27 juna Vucic prodaje Kosovo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Logika

Ističe se
Banovan
Poruka
2.688
Autorska tema
27 jun, u ameriku ide sa tacijem.
Da proda i pocne zavrsetaka kraja njegove misije. U SAD NE IDEŠ AKO VEC NIJE DOGOVORENO PO NJIHOVOM. IDES DA OBJAVIS.
IZDAJNIK.

zbog vremenske razlike moguce je da dogovor namerno ispadne 28 juna!!!

Шта се све догодило на Видовдан:

ja licno mislim da je ta zvaka kako je Vucica doveo zapad na celo Srbije da prizna Kosovo nesto sto je licno taj manijak pustio u javnost.

Jednostavno on uziva da pusta buve i lozi masu na nekakve stvari. Mislim sta ga je sprecavalo da dosada prizna Kosovo i to predstavi kao velkiku pobedu ?! Dakle ko bi ga sprecio. Vucic je zapravo eksponent onih snaga u Srbiji koje zele da Srbiju drze vecito odvojenom od zapada od EU i narocito od NATO pakta a to je najbolje da kriza oko Kosova traje u nedogled.

Zato je Putin ekspres poslao Lavrova da ispipa da li je Srbija na kursu i da najstrozije zapreti Vucicu da ne izlazi pred Putina sa nekim drugim idejama u glavi.

Evo sad ako bi Amerikanci zaista hteli da zaje6u Ruse to bi najlakse uradili vracanjem kosova Srbiji. Time se anulira rat iz 1999 Srbija ulazi u EU i NATO i rusi odlaze sa Balkana za vecna vremena.

ja licno mislim da je ta zvaka kako je Vucica doveo zapad na celo Srbije da prizna Kosovo nesto sto je licno taj manijak pustio u javnost.

Jednostavno on uziva da pusta buve i lozi masu na nekakve stvari. Mislim sta ga je sprecavalo da dosada prizna Kosovo i to predstavi kao velkiku pobedu ?! Dakle ko bi ga sprecio. Vucic je zapravo eksponent onih snaga u Srbiji koje zele da Srbiju drze vecito odvojenom od zapada od EU i narocito od NATO pakta a to je najbolje da kriza oko Kosova traje u nedogled.

Zato je Putin ekspres poslao Lavrova da ispipa da li je Srbija na kursu i da najstrozije zapreti Vucicu da ne izlazi pred Putina sa nekim drugim idejama u glavi.

Evo sad ako bi Amerikanci zaista hteli da zaje6u Ruse to bi najlakse uradili vracanjem kosova Srbiji. Time se anulira rat iz 1999 Srbija ulazi u EU i NATO i rusi odlaze sa Balkana za vecna vremena.

Ovaj film sam gledao na Pink Sci fi

Ispada da je Milošević 1991. mogao samo da kaže: "OK Dajem pozivni broj 019 za Kosovo," i onda bi ga Tusk veličao narednih 9 godina kao državnika.

Autorska tema
27 jun, u ameriku ide sa tacijem.
Da proda i pocne zavrsetaka kraja njegove misije. U SAD NE IDEŠ AKO VEC NIJE DOGOVORENO PO NJIHOVOM. IDES DA OBJAVIS.
IZDAJNIK.

zbog vremenske razlike moguce je da dogovor namerno ispadne 28 juna!!!
Одавно не прочитасмо глупљу "тему" глупљег "аутора"! :zcepanje: :zcepanje: :hahaha:
Чак и да Господар тамо нешто жврљне, А НЕ СМЕ И ДА ХОЋЕ,
правно је ништавно, тако да "Ауторе", не бери бригу. ;)

Шта се све догодило на Видовдан:

ПРЕКРАТКО, списак је много дужи, а ЗАПАДНА БАГРА већ 200 година покушава на најзначајније српске празнике да Србију или понизи или изнуди неко недело баш на значајне датуме.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back