- Poruka
 - 2.104

rafael nadal 
cristiano ronaldo
tom cruz

cristiano ronaldo
tom cruz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo mog starijeg posta... Divan jeeeee...*RHCP 4ever*:Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis... Mogla bih ovako zauvek da pisem Anthony Kiedis.
On je meni vise nego savrsen U SVAKOM smislu. Sad ce neko reci da niko nije savrsen, ali meni je on I MNOOOOGO VISE nego savrsen u SVAKOM smislu...
Evo nekih slika sa dugom kosom... Zeza me komp, pa ne mogu da postavim vise slika iako NE POSTOJI njegova slika, kao ni slika Peppersa koju nemam, kao ni slika ljudi vezanih za njih koju nemam...
Evo, iskopiracu jedan od svojih postova...:
![]()
img]http://i18.servimg.com/u/f18/11/45/69/36/var49310.jpg[/img]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima najlepsu kosu ikada:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jao, ljudi, mogla bih ja ovako zauvek... On je... Ja ne mogu da opisem jednostavno koliko je savrsen...Ustvari vise nego savrsen...![]()
Kad_LupimLupim:Ja bi' te za ovo banovao (:
Kad_LupimLupim:Zato sto gushish forum. Rekla si jednom, ne moras dvaput da ponavljas, osim ako ne mislis da nam sedis na glavi.
Kad_LupimLupim:Zato sto nisi papagaj da ponavljas. A i koga boli qurac da slusha jedno te isto?

Derer:Je l znate vi da Dzoni Dep posetjuje ovaj 4um?
Dok je snimao sa Kustom nauchio Srpski i nije mogao da prestane...
A i Entoni je dolazio ali su ga banovali na politici.
Kad_LupimLupim:E da... ne napadam te ja nista. Ja te branim, od tvog sopstvenog ludila![]()