gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
 - 11.724

Uuuu..treba jos dva..aj mozda mi sinu kasnije pa dopisem..za sad Zan, pa sto praznih mesta..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

uf, težak zadatak....
evo npr: reynaldo gianeccinni, colin farrell, george clooney...

millie,jel ovaj reynaldo glumac koji se pojavljuje po portugalskim serijama?
onako visok i zgodan?
ako je taj na koga mislim,onda je predivan![]()
ma brazilac, jeste...kažu proglašen za najljepšeg muškarca na svijetu![]()
slazem se 100 %.......sad znam i kako se zove;-);-);-)
slobodno postavi jos koju njegovu fotkicu ako imas:rolleyes:

it's my pleasure...![]()

A mozda...

Sinoć sam ga gledala. Dragan Mićanović. Kada taj čovek čita POEZIJU, dovoljno je da kaže DOBRO VEČE i cela sala će biti naježena. Kakav Božiji dar ima taj PRELEPI čovek. (I neka se primeti da mu dajem prednost u odnosu na Vojina Đorđevića, samo zbog poezije i... hm... mladosti!) Ako neko ima fotku Draganovu, neka me obraduje....

I sad mi niko ne pada na pamet. 
A mozda...
![]()
ili....
![]()
ili mozda...
![]()

E, a šta mislite o sinovima Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića? Pročitala sam negde da su među neudatim predstavnicama evropske plave krvi na NAJVIŠOJ ceni jer su ostali JEDINI neoženjeni a ČISTE PLAVE KRVI. Svi ostali neoženjeni su iz mešanih brakova (plava i obična, građanska krv...). Glasam za Petra koji je presladak i Aleksandra (7 minuta mlađeg blizanca) koji je prešarmantan. A Filip je, nekako... ljupko ljubak... nedostaje mu muževnosti starijeg brata i mlađeg blizanca.
E, a šta mislite o sinovima Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića? Pročitala sam negde da su među neudatim predstavnicama evropske plave krvi na NAJVIŠOJ ceni jer su ostali JEDINI neoženjeni a ČISTE PLAVE KRVI. Svi ostali neoženjeni su iz mešanih brakova (plava i obična, građanska krv...). Glasam za Petra koji je presladak i Aleksandra (7 minuta mlađeg blizanca) koji je prešarmantan. A Filip je, nekako... ljupko ljubak... nedostaje mu muževnosti starijeg brata i mlađeg blizanca.