!

Pa hebi ga ako imas 15-20 naravno da ti je bolja ona od 18 ili dve posto ovu od 35 ne razumes i ne znas da zadovoljis..ako imas preko 30 verovatno je bolja ona od 35, osim ako si psihicki ostao na nivou 20-godisnjaka

Једна од 35.
Лако је глумити доброг и способног пред децом која се, уз то, и лако умарају...
Што би рекла једна госпођа коју изузетно поштујем "код мене треба радити као у руднику и ту се види или јеси или ниси... рудар..."
Негде је у мушкој природи да наговара жену на одређене радње, позе и фазе...
С оном од 35 година тога нема...
Зна шта хоће и како да то добије...
Што онда искључује осећај завођења и измиче тло под ногама "мачоменима"...
Ја нисам неки мушкарац али увек та од 35...
Можда нешто и научим...

Једна од 35.
Лако је глумити доброг и способног пред децом која се, уз то, и лако умарају...
Што би рекла једна госпођа коју изузетно поштујем "код мене треба радити као у руднику и ту се види или јеси или ниси... рудар..."
Негде је у мушкој природи да наговара жену на одређене радње, позе и фазе...
С оном од 35 година тога нема...
Зна шта хоће и како да то добије...
Што онда искључује осећај завођења и измиче тло под ногама "мачоменима"...
Ја нисам неки мушкарац али увек та од 35...
Можда нешто и научим...

necu da radim u rudniku..... ako vec ne moram..jer ti tu u sustini "radis" da bi nju zadovoljijo !!!!Diki ti volis da te zenke exploatisu :per:...sexualna igracko....
meni ne treba dokazivanje....ja cu da se zadovoljim sa dve klinkice plavusice koje ce naizmenjicno da se uce kako da blajvaju kobas..... :mrgreen:

necu da radim u rudniku..... ako vec ne moram..jer ti tu u sustini "radis" da bi nju zadovoljijo !!!!Diki ti volis da te zenke exploatisu :per:...sexualna igracko....
meni ne treba dokazivanje....ja cu da se zadovoljim sa dve klinkice plavusice koje ce naizmenjicno da se uce kako da blajvaju kobas..... :mrgreen:

Моје задовољство је изазивању задовољства...
Можда сам сексуална играчка али бар оне које се играју знају с чим се играју...

За разлику од ових које се уче да блајвају... Мислим, оне и не знају да ли им је добро или не... Раде то јер то сви раде... Уместо зато што то заиста желе...

Моје задовољство је изазивању задовољства...
Можда сам сексуална играчка али бар оне које се играју знају с чим се играју...

За разлику од ових које се уче да блајвају... Мислим, оне и не знају да ли им је добро или не... Раде то јер то сви раде... Уместо зато што то заиста желе...

dobro je da si svestan :lol:

Back