Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
cmon baby light my fire RULES ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ops:
1. moj decko
2. moj decko
3. ma moj decko![]()
Ma ima Jimm i boljih pesama...LA Woman meni omiljenaops:
Dobar nick![]()
ops:
Da mi svi pogledate Vojicu u jučerašnjim novinama. Mada ga je Divac najstrašnije iznervirao, on je ostao smiren i dostojanstven i kulturan i leeeeeeeeeeeeeep ko Bog. Stoji mu ono odelce i uz lopatu : ) Ma, bilo polaganje kamena temeljca za novu fabriku u banji Vrujci a Divac (kome se ne sviđa što Vojin neće da mu pokloni svoju fabriku Voda voda, nego ga tuži idokazuje svoje pravo putem suda) došao sa nekim bilmezima i kao držao sastanak, promenio brave, ma sramota pred stranim gostima i investitima. A sve kao divac voli Srbiju, a -ha, malo tumorou, da je voli ne bi je blamirao onako juče...
Jesam rekla koliko je Vojica bio lep juče : ) Najlepši!

Da mi svi pogledate Vojicu u jučerašnjim novinama. Mada ga je Divac najstrašnije iznervirao, on je ostao smiren i dostojanstven i kulturan i leeeeeeeeeeeeeep ko Bog. Stoji mu ono odelce i uz lopatu : ) Ma, bilo polaganje kamena temeljca za novu fabriku u banji Vrujci a Divac (kome se ne sviđa što Vojin neće da mu pokloni svoju fabriku Voda voda, nego ga tuži idokazuje svoje pravo putem suda) došao sa nekim bilmezima i kao držao sastanak, promenio brave, ma sramota pred stranim gostima i investitima. A sve kao divac voli Srbiju, a -ha, malo tumorou, da je voli ne bi je blamirao onako juče...
Jesam rekla koliko je Vojica bio lep juče : ) Najlepši!
Meni se dopada i glumac Ryan Gosling.
Ima nesto u tim njegovim malim a opet sanjalackim okicama.
...
Ovo je tema za odmor duše i očiju : )
Nego, HUREEEEEEEEEEEEEEJ, eno mi ga Vojin se popeo na listi NAJ srpskih muškaraca. Imate ga na sajtu www.standardmagazin.com a može da se glasa i sms-om na br. 1201, tako što ukucate reč naj pa ostavite razmak i potom ukucate broj vašeg favorita od 1 do 120. ko je pod kojim brojem saznajete na sajtu. Glasanje traje do 15. aprila, a cena poruke je 30 dinara plus PDV.
Ajmo, ajde, Vojineeeeeeeeeee : )

Ne znate vi šta je ljubav. Prava : ) I šta hoćete, bilo je da volim Hju Džekmana, tu me niko nije prozivao. "Kejt i Leopold " znam napamet dijaloge.