3 najlepša muškarca sveta

A mozda...
kevin-spacey3.jpg

ili....
tn2_james_woods_3.jpg

ili mozda...
GaryOldman_350.jpg

Sinoć sam ga gledala. Dragan Mićanović. Kada taj čovek čita POEZIJU, dovoljno je da kaže DOBRO VEČE i cela sala će biti naježena. Kakav Božiji dar ima taj PRELEPI čovek. (I neka se primeti da mu dajem prednost u odnosu na Vojina Đorđevića, samo zbog poezije i... hm... mladosti!) Ako neko ima fotku Draganovu, neka me obraduje....

Meni je Mićanović bio lep dok nisam pročitala da je sa Anom Sofrenović, koja jeste lepa, ali isfolirana do besvesti. Od tada mi ni on nije lep. Meni važi pravilo sa kim si takav si.
A Rasta je dao odličnu trojku. Mada najlepši muškaci sveta? Pa ne znam ko bi bio najlepši. Ima lepih, mnogo. A ima i prelepih, a nepoznatih široj publici. :) I sad mi niko ne pada na pamet. :)

E, a šta mislite o sinovima Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića? Pročitala sam negde da su među neudatim predstavnicama evropske plave krvi na NAJVIŠOJ ceni jer su ostali JEDINI neoženjeni a ČISTE PLAVE KRVI. Svi ostali neoženjeni su iz mešanih brakova (plava i obična, građanska krv...). Glasam za Petra koji je presladak i Aleksandra (7 minuta mlađeg blizanca) koji je prešarmantan. A Filip je, nekako... ljupko ljubak... nedostaje mu muževnosti starijeg brata i mlađeg blizanca.

E, a šta mislite o sinovima Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića? Pročitala sam negde da su među neudatim predstavnicama evropske plave krvi na NAJVIŠOJ ceni jer su ostali JEDINI neoženjeni a ČISTE PLAVE KRVI. Svi ostali neoženjeni su iz mešanih brakova (plava i obična, građanska krv...). Glasam za Petra koji je presladak i Aleksandra (7 minuta mlađeg blizanca) koji je prešarmantan. A Filip je, nekako... ljupko ljubak... nedostaje mu muževnosti starijeg brata i mlađeg blizanca.

:roll: jel to ima veze sa ljepotom???

Ta ideja o "plavoj krvi" me inace ne pali, ali u nasem (ex-socijalistickom) kontekstu mi jeste romanticna... svejedno, nijedan od njih nije moj tip muskarca ... volim malo "dekadentan" look, a ta etiketa ne moze da se prilepi ni jednom od njih...

Ne znam,meni se bas ne svidjaju ovi lepotancici koje nam serviraju...Stvar ukusa...Dep mi je totalno nemuzevan,kada bi stavio maramu ili periku licio bi na devojku...tako nekako-ne volim zenske crte lica i male nosice kod tipova...Pit mi je prcast i nekako deluje "too plastic"...Kluni ok,samo da ima malo markantniji nos...Banderas-lepe tople romanske okice,ovako ...;a svi oni kao vaze za "omiljene" frajere...Meni se dopadaju malo markantniji i ne toliko lepuskasti tipovi...Recimo : Ralf Fajns,Klajv Oven, Rade Serbedzija, Miki Manojlovic, William Hart, Daniel Day Lewis,Robert de Niro,Son Koneri,Gregori Pek,Bert Lankaster,Ricard Barton...itd.; pa Julian Sands, Rupert Evert(nema veze sto je gay) ,James Woods itd., onda recimo Bono Vox, pa Iglesijas (tata,ne sin)...od fudbalera daleko mi je najmuzevniji i najbolji frajer Figo ( za razliku od Bekama koji prema Figu lici na devojcicu,sav je nekako bebast)...Od ovih koji prolaze pod lep svidja mi se jedino Robert Redford...Fizionomija meni daleko muzevnija,a i lepsa od Pitove,recimo...Od "Velikog Getsbija" do "Moje Afrike"...itd.

Back