- Poruka
- 63.764
Води рачуна по Корејама, опасни су...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to što nisi aktivan ti je minusČestitam svim ženama sa podforuma Žene, koje su svojim porukama, ličnostima, pameću, mudrošću, šarmom, svim svojim lepim i pozitivnim karakteristika doprinele da podforum Žene bude ovako prijatna lokacija za druženje! Ja, nažalost, nisam aktivan kao nekad, ali pratim i dalje, naravno, i dalje se nisam oženio, pa zainteresovane dame mogu da se jave u inxbox. Ako se naše ličnosti budu poklopile, izaći ćemo da se upoznamo i ličnoi i proverimo da li će to dovesti do obostranog konačnog zadovoljstva, možda u vidu braka, jer vidite, ja sam već star čovek.
Veliki pozdrav za sve žene od iskrenog obožavaoca, pratim redovno podforum Žene, ali nisam aktivan kao nekad, jbg, uglavnom, super ste, pa se čujemo!
ču gde bila, trenutno sam u koreji i kini, ne postižem, indija štrajkuje, moram gledati nešto
a i ljubinka nije bila nešto agilna ...zakazala je skroz
Ма, Жаба сликала своје саксије, и кренуло ноћно зезање
dobar dan laku noc nije vise lepljiva, ovo je izgleda menjaЈош једна тема о ничему, докле више...Вређа интелигенцију.