3I/ATLAS

Taj astrofizičar Loeb koji je lansirao teoriju je još pre godinu dana rekao:

“My personal belief is that the Messiah will arrive, not necessarily from Brooklyn, as some Orthodox Jews believe, but rather from outer space,” Loeb told the group. The extraterrestrial Messiah’s message, he said, would be to stop fighting over territory here “because there is much more real estate available throughout the universe.” Back on Earth, Loeb listened while Ackman said he was hopeful that Gay would respond to his letter. “I’m a theoretical physicist, so I get paid to make predictions, and I said to him, ‘I don’t think you will,’” Loeb told me. “The last thing Harvard would do is admit their mistakes.”

https://nymag.com/intelligencer/article/bill-ackman-war-harvard-mit-dei-claudine-gay.html

Znači on već neko vreme čeka neki asteroid da bi lansirao svoju Star Trek motivisanu priču. Evo sad je dobio priliku.

Naravno, od svega toga nema ništa.
3 I = tri puta JA...trojicni bog
Atlas = bog i to onaj koji nosi nebeski svod na svojim leđima
da, naziv ukazuje da se radi o Mesiji
ko je dao naziv?

Znaš, možda je Wow! signal bio upravo ono što mu ime kaže, kosmičko ‘wow, brate’. Možda su vanzemaljci tada prošli kroz naš komšiluk kao 3I/ATLAS i samo želeli da kažu: ‘Vidimo vas, ljudi. Dobar ste narod.’ Nije to bio pokušaj kontakta, ni upozorenje, već spontani izraz oduševljenja na univerzalnoj frekvenciji. Kad razmisliš, ako bi neko iz drugog sveta hteo da kaže ‘wow’, kako bi to bolje uradio nego kroz 1420 MHz?
Season 4 Wow GIF by The Office
WOW koliko hrane u obliku kvazi inteligentnih dvonožaca :p

3 I = tri puta JA...trojicni bog
Atlas = bog i to onaj koji nosi nebeski svod na svojim leđima
da, naziv ukazuje da se radi o Mesiji
ko je dao naziv?
Sećam se nekog bizarnog podatka da su ezoteristi s početka 20 veka na osnovu kanalisanja za 2025. godinu najavili predstavljanje gospodara koji upravljaju svetom

Back