bilja3003
Primećen član
- Poruka
- 602
Ако се већ нико други није сетио да је данас Дан Армије, старијим и поштеним припадницима некадашње војске честитам овај празник .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi su ološ koji ne poštuju Armiju koja je oslobodila Jugoslaviju, Titovu JNA.олош комунистичка.
Не знаш шта причаш, понављаш стално исту фразу. Проучи мало историју, није све почело 1990. Колико је тог "комунистичког олоша" оставило кости, претпостављам и неко од твојих, а можда и грешим?!
Ако се већ нико други није сетио да је данас Дан Армије, старијим и поштеним припадницима некадашње војске честитам овај празник .
Беше то некада име моје основне школе. Данас је војвода Радомир Путник.
То она армија коју победи словеначка ватрогасна бригада, која изгуби од усташа са пар ножева, изгуби у БиХ од Мује и Хасе. Е жалости моја.
Svi su ološ koji ne poštuju Armiju koja je oslobodila Jugoslaviju, Titovu JNA.
Ološ su i oni koji Miloševičevu tzv. JNA pokušava opravdati za ubitsto titove Jugoslavije.
Не знаш шта причаш, понављаш стално исту фразу. Проучи мало историју, није све почело 1990. Колико је тог "комунистичког олоша" оставило кости, претпостављам и неко од твојих, а можда и грешим?!
Svi su ološ koji ne poštuju Armiju koja je oslobodila Jugoslaviju, Titovu JNA.
Ološ su i oni koji Miloševičevu tzv. JNA pokušava opravdati za ubitsto titove Jugoslavije.
каква војска такав и њен дан![]()
каква војска такав и њен дан![]()
Да Биља није отворила ову тему не би се ни сетио шта је то данас на данашњи дан било.
nesposobna gofna, komunjarski oficircici nesposobni da odbrane zemlju iznutra, raspadose se za godinu dana.
Рекли су о српској војсци...
Сулејман Величанствени, фон Макензен, Хитлер, Садам Хусеин, Борис Тадић
1. Турски султан Сулејман: (1495-1566): „Не дај Боже да се Срби сложе“.
2. Генерал Немачке војске Аугуст фон Макензен: (1912-1915): „Срби су најбољи војници Балкана, опасан и ратоборан народ, храбри борци и поносни људи.“
3. Немачки цар Вилхем II у Првом светском рату: „Дајте ми Српску војску и ја ћу победити овај рат!“
4. Хитлер (1937): „Србе не волим, али их ценим и поштујем јер су храбар народ“.
5. Садам Хусеин: „Дајте ми 1 000 000 Срба и освојићу свет!“
6. Борис Тадић 2006: „Шта ће нам војска?!“
Јел’ морам да се истетовирам да бих био прави приБадник срБског народа?олош комунистичка.
Рекли су о српској војсци...
Сулејман Величанствени, фон Макензен, Хитлер, Садам Хусеин, Борис Тадић
1. Турски султан Сулејман: (1495-1566): „Не дај Боже да се Срби сложе“.
2. Генерал Немачке војске Аугуст фон Макензен: (1912-1915): „Срби су најбољи војници Балкана, опасан и ратоборан народ, храбри борци и поносни људи.“
3. Немачки цар Вилхем II у Првом светском рату: „Дајте ми Српску војску и ја ћу победити овај рат!“
4. Хитлер (1937): „Србе не волим, али их ценим и поштујем јер су храбар народ“.
5. Садам Хусеин: „Дајте ми 1 000 000 Срба и освојићу свет!“
6. Борис Тадић 2006: „Шта ће нам војска?!“
А шта мислиш о Милошевићу?мени колико је познато,само је Милошевићева ЈНА хтела сачувати Југославију....
Јел’ морам да се истетовирам да бих био прави приБадник срБског народа?
Е, тачно тако, тужно. А колико су офанзива прошли, колико су веровали "свом" вођи, сетимо се само Сремског фронта, свих зима у снегу, збегова, бомбардовања Немаца, па Савезника... Да би данас нека неука балавурдија лупетала "комунистички олош" Ако је уопште балавурдија...
Мислим ја друже Блау да ти ваши постери имају контра-ефекат.ма јок,само дела
И још:
Čerčil je rekao da Srbi proizvode više istorije nego što mogu da podnesu. Možda je u pravu, pošto izgleda da je kapacitet iscrpljen, više se niko ničega ne seća. U moru zaborava većine nestalo je i sećanje na dane Albanske golgote, u zimu 1915. na 1916. godinu. Zaboravljeno je nešto što ne sme da se zaboravi.
https://www.facebook.com/permalink.php?id=108023749242116&story_fbid=432048536839634