3 najlepse zene sveta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MA NE PRICAJTE O ANGELINI ZOLI...VIDEO SAM JE NA FESTIVALI CINEMA U VENECIJI PROSLE GODINE...IMA JE 1,20CM...A SAMO USNE I OCI OD NJE..RADIO SAM U SVETU SPRKTAKOLA 6 GODINA UPOZNAO SAM SKORO SVE SVETSKE ZVEZDE...TAKO DA NIJE SVE ONAKO KAKO IZGLEDA...

Od "poznatih"svetskih "aktuelna" ni jedna.
Strashno je koliko danas ima gabora koji se poturaju kao"ribe"(npr.Kidmanova,Dzulija Roberts,Dzesika Alba,ona bivsha glupacha zena Breda Pita..ma ima ih zilion)
To bi bile neke starije glumice,dok su bile mlade...ako se setim koje bi po meni bile naj napisacu.

vaseron:
MA NE PRICAJTE O ANGELINI ZOLI...VIDEO SAM JE NA FESTIVALI CINEMA U VENECIJI PROSLE GODINE...IMA JE 1,20CM...A SAMO USNE I OCI OD NJE..RADIO SAM U SVETU SPRKTAKOLA 6 GODINA UPOZNAO SAM SKORO SVE SVETSKE ZVEZDE...TAKO DA NIJE SVE ONAKO KAKO IZGLEDA...
Pa to je i cini lepom........usne,oci,crte lica,sad ima tu i plastike 100%,ali kako god bilo,lepo izgleda.

Anđelina Žoli - lutka, fantazija iz video igrica, totalni testosteron idol, izgled isforsiran iz mozgova pod erekcijom, ali u suštini - lepa? Da, na neki način...
Monika Beluči - tipična "majka", izgled toliko ženskast da prerasta u karikaturu, pri tom mislim na telo, dok je lice više nego prosečno... Ustvari može li nešto biti više nego prosečno? Ne... Dakle, prosečno.
Nespojive su mi njih dve kao uqs iste osobe, ako je žensko onda imam objašnjene, ali ako muško kaže da su mu njih dve lepe, ono, međ' tri najlepše... Tu nešto ne valja.

meni je andjelina ruzna.ima veliku glavu u odnosu na telo i sva je neproporcinalna,a sada za nju vazi kao da je bog zna kakva ribetina...u sustini mi je kao i vecina holivudskih riba - plasticna,isto ko i ona alba,dzesika simpson...i jos masa tih takvih...koje su mi sve iste.
ince mislim da mnogo lepsih zena ima medju obicnim narodom nego medju poznatima.
a od tih glumica,lepuskasta mi je eva green.

kate-beckinsale-picture-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back