?

nema oni poznaju samo matematiku iz nizih razreda dok su jos racunali na rachunaljku
i shtapice
cim si temperamentna oma si i veštičara

Teshko da che da uspe...aj darkich preformulishi pa ako ne ide zakljuchavam.
Ovo je trebalo odmah pod ključ... zbog 'dubokoumnog' naslova!
smiley_emoticons_doh.gif

jeeeeeeeee balo vas podhebavanje

dakle pitanje za muski deo?
volite li vi licno vise temperamentne ili mirne i povucene zene?

Daj šta daš, neće da se baci... :per:
:D
Nema to veze, bitno je da među nama postoje hemija i fizika. :)
Prilagodljivost ima svoje prednosti iako je mnogi osporavaju. :P
Isključivost je neprijatelj dobrog seksa, ma svakog seksa, isključivi ne yebu, isključive ne yebu. :bye: Slično važi i u pogledu emocija, ako ćemo dublje da zalazimo. :)

Meni dosadishe oni ludi, od akcije,kao temperamenti, posebni ..ma svi smo posebni..blah blah ma ima tu mnogo foliranja, najbitnije da je neko prirodan onakav kakav je-pa sve i da je bubica bice mi drazi nego neko ko glumi da je temperamentan i poseban radi mode..ja nekako uvek volim kontra, sad me nerivra sto su svi ludi blesavi originalni kao..ma daj. Bas mi prija za promenu nekog obicnog da upoznam, muka mi od ovih prepotentnih..

Meni dosadishe oni ludi, od akcije,kao temperamenti, posebni ..ma svi smo posebni..blah blah ma ima tu mnogo foliranja, najbitnije da je neko prirodan onakav kakav je-pa sve i da je bubica bice mi drazi nego neko ko glumi da je temperamentan i poseban radi mode..ja nekako uvek volim kontra, sad me nerivra sto su svi ludi blesavi originalni kao..ma daj. Bas mi prija za promenu nekog obicnog da upoznam, muka mi od ovih prepotentnih..

temperament nije bas uvek jednak blasavosti...vise izrazito jake emocije bilo koje vrste..i mnogo ga je tesko menjati
e sad obicni vole obicne...temperamentni temperamentne to tako ide :)

temperament nije bas uvek jednak blasavosti...vise izrazito jake emocije bilo koje vrste..i mnogo ga je tesko menjati
e sad obicni vole obicne...temperamentni temperamentne to tako ide :)

Ma jok, ja bas mislim da je obrnuto...ja sam recimo temperamentna i zivac i nemirna i hiperaktivna, a imala sam momka koji je isto takav ali jos gori, ma penjali smo se jedan drugom na glavu..ne kazem da ne funcionise kod svih, nema pravila.
Ali vidim da mi prija vise neko stalozeniji mirniji da me smiri kad izdramim, da prvo razmisli a ne odnosi ishitrene odluke kao ja i td..to je ono kad jedno drugog dopunjavate. A to ne znaci da mi treba neko dosadan ili mrtvo puvalo....a takvih ni ne znam mnogo iskreno, i kome takvi trebaju uopste?

pa ja to nisam rekla...svako je drugaciji..nama je neobicno ono sto nam je strano i odvaja se od naseg obrasca ponasanja

OK, shvatila sam da si rekla da obicni vole obicne a temperamentni temperamentne..pa sam iz tog izvukla da postoje obicni i temperamentni ljudi, sa cim se ne slazem, posto ima puno temperamentnih i obicnih ljudi kao sto ima i povucenijih a neobicnih...a sta je uopste obicno. Danas je neobicno biti obican, u doba kad su svi neobicni

Aj da ne *****m vishe, ali sam primetila kako se nesto ljudi trude da budu posebni danas, a samim tim su bzv kao osobe..nisu dosledni sebi

ja se iskreno trudim da budem normalna :lol: al bas mi tesko pada :confused:
a sto se tice onog odnosilo se na to slicno se slicnom raduje..ja u to verujem

Pa moguce, postoje 2 teorije a mozda su obe tacne... razliciti pa se dopunjuju ili vrlo slicni pa se samim tim dobro slazu. Mislim da postoje obe varijante, e sad jel pricamo o tipu licnosti, senzibilitetu, karakteru, ukusima, stavovima, pogledima..uf ima tu milion slojeva koji cine jednu kompleksnu licnost.. mozemo biti slicni karakterno a da nas privlace razlicite stvari u zivotu i td itd milion kombinacija..al to je vec druga tema..:bye:

Back