3 najlepša muškarca sveta

Da mi svi pogledate Vojicu u jučerašnjim novinama. Mada ga je Divac najstrašnije iznervirao, on je ostao smiren i dostojanstven i kulturan i leeeeeeeeeeeeeep ko Bog. Stoji mu ono odelce i uz lopatu : ) Ma, bilo polaganje kamena temeljca za novu fabriku u banji Vrujci a Divac (kome se ne sviđa što Vojin neće da mu pokloni svoju fabriku Voda voda, nego ga tuži idokazuje svoje pravo putem suda) došao sa nekim bilmezima i kao držao sastanak, promenio brave, ma sramota pred stranim gostima i investitima. A sve kao divac voli Srbiju, a -ha, malo tumorou, da je voli ne bi je blamirao onako juče...
Jesam rekla koliko je Vojica bio lep juče : ) Najlepši!

Da mi svi pogledate Vojicu u jučerašnjim novinama. Mada ga je Divac najstrašnije iznervirao, on je ostao smiren i dostojanstven i kulturan i leeeeeeeeeeeeeep ko Bog. Stoji mu ono odelce i uz lopatu : ) Ma, bilo polaganje kamena temeljca za novu fabriku u banji Vrujci a Divac (kome se ne sviđa što Vojin neće da mu pokloni svoju fabriku Voda voda, nego ga tuži idokazuje svoje pravo putem suda) došao sa nekim bilmezima i kao držao sastanak, promenio brave, ma sramota pred stranim gostima i investitima. A sve kao divac voli Srbiju, a -ha, malo tumorou, da je voli ne bi je blamirao onako juče...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Meni je extra lik Vincent Cassel i jako mi je simpatican Jose Manuel Thomas Arthur Chao frontmen Manu Chao :D Ali faca facetina mi je ubedljivo Vasil Hadžimanov ;)

Na jos nekom podforumu sam slicno procitala , ili mozda vise....................

Ma ne samo sto je zanimljiv i sto mu brada super stoji, nego je i mnogo harizmatican.
Ja nisam znala, ali ti Skorpioni su zaista nesto posebno. Verujte meni.
Pomalo mi lici na mog bivseg, samo sto je moj imao tamniju kosu. Inace, sve isto. QQ.
Ima takvu neku cudnu mimiku lica i pokrete, da ga prosto osecam...
A da ne pricam da je glumcina.
Samo ne mogu da provalim sa kojom je u vezi ili u braku.
Hej, brbljiva, on je moj!

Ovo je tema za odmor duše i očiju : )
Nego, HUREEEEEEEEEEEEEEJ, eno mi ga Vojin se popeo na listi NAJ srpskih muškaraca. Imate ga na sajtu www.standardmagazin.com a može da se glasa i sms-om na br. 1201, tako što ukucate reč naj pa ostavite razmak i potom ukucate broj vašeg favorita od 1 do 120. ko je pod kojim brojem saznajete na sajtu. Glasanje traje do 15. aprila, a cena poruke je 30 dinara plus PDV.
Ajmo, ajde, Vojineeeeeeeeeee : )

Kakav ti je to sajt i glasanje u kome
Ivan Tasovac zvani "frizura" ima 3881 bod
Srdjan Saper aka Spiridon Kopicl 1582
a FRAJERI
kao sto su :
Stefan Kapidzic 7
Vlada Divljan 7
Vasil Hadzimanov 10 :confused:
@ *RHCP4ever" :super:

Anthony Kiedis :worth:

@ Niena # 221 i 243, kao sto vecina zna, a cini mi se niko nije napisao Heath Ladger se predozirao i nadjen je mrtav :(

Back