- Poruka
- 42.590
boring
smarate bre sa vasim kitama
nije tacno da se kod zene ne vidi..vidi se i te kako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boring
..malo manje uključivati mozak i sve će biti ok..

opet, koto je tačno primetila: smarate bre sa vašim kitama.
a ja kažem, da kita nije problem, muškarci ne bi smarali (ceo svet) sa tim.
A zašto je problem?
emocija? inteligencija? hidraulika? nešto deseto? nije važno
Važno je da Problem postoji, i da je priroda tako udesila stvari da ga imaju samo muškarci, a žene eto ne.
Podignimo stvar na malo viši nivo sada:
Svetom od vajkad vladaju muškarci. Zašto? Da bi se dodvorili ženama.
Da li samo zbog toga..naravno da ne.
Sva ta frka i gužva i komplikacije koje su muškarci stvorili, nastaje i zbog Nadmuškavanja.
"Ko je veći muškarac", "ko je pravi", "ko je bolji", "who's da men?" (niko ne kaže who's da woman.)
A zašto?
Zato što duboko negde, svaki muškarc zna da uloga njega, kao potrebnog, penetrativnog, dominantnog vođe krda - neće trajati doveka.
Pogledajte samo te stare dede.
Pogledajte kako su bezvoljni, tupi, pomireni sa sudbinom.
Zašto je to tako?
Zbok kite.
Da im kita radi, sve bi bilo drugačije.
A kad bi kita generalno svim muškarcima služila za ono što dedama služi (dakle samo za pišanje) kakav bi ovaj svet bio?
I kakav će tek biti?
Svet polako već grabi ka genetskom razmnožavanju..(prst na čelo!)
I šta se svaki muškarac pita negde duboko u podsvesti? Dokle li će da me služi ovako? Kad li će da me izda..Hoće li odjednom ili u serijama..Kako ću pred ljude tako?
Šta da im ponudim..? Možda auto? Kuću? Kuću sa bazenom? Kuću sa bazenom i autom..Ne! Neka bude garaža sa tri automobila unutra..
Muškarac ide..korača, oseća kako mu kita landara među nogama a mozak se samo smeška i šapuće mu "batice..ovako će jednom uvek da ti landara"..i šta onda svest radi? Daje očima naredbu da gledaju nove i nove automobile..da računa kombinacije za zamenu mlitavosti..
Ček da vidimo šta ono žene vole (osim kite dabome)..cipele? mnogo cipela...? Automobile..šešire, putovanja..stanove, pudlice..dijamante..?? Okej okej..za sve to treba para..dakle? Idi trči pravi pare - jer..mozak šapuće sve glasnije "landara..landara.."..
Žena međutim, tih problema nema.
Kod nje, ako bude imala sreće pa pronađe pravu pomadu i pravi sistem vežbi, seksualnost može duuugo da poživi, bez ikakvog upozoravajućeg šapata.
A tu su i botoksi, anticeluliti i..uostalom sve ono što neki muškarac (sa otromboljenom kitom) može da joj priušti - da i dalje izgleda i oseća se kao žena.
Ja da sam žena, ja bi se iebo do smrti.
Radio bih na sebi da izgledam poželjna i ništa mi ne bi stalo na tom putu.
Muškarac međutim, to ne može da kaže.
Njemu na putu stoji njegov sopstven kerec.
Dok je mlad, ide za njim kao rašljar..
čim uđe u godine, i njegov "ponos" sve manje gleda u žene, a sve više u njegove cipele i u zemlju.
Tako da se komotno može reći, kad kerec počne da ti sve duže gleda u zemlju, znaj da je i tebi zemlja blizu..
i još nešto
Kao da ova situacija ne pogađa dovoljno..i kao da muškarcima nije dovoljno tragedije, tu se javlja još jedna "plava" nijansa.
Muškarac naime ne može da upotrebljava svoju erektivnu, u punom napounu raspoloženu kitu - sa samo jednom ženom.
Mislim, može, ali dokle?
Kita naime ima jedan mentalni kanal, koji je povezan sa očima, tj mozgom.
A mozak je (na žalost ili na sreću) razmažena mašina koja je naučila da Uči.
stalno hoće nešto novo i novo i novije..i, ako toga nema, mozak se dosađuje.
Tako je i sa ženom.
Šta se dešava? Žena ljubavna, lepa, raspoložena, spremna, ali - poznata..
Muškarac zna svaki njen milimetar, predviđa svaki njen pokret, miris, ukus...sve je tu.
Mozak pita "jel ima šta novo?" ..kita odgovara "m,ne..sve isto"
i to je to.
Žena čeka, ljubavna, lepa, raspoložena, spremna, ali...muškarac je poplaveo. i to u liht plavu boje neba..
Gotovo.
Kad će opet da pomodri? Onda kada mozak bude pitao " jel ima nešto novo?" a kita veselo odgovori "o dadadadadada!"
žene opet, tih problema nemaju..
njihov mozak ne radi na novo.
osim ako nisu nove cipele u pitanju ofkors...
Zoro, mnogo si se zaneo u razmisljanju o tudjim kitama
ocigledno je da ti imas problem sa kitom cim pises ovolike referate o istoj
ja te razumem i ne zamerim ti
naravno da imam
ja sam čovek u godinama..
u prevodu brate, ja sam bio tamo gde ćeš ti tek da dođeš..
i sad, razmišljam, sve muškarce muče razna pitanja u vezi sa njihovim visuljkom: te dal će da ga obruka, izda..ili će da ga učini ponosnim, il će možda prevremeno da svrši, ili neće da svrši u opšte..a naročito, dal će da se digne, dokle i kako, ili će da spadne, kada i gde, ovo ono..obrni okreni - kerec kao da ima svoju neku narav.
Poznata je izreka seljaka "čega se plaši gornja glava, plaši se i donja"
strahovi međutim nisu uvek prepoznatljivi, već često i maskirani i prisutni su u životima muškaraca itekako, ali - ako koza laže, rog ne laže, right? U prevodu, kereca nemoš prevariti. (osim ako ga ne nakljukaš tim nekim dk tabletama aj s'pouz)
Uzevši sve ovo u obzir, naročito činjenicu da penis ne skače na zvižduk i nije poslušno kuče - postavlja se pitanje koliko frustracije trpe muškarci, znajući da mežu nogama imaju minsko polje..sa minama obojenim u 4 boje plavo.
m?
i kako ta frustracija utiče na celokupna dešavanja na planeti, s obzirom na činjenicu da najveći deo vlasti ove planete drže upravo oni.
aj sto smarate sebe sa stojkom, al' sto morate i nas da smarate.
Pa dobro, neka, tu smo da bar cujemo jedni druge.

da se cujemo kad vec ne mozemo da se ispomognemo. zaebavam malo kolegu zoroa.
kontam da i zene misle dal ce mu se dici ili ne. i sta kao se ne digne dal ce to biti zbog nje, zato sto mu se ne svidja ili je zbog njega samoga i nekog drugog razloga.
muskarci jesu osetljivi po pitanju svog stojka. evo ovi sto se dernjaju kako nemaju problema sa dizanjem mozda imaju i najvise, pa imaju potrebu da svima kazu kako im se dize ko navijen....samo sto se i mehanizam pokvari, a baterije iscure.
I kako joj objasniti da nije zbog nje...a opet da te ne spakuje medju raHatluke...ili koja to vec nijansa plave bese...

siroti muskarci i njihov kerec
zbog te patnje naterali su zenu da se uteze, da ima 30 kila, da se sminka, da nema celulit, da misli da joj sise vise jer je dojila bebu, da mrzi sebe jer ne izgleda ko sa naslovnice
sve zbog njogovog kereca. koji ga frustrira. pa mora i ona da bude frustrirana, makar necim. ili svime.
on moze da bude podgojen, neobrijan, celav, sve je to deo njegovog sarma
ona mora da se odrzava, da ne bi bila zamenjena novijim modelom. a ni to nije garancija.
jer njegov se mozak lozi na novo
kad bi stavili na vagu, verovatno smo egal
i ne kukaj vise![]()