22:22

• Začetnik teme Začetnik teme Nikko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Екстра!!! Мислио сам да сам једини :)... Годинама већ нон-стоп виђам 11:11, 22:22.. Уверен сам био да је то оно '''Неко мисли на тебе''.. Што такође мислим да има неке везе... Али сам дубоко у подсвестти такође осећао да ми нешто говори ''Време је...''', најбоље што могу да опишем речима....

desava se neka zanimljiva kombinacija ponekad, evo bas sad je bilo 13:31, ali smoa na ovom satu
to je mozda i u fazonu kad se poklope kazaljke zamisli zelju. ali mozda i ti nesto projektujes tipa kad uocis 15:22 to ne registrujes kao bitno

kada sam bio mali svaki dan sam vidjao 19:15...moje omiljeno vreme
naravno da je zbog duska dugouska, pere detlica, lale gatora, ptice trkacice ;) ...eh...godinama sam svakodnevno vidjao taj broj...steta za teletabis generacije...oni ne znaju draz 19:15 broja ;)

Evo moje iskustvo....Prvo se izvinjavam za los Srpski..Zivim u Kanadi preko 30 godina i slabo se druzim sa nasima...tojest uopste se nedruzim sa nasima. Nije da necu nego eto tako ispalo.

Trenutno mi je 42 godine. Kad sam imao 19 godina ziveo sam sa dvoje cimera u apartmanu u Torontu. Svo troje smo se bavili duhovnom disciplinom. Jedan cimer je odlucio da uradi ritual (invokaciju duha). Nesto sto je pokupio iz neke knjige a ne nesto sto se radi u duhovnoj disciplini (nas Loz).
Taj cimer....ajde zovemo ga Pera...Pera, u svojoj sobi nacrta krug na patosu. Izgovori neke reci , i sedne u krug. Kada mu se aktivira kundalini i oseti da se nesto desava. Kada zatvori oci...vrlo lako moze da vidi kroz patos,plafon i zidove. Cak vidi kako ja i drugi cimer spavamo. Pera se malo uplasi i otvori oci....i sve je normalno. Opet zatvori oci i vrlo lako vidi kroz zidove...vidi komsije gore i dole. Nikakav trud mu nije bio potreban...trud maste. Pera se uplasi...izadje iz kruga a formalno ne zatvori ritual. Ode u krevet , ugasi svetlo i sakrije se pod jorgan. (ovo mi nije ispricao tek do sledeceg dana).

Sledeci dan-
Cimeri se dizu rano da idu u fakultet ili posao...Moja smena nepocinje tek do 1 popodne. Ja se probudim oko 9 i lezim u krevet mastam(slikar sam)..kada ono neko zakaslje. Ne onako bolesno nego usputno..Ja mislio da je jedan od cimera ostao kuci...bolestan, sta ja znam.
Kasalj je bio dva metara ispred mene..Nisam imao sobu nego sam ziveo 'hipik' nacin...jedino je zavesa bila izmedju mog dela trpezarije i dnevne sobe..znaci kasalj je bio na kaucu.

Par minuta kasnije , opet neko zakaslje..onako relaks.Ja onda..."Pero, Stevo!!?" niko nista. Ustanem sa kreveta i pretrazim apartman (mali) nikog nigde...cak sam i otvarao ormane...Znam sta sam cuo, nisam bio drogiran.
Odoh na posao, ispricao kolegama i neki mi rece da izgleda da imamo duha u apartmanu.
Vratim se kuci, zateknem Peru i pocnem da mu pricam sta se desilo.....On kao da zna nesto o tome , pa prekinem pricu i pitam ga 'Jeli, Pero , jel ti znas nesto o ovome?" Onda mi on isprica o ritualu sto je obavio. Ja mu...Pa covece , ko zna sta je uslo. Zvali naseg ucitelja i rece nam , "Glupo je to sto se zezate sa ritualima ali ajde, nema veze...vazno je da nepricate o tome i nikakva paznja o duhu....nego da bude stan cist i organizovan..eventualno ce duh da ode...ako se nesto negativno desi onda ce dati drugi savet...za sada....ignorisite'.
Mi tako i uradili.

Sledeci dan-
Neko zvoni na vrata odozdole (mi smo na 24om spratu)..Zvoni tacno u 7:00 ujutru. Jedan cimer je vec otisao na fakultet a drugi se tusirao ...pa se ja dizem iz kreveta sav sanjljiv. Odem do one spravke gde ima tri dugmetica (Govori,Slusaj, Vrata) Ja slucajno pritisnem 'Slusaj-da bi pricao a Vrata-da bi slusao.
Kad sam shvatio sta sam uradio ....pokusao da ispravim ali sam vec pustio nekog unutra. Culo se kako se vrata otvaraju i zatvaraju. Cekam..al niko nije dosao gore. Vratim se u krevet misleci , neko pogresio i nadao se da nisam pustion nekog siledziju ili lopova.

Sledeci dan-
Neko opet zvoni tacno u 7:00..ovog puta cimer ode da vidi ko je...Ja mu kazem...'Ej nemoj ga pustati jer neko je zvonio juce u isto vreme'. Cimer onda 'Ko je?" ....niko se nejavlja...."KO je?" ...opet niko...Nije ga pustio.
Ovog puta sam se malo vise zabrinuo...dali neko ko nepripada u zgradi zeli da udje i nekako imao srecu da bas nas zazvoni.....zaspao i zaboravio.

Sledeci dan-
Ja sanjam jedan (lucid dream) onakav snazan san gde sam ubedjen da sam budan....veoma svestan u snu. San Ide ovako "Budim se (jos uvek u snu) neka galama na terasi. Vrata terase su providna...tojest staklo. Vidim jednog Sokola sto je navalio da udara u prozor/vrata, zeli da udje. Ja ga gledam...dali je bolestan ali mi nije delovao kao bolesna ptica....Bas je imao nameru da udje...Ja mislio...dali ce da me napadne ali sam skontao da ako udje u mali prostor ja imam prednost. Pa odluco...ajde ako je navalio. Otvorim vrata i Sokol udje onako ladno.
Ja sednem na krevet i gledam u njega. Sokol onda polako otvori krila i napravi pun krug ,polako. Malo malo pa me gleda kao da vidi ako ga posmataram a to i zeli. Ja u snu sam znao da ovo nesto znaci ...nesto duhovito.
Sokol se sijao srebrnast i veci od normalnog Sokola....Kada je zavrsio krug , on se pretvori u Indijanca moje godiste i sav gol sa dugackom crnom kosom. SEdne pored mene i gleda ispred sebe kao da ceka nesto.
Ja ubedjen da je ovo duhovna poseta al nisam znao kako da se predstavim....Da kazem "Zdravo ja sam Vlada' mi deluje malo glupo. Imao sam sta da ga pitam ali nekako nisam znao kako da ga pitam. Pa sam mu dao neke crteze da pregleda...On prevrcao papire ali je nastavio da gleda ispred sebe.

San se zavrsava i probudim se. Tog jutra niko nije zvonio na vrata. Cudan san mislio.
Taj dan mi je bio slobodan. Za vece smo planirali da imamo jednu privatnu zurku samo za drugove koji su se bavili u nekoj vrsti Duhovne disciline. Ja krenem da kupim neke knjige. Uzput svratim u jednu radnju sto jedna starija Indijanka tu radi. Ona me malo zna jer cesto odem kod nje i bunim se kako belci se ponasaju u vezi "NEW AGE' plitka duhovnost , kradu druge kulture da zarade pare.itd....
Svratim ja kod nje I ispricam joj san. Ona zinula , malte ne da su joj oci ispale. Ja primetim njenu reakciju i cudim se. Ona mi kaze , "Jao Vlado, ti nemas pojma koliko srece imas. Medju mojim ljuidima , takav duhovni pomocnik kao Sokol ili Orao su najaci pomocnici i za moje ljude treba skoro ceo zivot da ih se dobije...a za tebe ti sokol dodje dobrovoljno'.

Ja nisam znao kako da reagujem.....bilo mi je cudno. NIsam mnogo znao o Indijanskom medicinom/duhovnosti. Pa sam reagovao onako plitko...kao 'osecao sam se specijalan'..mada to je trajalo par minuta...Onda sam se malo vise uplasio....Ne onako da se bojim nego jednostavno nisam znao sta to sve znaci.

Odoh da kupim neke knjige.....U knjizari izabrao dve knjige i primetim jednu od Aleister Crowley sto se zove '777 and other writings of the Qabalah". Neznam zasto ali me jako vuklo..Iako je knjiga teska tema...tojest...cita se kao vrsta recnika. I knjiga je za napredne ucenike Qabale..sto za mene uopste mi nije bila potrebna niti sam znao kako da je upotrebljavam. A nisam tip koji skuplja teske knjige da bi je postavio na policu pa da vide ljudi sta citam. Ja ustvari krijem takve knjige o okultizmu itd....jer je to moj privatan zivot, i retko kad pricam o tome.
Al eto...nekako ta knjiga, tojest taj broj 777 me toliko privlacilo da sam morao da je kupim..neznam ni ja zasto.

Vratim se kuci....I nameravao da sakrijem tu knjigu jer jedan stariji drug koji se bavio Qabalom je trebao da dodje i nisam hteo da vidi sta sam kupio , da bi izbegavao pitanja , jer nebi znao sta da mu kazem i zasto sam kupio to knjigu...A nisam hteo da me sudi da sam kupio da bi se hvalio.
Inace, zaboravio da sakrijem knjigu a on je znao da sam otisao u kupovinu. Dolaze nam gosti....Dodje i on. (Robert).
Stojimo pored kese gde stoje knjige i on gleda u kesu...i pita "Vlado ajd da vidim kakve si knjige kupio'....Je se userem...jer je bilo kasno da sakrijem tu knjigu a on je ostar ba bi se cudio zasto krijem jednu knjigu....Nervozno ja otvorim kesu i dam mu knjige...
Dodje on do 777 knjige i lista je. I ima onakav osmeh na licu....pa me pita ono sto sam ocekivao...."Vlado , jel ces ti stvarno da procitas SVE ove knjige'....a ja neznam sta da mu odgovorim.....zeleo sam da izbegnem ovaj razgovor pa promenio temu ka komediju i rekao mu "Jao , Roberte...neko zvonio na vrata u 7 ujutru tacno i sada ti drzis knjigu 777...uuuuuuuuu'....Poceo da zvizdim onako kao tema Twilight Zone-a....vickasto....inace oboje smo znali da to nista neznaci....Ja sam jednostavno hteo da izbegnem razgovor.
Kad ono....neko zvoni na vrata. Posto su svi sto su trebali da dodju su dosli pa smo se malo cudili svi , ko bi to sad bio?

Krenem ka vrata...i mislim...'E zamisli ako.....epa to bi bio 'znak'...sinkronizacija...vise nego slucajnost'....Pre nego sto odgovorim na vrata , okrenem se i pitam Roberta...Koliko je sati roberte? On skontao tacno sta sam mislio i rekao mi je 'Vlado, tacno je 7:00 sati....Ja ga opet pitam , reci mi tacno!! On mi opet....Vlado , TACNO JE 7:00 Sati ni minut kasnije ni ranije.

Ja odgovorim na vrata....'Ko je' ...niko........'KO JE?" opet niko...pritisnem dugme da se otvore vrata i eto neko je usao jer se culo da se otvaraju vrata i zatvaraju. Cak sam otvorio gornja vrata da bi 'duh' znao da je dobro dosao.
(zasto dobro dosao ? zato sto sam tek tada povezao ritual od cimera, Sokol i 777.....i ukapirao da bilo ko je....pokazao je inteligenciju, humor i precizam'.....mora da je dobro).

To vece nista cudno se nije desilo...digli case u zdravlje svih nas i u nevidljivog posetioca.

Sledeci dan odoh kod majke....Ispricam joj sta se sve desilo....I ona isto zinula...Pa mi rece..."jao Vlado...ti si se rodio rano (inkubator) umesto normalno u 9om mesecu , ja se rodio u 7om...i to u 7 sati.
Rodio se 21 JUni (777=21). Izmedju 4te i 3e kuce Astrologije 4+3 je 7. Godina mi ispadne na 7....Ime moje u svim numerologijama ispadne na 7.

Sad mi je to sve bilo cudno...Za one ljude koji misle da mii je taj broj vazan jednostavno zato sto ja ga pravim vazan...kako onda da se objasni numerologija imena, datum, sve to sto ja sam nisam znao.

Od tog dana...par godnia kasnije sam se upisao u Qabalisticki Loz....i eto....par puta u mesecu....u toku dva dana vidjam 777 slucajno. Onako , naprimer odem u radnju, kupim nesto i cena ispadne 7.77$...Izadjem iz radnje i pogeldam u jedan pravac bez razloga i vidim registaraciju kola (777)....posle pola sata ili tako nesto odem u banku izvadim pare i na notama , gde je serijalni broj note...nekoliko njih ima 777 u broju.

To mi se desavalo svakog meseca i to snazno u roku tri dana pa prestane. Nisam znao skim da pricam...i mislio sam da postajem lud. Toliko me dovelo do ludila da sam se za neko vreme odkacio od Qabale i kojekakvo duhovno vezbanje i studiranje. Poceo da zurkam , pusim, pijem...jednostavno sam zeleo da budem normalan. Ali ...nemoze da se bezi od onoga sto jesam.

Ubrzamo malo u 2008....Od Oktobra 2008...nesto zvanicno/duhonvo mi se desilo ,,,budiljnik....i od tada vidjam taj broj ..majke mi , svaki dan ....do danas. Vidjam isto cesto 11:11 .

Sada.....vi ljudi koji sumnjate u ovo....uredu....nezelim niko da mi veruuje...Ali zelim da kazem da od 2008e upoznao sam mnogo ljudi koji imaju slicna iskustva i koji vidjaju 11:11. CAk mi se i vidovitnost pojacalo i mogu da primetim nepoznatog coveka/zenu na ulici i kako nekako imam osecaj da vidjaju taj broj.
To se desava mnogim ljudima ovih dana.
Za ove druge , sto vam se nedesava..nema veze.....neznaci da su neki ukljuceni a drugi nisu..Objasnicu i to.

Za ljude koji vidjaju 11:11, 22:22, 10:10 ili 111,222,333,444,555,666,777,888,999 ....

Evo sta to znaci.

U 1945, kada je testirana prva atomska bomba....Bomba je testirana u 11:11. Bomba je ustetila 3cu i 4tu dimenziju i poremtilo 5tu dimenziju. Od tog momenta Vanzemaljci iz Sirius-a su preuzeli rukovodstvo ove planete jer nedozvoljavaju da ljudi uniste planetu. Posto 5to dimenzionalne kozmicke civilizacije nemogu da idu protiv nase slobodne volje...jer to ide protiv kozmickog zakona (LJUBAV)....Ali ima drugih mogucnosti kako mogu da pomognu.

Od tog momenta u 1945e....hiljadu i hiljadu dobrovoljnih dusha su pocele da se radjaju ovde na zemlji. Dosli su ovde kroz prirodan porodjaj. Njihova misija je bila da uvecaju planetarsku svesnost ove planete. Prvi talas kad su porasli su bili oni koji su naceli civilna prava,zenska prava, covecija prava, Hipik generacija.
Danas ima nas u milionima na ovoj planeti i vecina nas smo poceli da se budimo.
Takvi ljudi se zovu 'STARSEEDS'.....TAj broj...iako se nezna sta znaci...podsvesno d.n.ka se aktivira.

Kako starseeds uticaju na druge. Prvo , neznaci da je Martin Luther king itd...bili starseeds..naprotiv. Starseeds (zvezdano seme) uticaju na druge jednostavno sto misle drugacije...crne ovce. Bili oni svesni ili nesvesni , oni uticaju telepatski.
Prirodan zemljak su one duse koji su se radjali i umrli na ovoj planeti hiljadu puta od doba ATlantide itd....vezani su uz ovu planetu jer kasnije ..taj proces reinkarnacje je postao kao 'planeta zatvor'.

Cim prirodan zemljak pocne da misli o sebi ne kao Srbin,Sloven,Hrvat,Hriscanin,Budista,Ateista ,Komunista itd.....nego kada pocne da misli o sebi da je jednostavno Svesno Planetarsko Bice....I kada pocne da misli , kada vidi koliko je veliki svemir..i logika odmah kaze da je nemoguce da smo sami u ovom svemiru..onda ta osoba je svesno krenula u Galakticku Svesnost....sto znaci od toga nema vracanja. Prirodan zemljak je onda jednako kao Starseed.

Starseed imaju prednost samo kroz 'misiju'....Programirani su da se 'sete' odakle su. Inace nema razlike uopste.
Drugo...Cim se probudite da ste Starseed...onda jednostavno uzmite tu titulu i bacite je u djubre...jer iako je fenomenon pravi fenomenon...Takve titule sluze nikome osim EGO i vise moze da odmaze nego sto pomaze. Otudjuje druge i to nikad nije bio program. TA titula jer privremena , i kada u skorosnju buducnost ljudi se relativno probude u fakat da nismo sami , onda ta titula nista vise neznaci.

Program STarseeds-a je kada udju u ovaj zivot....sve su zaboravili...To je i trebalo tako jer je pointa bila da se sve vise i dublje saznamo 'bolest' ove planete...tako kada kasnije se probudimo ,,,imamo dobro znanje o bolesti i mozemo lakse da izlecimo druge i planetarsku svesnost.

Ako sumnjate...neka.. nastavite da sumnjate i to kreativno....jer takva sumnja ce vas dovesti do vaseg unutrasnjeg glasa jer dusa nikad nelaze. Nije potrebna vera. Verovati u nesto ili neverovati u nesto ...oba ekstrema nemaju prednost da se stigne do istine.
Bolje je da se sumnja, ispitiva, testira. Doba 'verovanja' se zavrsava...dolaze nam doba 'SVESNOSTI'.

Drugi simptomi Starseeds-a...Ako ste celog zivota osecali da ce nesto da se desi , nesto globalno a neznate sta....Ako ste privlaceni ka misticizmu,metafiziki bilo koje kulture. Ako smatrate da je planeta zivo i inteligentno bice....Vi ste sigurno Starseeds. Ako niste...ako ste prirodni zemaljci onda ste vi veci sampioni nego Starseeds...mada to nije trenutno ocigledno ...bice.

Isto...11:11 je naj popularnijij nacin budjenja...svi su izabrali sa kakvim nacinom ce im doci budiljnik. Neki drugi imaju drugacije fore budjenja.

Za one koji nevidjaju te brojeve...vazno je da netrazite ...Vazno je da se neosecate da ste u mraku...jer se ovo sve radi za VAS a ne za NAS.

Ako ste na Facebook-u....idite na stranici 'Egzopoliticki Savet Srbije' ili 'Na Rubu Znanosti'...tu cete naci druge....gde im je SRpsko/Hrvastki bolji od mog.

LOVE TORMENTS THE WICKED

Sumnjaj te u grupe sto se zovu Galactic Federation of LIght, Ashtar Command i Great White Brotherhood....Oni su jako lukavi..To je ostatak prevaranta sto nezele da mi uspemo.
Zestoko sumnjaj te ako se pojave 'metalni vasionski brodovi ove godine ili sledece'. I ako se ponasaju kao nasi spasioci..gde nam nude novu cistu tehnologiju, lekove za nase bolesti i kojekakve poklone i obecanja...Oni nemaju dobre namere za nas. Nece uspeti jer Cuvari Zemlje im nedaju ali ce mozda uspeti da preveare neke sto zele da kidnu sa ove planete i zagrle preve vanzemljace koji dodju.

Sumnjate u sve....mnogo grupa su infiltrirane.....najbolje je da se naslonite na vasu sobstveni 'unutrasnji glas'...sto je vezan sa Intuicijom.

NIste sami...verujte da ima jos uvek dobrog ovde...Trenutno postoji rat za nasu svesnost. Taj rat je nevidljiv..ali se sve desava jako brzo ovih dana. Dolaze nam velike promene...Severni i Juzni polovi se mrdaju.

U vezi 2012 Dec 21....nije kraj sveta, to je samo 'strah' sto mracni zele da nam ispiru mozag. Takodje...neidemo nigde...Taj dan ce doci i proci..Neznaci da Maya kalendar nije tacan ali promene su jako subtilne...bice anti klimaks za one koji ocekuju da ce odjendom doci raj ili kataklizam.
Promene se desavaju sada...i te promene dolaze iznutra.

Ovo je pravo mesto da i sam napisem nesto o slicnim iskustvima koja sam imao. Pre jedno dve tri godine, ulazim u prodavnicu, uzimam korpu, za mnom ulazi zena, uzimam dve cokoladice istog proizvodjaca, dolazim na kasu, zena dolazi, u njenoj korpi dve cokoladice istog proizvodjaca. Samo smo se pogledali i nasmejali. Drugi dogadjaj, desio se tih dana, sada u supermarketu, dolazim na kasu, prodavacica provlaci proizvode, na kraju suma: 777.77. 777 dinara i 77 para.

Slucajnost, kako da ne.

У послеподневним часовима кад осетим потребу да погледам на сат обично буде 18:48 h. Понекад се тако зареда и четири-пет дана, па помислим да је у питању нека дигитална завера. :lol:

Иначе овај тајминг ме асоцира на 1848. годину, на доба националних револуција у Европи.

Dva je drugi broj u skupini prirodnih brojeva N i prvi je prosti broj u nizu. Nalazi se iza broja jedan 1, a ispred broja tri 3.Označava se brojkom 2.

images

Back