Aj mi reci iskreno pablo sta mislis dokle ce intel da drzi 775? Kad ce nesto novo? Pitam cisto radi nekih daljih upgrade-ova?
I pogledaj Athlon X2 BE-2350
I pogledaj Athlon X2 BE-2350
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj mi reci iskreno pablo sta mislis dokle ce intel da drzi 775? Kad ce nesto novo? Pitam cisto radi nekih daljih upgrade-ova?
I pogledaj Athlon X2 BE-2350![]()

A koju ti plocu imas?
I mislis da se soket nece menjati za intel u skorije vreme...
idu quad procesori a posle? a ddr3?
http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=17318&catid=2
Dobro si to pokrenuo
A so iskljuci hdr/sm3?

vec sam pisao...procesor e6850, 4x1gb rama , grafika 8800ultra....uglavnom sve najskuplje sto je bilo.
izaslo skromnih 2200e
Koliko je tebi temperatura u sobi ako je CPU 20C? Pošto je temperatura CPU-a uvek veća od sobne, nadam se da ti radi grejanje na ovoj hladnoći.bude nesto preko 12000 ali idioti mi uvalili 32bitnu vistu koju sam platio(licencirana) pa mi prcesor totalno neiskoristen...temperatura 20 stepeni a da imam pravu vistu bila bi 40...

Uradiću screen shot finalnog overclocka koji se usuđujem da uradim sa stock coolerom, čisto da postoji i slika.![]()
Mare svaka čast za predlog, evo dobio sam 11124 poena kad sam podigao GPU na 600/900, sve radi odmah iz prve.Klokni sad grafiku na 600/900 radi opusteno pa pokreni da vidis razliku![]()