3 najlepša muškarca sveta

Hajde da se malo zabavim...
Nemam nista od ovih anketa, :-) ali ajde da i ja dam neki doprinos temi.
Inace, ovo pisem u ''saradnji'' sa jacom polovinom... tek da se zna.
1. Bred Pit (bas, bas onako lep, lepo bezobrazan)
2. Dzordz Kluni (sarmantan, prijatan, sav vickast, mada su ga godinice stigle, al' se drzi)
3. Nema treceg, ako mi neko padne na pamet, napisacu kasnije.

Sad mi se upalila lampica... :idea:
Treci je Kristijan Bejl, igrao je u filmu "Masinist" (dobar film, preporucujem)
Za ovu ulogu je smrsao, poprilicno, zivi les je bio u njemu, ali ima nesto...

Ima jos jedan, ima malo poveci nos, crne kose, sav je onako cool, boli ga d_upe kako izgleda, mrsav, ali opet ima neku opasnu harizmu. Moram da se setim kako se zove, ne zvala se ja Kisa. Jao sam sam se setila. U pitanju je Adrijan Brodi! Nije lep u pravom smislu reci, ali je dobar k'o dusa... da ne spominjem da je fantastican glumac sa takvom moci transformacije da je to prosto neverovatno. Igrao je u Vilage, The Jacket, itd... Idite na Imdb.com...

A i Denzel Vasington je lep. Film "Deza vu".

E a sad malo slichka,......:) :) :) :) aaa

galeriagael.jpg

150.jpg

http://www.biosstars.com/g/Gael_Garcia/ambulantes/IMG_1653.JPG

Za one koji ne znaju Garsija Bernal,....:) :)....eeeee :) :) :)

Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis, Anthony Kiedis... Mogla bih ovako zauvek da pisem Anthony Kiedis. :D

On je meni vise nego savrsen U SVAKOM smislu. Sad ce neko reci da niko nije savrsen, ali meni je on I MNOOOOGO VISE nego savrsen u SVAKOM smislu...

Evo nekih slika sa dugom kosom... Zeza me komp, pa ne mogu da postavim vise slika iako NE POSTOJI njegova slika, kao ni slika Peppersa koju nemam, kao ni slika ljudi vezanih za njih koju nemam...

Evo, iskopiracu jedan od svojih postova...:
3ptglo10.jpg

img]http://i18.servimg.com/u/f18/11/45/69/36/var49310.jpg[/img]

anthon10.jpg

anthon11.jpg

23107_10.jpg

he20lo10.jpg

anthon12.jpg

Ima najlepsu kosu ikada:
juliac10.jpg

var10910.jpg

hrmell10.jpg

prvaci10.jpg

3zqap210.jpg

11636310.jpg

anthon13.jpg

juliac11.jpg

Jao, ljudi, mogla bih ja ovako zauvek... On je... Ja ne mogu da opisem jednostavno koliko je savrsen...Ustvari vise nego savrsen... :zaljubljen: :D

Back