3 najlepse zene sveta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dokaz da se ukusi razlikuju... Mislim... lepa je. Ali najlepša žena sveta? :shock:
kate-beckinsale-picture-1.jpg

Nego, ko je ona, uopšte?

Stavila sam namerno malo loshije fotke od Kim Besinger, koje nisu namontirane, jer mi je upravo u tome char. Zato mi je ona na prvom mestu. Na trecoj slici je totalno bez shminke, i josh videh da je 53-e godishte.E to je zaista lepota, bar za mene.
Postoji mnogo lepshih fotografija drugih zena...Pod pojmom lepota pokushala sam da uvrstim vishe pojmova.

basinger_k.jpg

Ne, ne spamujes temu, ljubavi moja plavoguza, ali ubacujes, yebiga, neke tamo plavokose puslice... missim, nije bre(c!) to napaljivo, gled'o sam ja i Devet i po nedelja, i još štošta, ali ne mošš da ti ispadne ni torbica za šminku zbog nje nje, a kamo l' vilica il' racku! Aj kaži sama, nije l' tako? Sladunjavo, bre. MLogo mi to sladunjavo!?

Lepota je vrlo subjektivna kategorija...i suvise "plasticna"...Ako govorimo o seksipilu to je vec nesto drugo. Od svih gore navedenih dama Monika Beluchi je jedina koja ima ono nesto u izrazu lica, ocima, drzanju tela (hebem li ga), u celoj svojoj pojavi...olicenje pozude i podatnosti. Nikad se nisam lozila na zene, ali dok gledam nju na pojedinim fotkama ne mogu da se otmem utisku da je cela sazdana samo iz jednog razloga...U recniku bi umesto putenost trebalo da stoji Monika Beluchi ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back