"24 minuta sa Zoranom Kesićem"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ritam Nereda, Dža ili Bu, eyesburn, sunshine..

Pitanje je bilo retoričko jer je pank po definiciji nespojiv sa konzervativnim, ideološki ekstremnim, a naročito desnim, srbujuće - mongoloidnim itd.

Kod nas i bukvalno jer su bar 3 od ta 4 benda aktivno svirala na koncert-protestima protiv kreatora pojmova poput antisrpski, strani plaćenik, domaći izdajnik. Tako da mi je baš interesantno kako neko sa takvim vokabularom i toliko regresivnim, da ne kažem retardiranim stavovima nađe išta blisko u takvoj muzici.

Pitanje je bilo retoričko jer je pank po definiciji nespojiv sa konzervativnim, ideološki ekstremnim, a naročito desnim, srbujuće - mongoloidnim itd.

Kod nas i bukvalno jer su bar 3 od ta 4 benda aktivno svirala na koncert-protestima protiv kreatora pojmova poput antisrpski, strani plaćenik, domaći izdajnik. Tako da mi je baš interesantno kako neko sa takvim vokabularom i toliko regresivnim, da ne kažem retardiranim stavovima nađe išta blisko u takvoj muzici.
Rokenrol se zalaže za mir, ljubav, ponekad i za rodoljublje. Zoran Kesić je ono protiv čega se treba boriti, tzv šund i kič, isto kao i protiv pinka i ostalih šugotelevizija. Bilo bi u redu da je on protiv vlasti okej, ali on radi za nekog drugog. On radi za strance. Znaš kako kaže BS "Strane agenture me razvukle ko majmunčinu". U ostalom, svakako mu emisije nisu smešne, već dosadne, primitivne, čak i bolesne(koliko pominju jedno te isto).

Kažeš pank nespojiv sa konzervativnim? Poslušaj 357 :). To što je strani pank drugačija priča nema dodirnih tačaka sa Srbijom. Možeš i Ritam Nereda - Vaš svet naprimer. Vidi se da se ne razumeš. Svakako ja nisam desničar, niti levičar, ja sam centar. Tamo gde treba, pravo u centar.

"Pređemo iz Srbije u Hrvatsku kad ono nema snijega, samo sunce, blagdan i glazba." ???

1639557008089.png

Back