ti ne udje.
jok.:)

je l si se ti zbog celulita razvela?

Dok je mlad, ide za njim kao rašljar..
čim uđe u godine, i njegov "ponos" sve manje gleda u žene, a sve više u njegove cipele i u zemlju.

Tako da se komotno može reći, kad kerec počne da ti sve duže gleda u zemlju, znaj da je i tebi zemlja blizu..

nista idi na kubu, znas onaj buena vista film ... mislim da onaj neki od 90tak god ima sitniju decu u filmu
ok 80tak

ah, oda tuznom kerecu- otkad to culi nismo :lol:

tema je- mi bi smo da ostanemo decaci ceo zivot- jer mi to zasluzujemo

nažalost, plavi sindrom se dešava i dečacima.
od prvih impulsa seksualnosti, dećaci postaju svesni da kerec nije isto što i nos, srce, ili kakav drugi organ
već organ sa sopstvenom naravi, koja može da bude u neskladu sa svima okolo.

vi žene takvu vrstu problema nemate.
ženama je nesigurnost raspoređena ravnomerno, svud po telu (sise, dupe, stomak, kasnije strije, podvaljak, bore, kosa isl..)
muškarcima je nesigurnost fokusirana, skoncentrisana na jednom mestu.

vi žene nemati kastracioni kompleks (jer vama nema šta da se "odseče" ufigurativnom smislu tojest) , mi muškarci imamo.

zamisli ti to..em ne možemo na njega da se oslonimo 100%, em njegovo raspoloženje varira u zavisnosti od koječega (vidi prikaz 4 plave poluloptice u apoteci), em nam je psihologija smestila i strah od kastracije upravo dole, u centar nađeg bića, koje gle čuda - nije pupak, već, ke..? ke..? keereeec..mda.

nažalost, plavi sindrom se dešava i dečacima.
od prvih impulsa seksualnosti, dećaci postaju svesni da kerec nije isto što i nos, srce, ili kakav drugi organ
već organ sa sopstvenom naravi, koja može da bude u neskladu sa svima okolo.

vi žene takvu vrstu problema nemate.
ženama je nesigurnost raspoređena ravnomerno, svud po telu (sise, dupe, stomak, kasnije strije, podvaljak, bore, kosa isl..)
muškarcima je nesigurnost fokusirana, skoncentrisana na jednom mestu.

vi žene nemati kastracioni kompleks (jer vama nema šta da se "odseče" ufigurativnom smislu tojest) , mi muškarci imamo.

zamisli ti to..em ne možemo na njega da se oslonimo 100%, em njegovo raspoloženje varira u zavisnosti od koječega (vidi prikaz 4 plave poluloptice u apoteci), em nam je psihologija smestila i strah od kastracije upravo dole, u centar nađeg bića, koje gle čuda - nije pupak, već, ke..? ke..? keereeec..mda.

nisi u pravu zoro. ako imas dvoje ljudi sa viskom kilograma. pri cemu je jednom visak rasporedjen ravnomerno na telu, a drugom se nakuplja samo na stomaku to ne znaci da je onom prvom (ravnomernom lakse). jer ima isto visak kg i srce trpi, masnoce skacu itd.

al' dobro svakome je njegova muka najveca. :lol:

dvoje debelih jedino mogu da se opaljuju na kuhinjskom stolu. to je vec filozofija zasto je tako ali ako debela zena legne potbuske salo ce da se razlije po krevetu ma kako tvrd madrac bio i istrazivac od muza ima da umre trazeci svecom mesto gde ce da zakuca svoj stalagmit. na stolu je je.bacina zagarantovana jer je partnerka mirna kako god da se namesti i zakucavanje je zagarantovano. ko ne vereuje nek ide u salone namestaja pa nek se uveri kako bucmasti isprobavaju i pipkaju najvise trpezarijski sto da li moze da izdrzi dve sirovine.

I žene imaju tempiranu bombu u međunožju, samo što
ta bomba neće tek tako da se izduva, već raste, pije njenu
krv, naduvava je, izobličava joj telo i jednog dana zakmeči
na ovom svetu,pije njeno mleko i znoj i potpuno joj menja život.
Dakle, ta bomba je BEBA i veličanstvena je ako je željena, ali
u ovoj priči nije.
Beba je noćna mora za ceo ženski rod, od prvog susreta sa
Njegovim Veličanstvom - drčnom k.....i i pri svakom susretu,
ma kako on bio sjajan, u njenom mozgu rovari crv, koji preti
da joj uništi zadovoljstvo.Svakoga dana, svakog meseca u godini
i tako godinama strepi i razmišlja, da li mi je danas zabranjeni
dan. da li bi ipak smela, šta ako on navali, kako da ga odbijem,
nisam dobila ne vreme, šta ako sam opet "zakačila"?.Šta ako
mu se "kišni mantil"opet probušio, šta ako opet završim
na operacionom stolu?Šta ako zapadnem nekom stažeru, onaj prošli
nije znao ni anesteziju da da kako treba, mislila sam da ću se
usrati na stolu!
Pa kako žene izlaze na kraj sa posledicama slasnog uživanja, koje je zaista nešto neopisivo?
Neke gutaju pilule od koji se goje, a prete im i neke boleštine.
Pokušavaju da dresiraju partnere, što nije baš lako.
Neke jednostavno odu manastir.
I najgore od svega, a nije BOMBA, već hladno oružje - nož,zabijen mučki s leđa
od partnera kad čuje "radosnu vest" -
"Jesi li sigurna da je moje"?
Toliko o tome.

Strah od bebe imaju i muškarci. Ovde se radi o seksualnoj disfunkciji. Imaju li žene neku takvu koja ih čini nesposobnim, pa čak i za pravljenje bebe?

Istina je da i muškarci imaju strah od bebe, znam neke koji su pobegli
na drugi kontinent naglavačke. A što se čistog seksa tiče i disfunkciji kod žena,
mogli bi da razglabamo o frigidnosti , na primer, ali je ta tema dosta potrošena.
Samo da napomenem da strah od trudnoće može ženu da blokira i spreči je da
uživa u seksu isto tako kao što i nespretni i sebični muškarac može to da učini.

Back