23-godišnja jutuberka planira eutanaziju jer ne može da se izbori sa svojim višestrukim ličnostima

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.912
Le Journal d’Olimpe je popularan YouTube kanal sa preko 250.000 pretplatnika na kojem mlada Francuskinja dokumentuje svoj život sa disocijativnim poremećajem identiteta, mentalnim stanjem koje je ranije poznato kao poremećaj višestruke ličnosti.

Ova 23-godišnjakinja je navodno bila žrtva teške traume tokom odrastanja i kao rezultat toga razvila niz alternativnih ličnosti.

Oni ponekad preuzmu i stalna muka sa ovim je očigledno postala previše za mladu ženu. Nedavno je objavila svoj plan da se podvrgne asistiranoj eutanaziji u Belgiji krajem 2023.

Poslednja izmena:
neb trebala..jer ne zelim da placam iz novcanika neciju glupost..nek se baci sa mosta u rijeku i mirna backa..
https://lostallhope.com/

Stranica je kao medjuostalom i sve danas na netu podlegla cenzuri, tako da ako kliknes na metode, neces dobiti nista.
Prije nekih sedam, osam godina, dok jos nije bila cenzurirana, statisticki najbezbolnija i najsigurnija metoda s gotovo 100% uspjehom bila je 12-ica u usta pod kutem od 45°.
Najgora metoda koja je donosila najvise bolova i najmanji stupanj uspjeha bila je rezanje vena i lijeganje u kadu (manje od 50% mislim).

Curt Cobain je sve napravio perfektno, 12-ica kroz usta i direkt u mozak.

Jedino sto ja to nikada ne bi napravio u zatvorenom prostoru, da ljudima tamo kasnije ne bude muka zivjeti.

Ukratko, jako je malo osoba na ovom svijetu koje stvarno volim, ali da ih imam pred ocima prikovane za krevet s dekubitusima, bio bi ponosan da mi pripadne cast iskljuciti aparate ukoliko bi znao da ce otici spokojno.

Pa mozda bi cak bio u stanju i ispaliti metak, ali noz ili gusenje jadtukom sigurno ne, tu bi se slomio.

Ne znam da li bi se pri tome blago nasmijao, ili tiho zajecao, ali sram ne bi osjecao.

Istu stvar bi ocekivao i sam, ali poznavajuci moje bliznje, bio bi osudjen da do kraja zivota piljim u plafon dok oni oko mene kmece, a ja ih u sebi proklinjem sto nemaju snage razrijesiti me.

Poslednja izmena:
Све више људи прсава из разноразних разлога, само ретко ко то примети код себе. После се људи чуде кад неко дигне руку на себе, ода се овоме или ономе, најчешће упирући прстом у саму жртву. Овој цури ако мисли да ће себи помоћи овоме желим све најбоље, ко смо ми да судимо.

Le Journal d’Olimpe je popularan YouTube kanal sa preko 250.000 pretplatnika na kojem mlada Francuskinja dokumentuje svoj život sa disocijativnim poremećajem identiteta, mentalnim stanjem koje je ranije poznato kao poremećaj višestruke ličnosti.

Ova 23-godišnjakinja je navodno bila žrtva teške traume tokom odrastanja i kao rezultat toga razvila niz alternativnih ličnosti.

Oni ponekad preuzmu i stalna muka sa ovim je očigledno postala previše za mladu ženu. Nedavno je objavila svoj plan da se podvrgne asistiranoj eutanaziji u Belgiji krajem 2023.

Uzas. 😢

https://lostallhope.com/

Stranica je kao medjuostalom i sve danas na netu podlegla cenzuri, tako da ako kliknes na metode, neces dobiti nista.
Prije nekih sedam, osam godina, dok jos nije bila cenzurirana, statisticki najbezbolnija i najsigurnija metoda s gotovo 100% uspjehom bila je 12-ica u usta pod kutem od 45°.
Najgora metoda koja je donosila najvise bolova i najmanji stupanj uspjeha bila je rezanje vena i lijeganje u kadu (manje od 50% mislim).

Curt Cobain je sve napravio perfektno, 12-ica kroz usta i direkt u mozak.

Jedino sto ja to nikada ne bi napravio u zatvorenom prostoru, da ljudima tamo kasnije ne bude muka zivjeti.

Ukratko, jako je malo osoba na ovom svijetu koje stvarno volim, ali da ih imam pred ocima prikovane za krevet s dekubitusima, bio bi ponosan da mi pripadne cast iskljuciti aparate ukoliko bi znao da ce otici spokojno.

Pa mozda bi cak bio u stanju i ispaliti metak, ali noz ili gusenje jadtukom sigurno ne, tu bi se slomio.

Ne znam da li bi se pri tome blago nasmijao, ili tiho zajecao, ali sram ne bi osjecao.

Istu stvar bi ocekivao i sam, ali poznavajuci moje bliznje, bio bi osudjen da do kraja zivota piljim u plafon dok oni oko mene kmece, a ja ih u sebi proklinjem sto nemaju snage razrijesiti me.
Potpisujem .
Da dodam da svaki veterinar ima injekcije za uspavljivanje kućnih ljubimaca.
Međutim, smrtna kazna injekcijom samo deluje bezbolno a zapravo nije. Doslovno se gušiš, prva injekcija parališe- staju pluća, užas.

Što se tiče metka, Jugoslave, koliki bol je to? Ogroman, samo što traje najkraće od svih drugih "metoda" tako da bih za ne daj bože i ja odlučio za to.

A ta eutanazija može biti zaustavljanje rada srca, što znači opet gušenje. Injekcija kalijuma izaziva isti efekat. Ne razumem zašto se plaća kad je smrt neprijatna.
Kratko, ali teško.

Jedini stvarno bezbolan način je biti narkoman i "zlatan metak". Od kad sam pročitao "Mi djeca sa kolodvora ZOO" . Čak se i čuvena Lenka Dunđerski ubila tako, namerno predoziranje. Doduše nije bio heroin ali nešto slično.

kroz porez koji placas/placamo sve se pokriva...ako ce ona licno iz svog novcanika da plati zabavu i vrijeme medicinara onda nek radi..
Pa i ona placa porez. Onda neka se porez skroz ukine. Cak i zdravstveno, neko plati vise nego sto koristi te usluge, nego iskoristi vise nego sto je i platio. I ukinuti udovacke penzije i decje dodatke onda, kao i finansiranje policije. Uvek se moze i tuziti drzava za neki njen propust, tako da umesto prava iskoristis dobitak odstete.

Poslednja izmena:

Back