gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Ljudi, ko sto sam naziv kaze turnir dublova. Znaci zenski parovi, muski parovi, mesoviti, ljudi i masine, masine i ljudi... Sve sto mislite da treba da bude predlozite 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazete li se svi da lik moze maksimalno da bude u dva razlicita para, primer Clark Kent & Lois Lane i Kent & Lana Lang.
Mislim da ipak treba uspostaviti neke kriterijume za sastavljanje parova (kada su u pitanju nemešoviti parovi) npr. meni nije jasno zašto su Tony Soprano - Christopher Moltisanti predloženi kao specijalan par tj. zašto su baš njih dvojica stavljeni zajedno?
Da li postoji neko ograničenje broja parova iz jedne serije (ili je kao za sf turnir- neograničeno)?
The Simpsons
Homer & Marge ...ovo čisto stavljam da bih pitala da li mogu animirani?
Lost
Hurley & Sawyer
![]()
Jesi, zaboravila si još nekoliko parovaBattlestar Galactica
...ok, ovo će biti jaaaako zamršeno, pa ću ja samo da nabrojim romantične parove (ko je tu sa kim bio,flertovao i slično) pa neka npr. TTB odluči koga da nominujemo (pošto mi ona deluje kao stručnjak za BSG) ako bude morala da se pravi redukcija romantičnih parova iz ove serije
Baltar & Number Six
Lee & Dualla
Billy & Dualla
Kara & Lee
Kara & Sam
Kara & Leoben
Helo & Sharon Agathon
Tyrol & Boomer
Tyrol & Cally
Saul & Ellen Tigh
Baltar & Tory
Sam & Tory
Bill & Laura
... možda sam nešto i zaboravila![]()
Pa to je već trougao, Jacob sad više voli LokaVincent & Smokey
Locke & Ostrvo
Ben & Jacob
Da, naravno, kako sam zaboravila!La Femme Nikita
Nikita & Michael Samuelle
Kyle & JesseKyle xy
Kyle & Amanda Bloom
Buffy Summers & AngelBuffy/Angel
Buffy Summers - Willow Rosenberg
Cordelia Chase - Angel
Pa dobro, njih dvojica jesu imali interesantan odnos... meni pre nije jasno zašto u OFAH Cassandra i Raquel, pa one nisu bile baš toliko posebne prijateljice, logičnije je valjda Del Boy & Raquel i Rodney & Cassandra? I zašto Trigger & Boycie, nisu ni njih dvojica imali neki poseban odnos... više su to bili Del Boy & Boycie, sa njihovim stalnim rivalstvom i zajedlljivim opaskama. Naravno, tu su i Boycie & MarleneMislim da ipak treba uspostaviti neke kriterijume za sastavljanje parova (kada su u pitanju nemešoviti parovi) npr. meni nije jasno zašto su Tony Soprano - Christopher Moltisanti predloženi kao specijalan par tj. zašto su baš njih dvojica stavljeni zajedno?