DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bila tema
vestice or princeze
i svi volU prinćipese
al za vešticama im se okreću glavice
volite li vi licno vise temperamentne ili mirne i povucene zene?
pa brate...kad pogledaš koj će mi ****** hiperaktivna, da mi skače non stop...
s druge strane ni tunjavce nešto ne volim...
Zlatna sredina...
Ovo je trebalo odmah pod ključ... zbog 'dubokoumnog' naslova!Teshko da che da uspe...aj darkich preformulishi pa ako ne ide zakljuchavam.
nema zlatne sredine![]()
jeeeeeeeee balo vas podhebavanje
dakle pitanje za muski deo?
volite li vi licno vise temperamentne ili mirne i povucene zene?
Meni dosadishe oni ludi, od akcije,kao temperamenti, posebni ..ma svi smo posebni..blah blah ma ima tu mnogo foliranja, najbitnije da je neko prirodan onakav kakav je-pa sve i da je bubica bice mi drazi nego neko ko glumi da je temperamentan i poseban radi mode..ja nekako uvek volim kontra, sad me nerivra sto su svi ludi blesavi originalni kao..ma daj. Bas mi prija za promenu nekog obicnog da upoznam, muka mi od ovih prepotentnih..
temperament nije bas uvek jednak blasavosti...vise izrazito jake emocije bilo koje vrste..i mnogo ga je tesko menjati
e sad obicni vole obicne...temperamentni temperamentne to tako ide![]()
p.s. ispada da su temperamenti neobicni a ostali obicni? Hmm..kako god, evo prvi put da se ne slazem sa light child![]()
pa ja to nisam rekla...svako je drugaciji..nama je neobicno ono sto nam je strano i odvaja se od naseg obrasca ponasanja
ja se iskreno trudim da budem normalnaal bas mi tesko pada
a sto se tice onog odnosilo se na to slicno se slicnom raduje..ja u to verujem
e,a moze ova kombinacija?mirne i tihe,a u krevetu,ko teodora