24 Kitchen

Anđelik Šmajnk, ili tako nekako se zove, ima recepte sa 101 sastojkom od kojih za 99 nikad nisam čula, a za ona dva sam čula ali mislim da kod nas nema da se kupe. To je ona što kad se pojavi svi menjaju kanal. Kad zapišem neki recept, to je Rudolfov.
 
e, moram i ja da dodam neki komentar, Entoni, Džejmi su mi originalni likovi volim da ih gledam, kulinarsko umeće.. Rudolf definitivno odličan je, ona tamnoputa nekad samostalna nekad u paru sa još jednom sa kojom pravi pošalice je vrlo nevešta u kuhinji da mi uopšte nije jasno kako ima svoj termin, neki dan je kao punila neko meso sve joj je poispadalo, pa nemogu da verujem da neko to radi na tv-u, ona umetnica za hranu ...angela ili kako već kažete, dakle gadi mi se ono pipkanje hrane i njeno pljuckanje kad priča pa sve po hrani, zaista mislim da je bez rukavica spremanje hrane degutantno, a zalogajčići tipa malo komorača na narandžinu koru sa sicilije sa izmrvljenim tartufima i gramom samlevenog kozjeg mesa znam da su hit među prebogatom klijentelom koja nezna više šta bi ni od sebe ni od hrane, ali De gustibus non est disputandum, tako da se izvinjavam, izletelo mi, ..e da Italijan je neviđen lik, na čemi li je?
Apsolutno se slažem.

Žena je toliko smotana da ne znam ko joj je dao diplomu kuvara. Obratite pažnju na momenat kada treba da izvadi vreo pleh iz rerne. Pa dete od 5 godina bi to bolje uradilo. ne znam, deluje mi neuredno i aljkavo i teško da bih išta što je ona napravila probala. Na stranu što za pola sastojaka nisam u životu čula. A nije baš da ne umem da kuvam i da sam neuka po pitanju začina, voća i povrća sa drugih krajeva sveta.


Džejmi mi je super. Volim njegovu Food revolution. Šlognula sam se kada sam videla koliko su deca u Americi debela. Kao veštački nagojeni prasići. Deluju matoro i podbulo zbog toliko kilograma viška. I volim njegov serijal posvećen hrani koju priprema na svojoj farmi. Od povrća i mesa koje sam uzgaja.

Rudolf je odličan. Posebno njegova pekara. Drugarica je pravila čokoladnu tortu po njegovom receptu i ružice sa cimetom i stvarno su njami.
 
Da li gledate 24 Kitchen ? Koja vam je omiljena emisija , a ko omiljeni kuvar/ica ? Kakav je vas utisak o 24 Kitchen ?

Ja gledam najviše Rudolfa. Kako taj čovek smireno kuva, lepo objašnjava. Em prosto, em jednostavno a sa takvim uživanjem, da naprosto ne moŠ da se "odlepiš" od tv - ta :D kada je njegova emisijica na "snazi" . Mene je on fascinirao i ja njega pratim.
 
hmmm... Svidja mi se tema...ja gledam ovaj kanal kad god sam kod druga koji ga ima... posto ja nemam taj kanal :( bilo bi lepo kad bi se otvorila temica sa receptima odande jer zaista ima dobrih ali nekako nikad ne stgnem da ih zapisem...... :-((((((((((((( Volim Rudolfa i Dzejmija......
 

Back
Top