Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 82.518
Prvo da se stigne u Sloveniju pa onda češljanje, bolanA na sta licisMogo si se makar malo pocesljat pa u grad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo da se stigne u Sloveniju pa onda češljanje, bolanA na sta licisMogo si se makar malo pocesljat pa u grad.
Nit sam u Sloveniji nit sam uBosni, zajebo si se!Nit si dje stigo nit ces idje stic...u zivotu
I vodim sudski spor oko tih 20 %.Videćemo šta će biti.Takvi ko ti nikad nisu plaċeni koliko vrede.
Uvek zafali manji iznos od aktuelnog, jedno 20%
A penzija stečena u SFRJ?
Jel si pokušavao da te penzionišu sa 24 ili si hteo za ambasadore?
A đe su vi Hercegovci, pjevala i majka???БОСАНКЕ И БОСАНЦИ, НЕКА ВАМ ЈЕ СРЕЋАН ВАШ НАЈВЕЋИ ПРАЗНИК! И ДА УСКОРО ОПЕТ, КАО 1941, УСТАНЕТЕ ПРОТИВ ФАШИЗМА И ДОМАЋИХ ИЗДАЈНИКА! СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ!
Lakše malo, Komšija, upiškićeš se
Ja nikad nisam rekao da su mi komunisti pobili pola familije.Nemam ja neke veće ili posebne razloge lične prirode za ukazivanje na to koliko su komunisti tačnije titovci naneli zla srpskom narodu i koliko je sumanuto glorifikovati ih.Kao nacionalno svestan Srbin,moja je dužnost da ukazujem na to zlo kako se ništa slično ne bi ponovilo.Ne zamaraj ga , opet ce ti reci kako su mu komunisti pobili pola familije a docice i onaj njegov rodjak sa sela DFosil.
Oni su u UstašamaA đe su vi Hercegovci, pjevala i majka???
Nikad nisi rekao ni kako si fino parazitirao, glumio budale a jurio pare...Ja nikad nisam rekao da su mi komunisti pobili pola familije.Nemam ja neke veće ili posebne razloge lične prirode za ukazivanje na to koliko su komunisti tačnije titovci naneli zla srpskom narodu i koliko je sumanuto glorifikovati ih.Kao nacionalno svestan Srbin,moja je dužnost da ukazujem na to zlo kako se ništa slično ne bi ponovilo.
Ne_ŠištiLakše malo, Komšija, upiškićeš se
Nema šta, Mesija!Ja nikad nisam rekao da su mi komunisti pobili pola familije.Nemam ja neke veće ili posebne razloge lične prirode za ukazivanje na to koliko su komunisti tačnije titovci naneli zla srpskom narodu i koliko je sumanuto glorifikovati ih.Kao nacionalno svestan Srbin,moja je dužnost da ukazujem na to zlo kako se ništa slično ne bi ponovilo.