Cuo sam i da su sa banjaluckog aerodroma poletali jastrebovi i tukli ustaske snge u ustaskom napadu una 95
Tu si u pravu
Hrvati su nista bez zapadnih sila
U ratu nisu mogli ni sa muslimanima koji su bili najslabija strana u skukobu da izadju na kraj
To je i sam Tudjman priznao da nisu dorasli ni muslimanima iako su poslali sve sve najbolje snage iz Hrvatske u Bosnu na muslimane
Cuveni brionski transkripti
Mi smo kroz istoriju borili i izborili koliko toliko,dok ste vi uglavnom sve na tacni dobijali. Niste bili sposobni stvoriti državu nakon raspada AU monarhije već čekali i slinili da vam nacistička Njemačka napravi državu. Ovaj rat protiv Srba je dobila Amerika i Britanija dok ste vi i dan danas frustrirani i nezadovoljni u pereci jer znate da bez vojne pomoći i logistike iz USA ne bi ništa napravili.
Ko je cmizdrio i plakao to trebaš svoje zemljake da pitaš kada su ih mudžahedini pritisli u Srednjoj Bosni. Da ih Srbi nisu primili podavili bi ih muslimani ko piliće. Karadžiću spomenik u Kiseljaku podići,ali i u Istočnom Mostaru.
Tu si u pravu
Hrvati su nista bez zapadnih sila
U ratu nisu mogli ni sa muslimanima koji su bili najslabija strana u skukobu da izadju na kraj
To je i sam Tudjman priznao da nisu dorasli ni muslimanima iako su poslali sve sve najbolje snage iz Hrvatske u Bosnu na muslimane
Cuveni brionski transkripti