- Poruka
- 30.122
p.s.lepa devojka, da se raduje smrti..neshvatljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne raduje se smrti nego prestanku agonije.p.s.lepa devojka, da se raduje smrti..neshvatljivo.
pa bolje ruzan da se zvekne nego lep, kako sad to..? greota.Ne raduje se smrti nego prestanku agonije.
Kakve veze ima lepota sa tim?
Ajoj Bleki pa zar ne znaš da lepe devojke trpe daleko više od ružnih, Kika se ubila, lepa klinka bila...p.s.lepa devojka, da se raduje smrti..neshvatljivo.
Jesi li ti beše bivši moderator? Onaj koji se oglasi ovako, retko, jednom rečenicom i to u 90% slučajeva da podrži nečije samoubistvo- što se ti ne ubiješ a ne da navijaš da se svi oko tebe poubijaju?Svaka cast na odluci.
A ko ce onda da daje podrsku? To bi bilo jako sebicno s moje straneJesi li ti beše bivši moderator? Onaj koji se oglasi ovako, retko, jednom rečenicom i to u 90% slučajeva da podrži nečije samoubistvo- što se ti ne ubiješ a ne da navijaš da se svi oko tebe poubijaju?
Ja mislim da je uzrok svega beznađe.Зар се нико не запита докле смо стигли?
"Нека је", "Свака част", "Прекида агонију",...
А шта је узрок? Зашто се све више људи губи? Зашто су незадовољни? Зашто не знају шта ће са собом па и измишљају проблем где га нема? Зашто је толико проблема ако су реални?
Видите ли где се налазимо? Докле смо стигли?
Млади све мање имају вољу за животом. Све је више парова који не могу имати децу. Све је више тинејџера који не знају где припадају, ко су, који су пол. Све је више људи у пуној радној снази који уместо да стварају, воле, живе... потежу за антидепресивима. Све је више људи који желе куле и градове, све им мало а највећу лепоти,ту на дохват руке не виде. Све је више оних који живе лажне животе и којима је имиџ битнији од суштине.
Хало! Пробудите се!
U zabole me...Le Journal d’Olimpe je popularan YouTube kanal sa preko 250.000 pretplatnika na kojem mlada Francuskinja dokumentuje svoj život sa disocijativnim poremećajem identiteta, mentalnim stanjem koje je ranije poznato kao poremećaj višestruke ličnosti.
Ova 23-godišnjakinja je navodno bila žrtva teške traume tokom odrastanja i kao rezultat toga razvila niz alternativnih ličnosti.
Oni ponekad preuzmu i stalna muka sa ovim je očigledno postala previše za mladu ženu. Nedavno je objavila svoj plan da se podvrgne asistiranoj eutanaziji u Belgiji krajem 2023.
To bre besno