"24 minuta sa Zoranom Kesićem"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam gotovio Kesića donedavno , ali kad je ugostio onu glumicu koja fura #metoo za siromašne jer je dobila neku nagradu za to , više ne mogu da ga gledam , a pogotovo kad je neki da ugostio odličnu glumicu a lošeg čoveka Mirjanu Karanović.
NOVArs je postala čista kopija američkog "woke" đubreta tipa msnbc,cnn,.....

Nisu. To su gamad.
Trifunović, Ivan i Kesić su gamad.
Za Vidojkovića i ne znam ko je.
gamad su ti osobe koje nemaju problem da saberu dva i dva, bez straha od osude...? :cool: ok.
...sta predlazes, dezinsekciju? ciklon b? kada se saberu sve te osobe na gomilu, njih troje, cetvoro...
mislis li da ih ima dovoljno da ugroze `higijenu` domaceg neofasistickog poretka...? dominantnih medija koje se
iz decenija u deceniju sele u sake jednih te istih ljudi, onih koji ti zapravo kroje/truju zivot na ovim prostorima...? :cool:
znades...ima ona poslovica da srbi imaju kratko pamcenje. a u stvari, problem uopste nije u tome. pamcenje uopste nije toliko bitno.
bitna je kratka...pamet. nedovoljna da zakljuci koliko su i ta dva i dva. to se moze videti i bez pamcenja...mada ni pamcenje nije na odmet.
ono bi samo potvrdilo da od slobe pa naovamo jos uvek vlada najprizemniji klero-fasizam presvucen u rodoljublje, tacnije, nacional-sovinizam,
kome je najveci uspeh da deli stanovnike jedne zemlje po principu nacionalne pripadnosti, a to je poraz Uma na prelazu iz 20.u 21.vek...
u tome i lezi sva tragedija - sto je mladima ostavljen u amanet taj najveci nusproizvod 90-ih, kog su oni mahom gotovanski fasovali kao patriotizam,
premda oni, slepi i nedouceni kakvi jesu, tako nesto tesko da mogu i iskristalisati u pravom obliku nakon svega. pomirite se: zivite u turbo-zemlji,
u pseudo-drzavi , sa politicki iskonstruisanim, turbo-patriotizmom, bez osnove, bez kompasa, bez vrednosti, bez ljudskosti...prebrojavanje po
tudjim krvnim zrncima nece pomoci - ni vama, niti onima koji su vam to ostavili kao patent da budete iole blizi pravom znacenju patriotizma,
jer on podrazumeva ljubav prema svim stanovnicima svoje drzave, ali o kakvoj drzavi pricamo ako joj danas mesto zauzima jedna kasta, jedna partija,
jedan odprirodjen soj.... To je taj bag koji se nece resiti dok se ne mucne svojom glavom, pankerskom ili ne. cistom i postenom, ponajbolje....
ljubivoje rsumovic, srbin, domovina se brani... njegos, crnogorac, cojstvo zastititi drugog od sebe... kenedi, amerikanac, ne pitaj se sta moze drzava
za tebe, vec ti za nju... razlicite nacije opisuju pravu, anacionalnu, humanisticku sustinu pojma patriotizam. zato, mani bizuteriju i obrazuj se sustinom.
patriotizam nije moda, nije pomodarija.. ponajmanje klinacko hejtacko gasiranje bez ikakve predstave o kompasu. patriotizam je stvar zrelosti,
i civilizovanog, savremenog coveka, a ne coveka jednog plemena. Nadji naseg sociologa iz 19.veka Slobodana Jovanovica, procitaj sta je covek
govorio ako zelis znati sta je patriotizam, jos tada....I njegove reci jos uvek vaze. Uprkos komunistima, uprkos turbo-nacionalistima, uprkos svima.

gamad su ti osobe koje nemaju problem da saberu dva i dva, bez straha od osude...? :cool: ok.
...sta predlazes, dezinsekciju? ciklon b? kada se saberu sve te osobe na gomilu, njih troje, cetvoro...
mislis li da ih ima dovoljno da ugroze `higijenu` domaceg neofasistickog poretka...? dominantnih medija koje se
iz decenija u deceniju sele u sake jednih te istih ljudi, onih koji ti zapravo kroje/truju zivot na ovim prostorima...? :cool:
znades...ima ona poslovica da srbi imaju kratko pamcenje. a u stvari, problem uopste nije u tome. pamcenje uopste nije toliko bitno.
bitna je kratka...pamet. nedovoljna da zakljuci koliko su i ta dva i dva. to se moze videti i bez pamcenja...mada ni pamcenje nije na odmet.
ono bi samo potvrdilo da od slobe pa naovamo jos uvek vlada najprizemniji klero-fasizam presvucen u rodoljublje, tacnije, nacional-sovinizam,
kome je najveci uspeh da deli stanovnike jedne zemlje po principu nacionalne pripadnosti, a to je poraz Uma na prelazu iz 20.u 21.vek...
u tome i lezi sva tragedija - sto je mladima ostavljen u amanet taj najveci nusproizvod 90-ih, kog su oni mahom gotovanski fasovali kao patriotizam,
premda oni, slepi i nedouceni kakvi jesu, tako nesto tesko da mogu i iskristalisati u pravom obliku nakon svega. pomirite se: zivite u turbo-zemlji,
u pseudo-drzavi , sa politicki iskonstruisanim, turbo-patriotizmom, bez osnove, bez kompasa, bez vrednosti, bez ljudskosti...prebrojavanje po
tudjim krvnim zrncima nece pomoci - ni vama, niti onima koji su vam to ostavili kao patent da budete iole blizi pravom znacenju patriotizma,
jer on podrazumeva ljubav prema svim stanovnicima svoje drzave, ali o kakvoj drzavi pricamo ako joj danas mesto zauzima jedna kasta, jedna partija,
jedan odprirodjen soj.... To je taj bag koji se nece resiti dok se ne mucne svojom glavom, pankerskom ili ne. cistom i postenom, ponajbolje....
ljubivoje rsumovic, srbin, domovina se brani... njegos, crnogorac, cojstvo zastititi drugog od sebe... kenedi, amerikanac, ne pitaj se sta moze drzava
za tebe, vec ti za nju... razlicite nacije opisuju pravu, anacionalnu, humanisticku sustinu pojma patriotizam. zato, mani bizuteriju i obrazuj se sustinom.
patriotizam nije moda, nije pomodarija.. ponajmanje klinacko hejtacko gasiranje bez ikakve predstave o kompasu. patriotizam je stvar zrelosti,
i civilizovanog, savremenog coveka, a ne coveka jednog plemena. Nadji naseg sociologa iz 19.veka Slobodana Jovanovica, procitaj sta je covek
govorio ako zelis znati sta je patriotizam, jos tada....I njegove reci jos uvek vaze. Uprkos komunistima, uprkos turbo-nacionalistima, uprkos svima.
Godina sirotinjske zabave.
Ne znaju oni da saberu dva i dva. A to da li imaju strah od osude, e moj druže koliko takvih nitkova je bilo kroz istoriju.
Čitao sam ja knjigu:,,čujte Srbi, čuvajte se sebe" ona je sasvim dovoljna da provališ sve u vezi nas u novijoj istoriji.
Usput, nit imaju humor, nit realnost. Pokušavaju ismejati Vučka, a ono što oni podržavaju je još i gore od njega. Stop američkoj propagandi. Gade mi se obe strane i SNS i Žuti. A što se tiče komunizma, nisam živeo u njegovom dobu, da bih imao pravo o njemu, sviđa mi se u teoriji, ali ako je u praksi bio poput ovog kakav je sad u Kini, ne dopada mi se.
Što se tiče Ljubivoja Ršumovića, Njegoša itd. Slažem se da su lepa i istinita dela ispisali.
Ja kapiram šta ti želiš reći, ali treba i ti da shvatiš, kritikovanje vlasti nije uvek dobro, ako je ono što taj neko podržava isto toliko loše ili čak i gore.
Što se tiče žutih, samo ću reći Bog, Domovina, Nacija, svi na pod ovo je privatizacija.

Јеr su gamad, zaglupluju ljude još i više. Ne postoji normalna televizija u Srbiji koja se bavi politikom, svaka vuče na neku debilnu stranu.
Pa niko te ne tera da gledas Kesica , ne zaglupljuje Kesic nego pink i hepi retardi , malo bolje obrati paznju.
Kesic kroz humor prikazuje sta nam se desava zapravo a izgleda nekima i to smeta ... "bolje da se cuti i ne pljuje Srbija" "ne moze on to bolje ,. stranci tako traze" itd

Pa niko te ne tera da gledas Kesica , ne zaglupljuje Kesic nego pink i hepi retardi , malo bolje obrati paznju.
Kesic kroz humor prikazuje sta nam se desava zapravo a izgleda nekima i to smeta ... "bolje da se cuti i ne pljuje Srbija" "ne moze on to bolje ,. stranci tako traze" itd
Ne.
I pink i hepi su u istom košu kao on.
Ovi puštaju glup sadržaj koji zaglupljuje mase, a N1, danas.rs, nova s, puštaju propagande.
Antisrpske novine.
Ne znaš šta je gore.
Užas.
Što se tiče takvih televizija imam jedan stih:,,Oni kao slobodni, što su tuđi pijuni".
Stvarno čujte Srbi čuvajte se sebe, lepo reče Arčibald Rajs. Jer nije realno koliko smo opijeni kao narod. Kad ja kao klinac to vidim..

Bitno da je Serbian putin 0-24h prisutan na tv-u ...
Sta ce jedan Kesic nedeljno 1h da bude prisutan , to strani placenik moj ti ...
Jeste strani plaćenik.
Srbija je propala država.
Kad se takvi šljamovi pojavljuju sve više.
Još ima gomilu istomišljenika.. bedno.

Meni kao neutralno političkom čoveku, sve je užasno u tom svetu.
Treba osnovati jedan stvarno neutralan, kog niko ne koristi za propagiranje.
Gde ima normalan sadržaj, ne ovo što se vrti.

Jeste strani plaćenik.
Srbija je propala država.
Kad se takvi šljamovi pojavljuju sve više.
Još ima gomilu istomišljenika.. bedno.

Meni kao neutralno političkom čoveku, sve je užasno u tom svetu.
Treba osnovati jedan stvarno neutralan, kog niko ne koristi za propagiranje.
Gde ima normalan sadržaj, ne ovo što se vrti.
Srbija je strani placenik , od koga uzima kredite i donacije ? :hahaha:
Neutralno ne postoji imas polarizovano drustvo upravo zbog ove vlasti i prestani vise da lupas smesne mantre ... offtopikujes namerno , nije ovo politika.

Srbija je strani placenik , od koga uzima kredite i donacije ? :hahaha:
Neutralno ne postoji imas polarizovano drustvo upravo zbog ove vlasti i prestani vise da lupas smesne mantre ... offtopikujes namerno , nije ovo politika.
Ne.
Mi smo prodati odavno, još pre mog rođenja.
Postoji neutralno, to što nečiji um to ne prihvata je drugo.
Neutralan = želi najbolje za sebe i svoj narod, ne podržava ni jednun stranku i ideologiju. Usput ,,offtopikuješ" nije naša reč.

Back