Nikko
Aktivan član
- Poruka
- 1.639
Da li to onda znaci da je znacaj brojeva zanemarljiv a tema promasaj?
Kao po obicaju, sve si shvatio...naravno da ne.
Procitaj, pa probaj opet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li to onda znaci da je znacaj brojeva zanemarljiv a tema promasaj?
logicnije je da si zanemario metafizicko i vise se fokusirao na fizicko...
Kao po obicaju, sve si shvatio
ne bih se slozio s tim, jer sam sada vise nego ikad pre fokusiran na metafizicko i paranormalno, a takve stvari mi se vise ne dogadjaju. ranije me to uopste nije zanimalo, a stalno sam vidjao ove brojeve i ni sa cim ih nisam dovodio u vezu
Naravno da sam shvatio. Pojma nemas o tome o cemu govoris u svojoj sopstvenoj temi.
Tit je Sisa na engleskom.
Malo neozbiljno ili ne, ali dve dvojke podsecaju na dve dojke 22. Isto tako drugo slovo po redu je B koje opet lici na dve sise, 2xB daju D -jednu sisu, stoga 22:22 = DD .Sigurno je da ovo ucestalo pojavljivanje okolo broja 22 ukazuje da ovih godina traje planska sisizacija Srbije,
![]()
To sto ce transformacija da se desi nevezano za stvar u vezi ponavljanja brojeva i slicnih stvari, ne umanjuje njihov znacaj kao znakova, predskazanja ili upozorenja.
.
Procitaj ovo jos jednom pa mi onda pricaj o rezonovanju 13ogodisnjaka.
Sta ti nije jasno u vezi sa tim?
Reputaciona moc 11 hmmm da i ti nisi jedan od njih? Sta znas o broju 11?
Jel jos neko cesto vidja ovaj broj kad pogleda na sat, ili u bilo kojoj drugoj varijanti?
Poslednjih 10 i vise godina, non-stop vidjam ovaj broj kada pogledam na sat, a gledam na sat mozda dva puta dnevno.
Slucajnost definitivno nije, niti je podsvest koja je programirala samu sebe bez ikakvog razloga...
Najpre je neka vrsta podsetnika za nesto sto se nekom desava u zivotu, mozda vrsta upozorenja da se na nesto obrati paznja ili podsetnik da vreme za nesto istice..
Kada pogledate na sat kad je 22:22, kazaljke su poravnate, u pravoj liniji...mozda ima neke veze sa kosmickim poravnanjem koje ce se desiti u decembru 2012..pa se broj prikazuje kao podsetnik na taj dogadjaj.
Ljudi vidjaju i ostale brojeve tipa 11:11 i slicno, ali meni se desava iskljucivo 22:22
50 pogleda dnevno, neka kombinacija jednom mesecno prosek, ovako kako ti kazes nzm 1:150 al sveli bi mi to na 1:40 ili 20 ili 10 ili 3 ili 2 ahaha jos prosek svih... Evo gledam sad ovo kad desi mi se nesto za sta je sansa 1:1000000000, sile su nesto htele da kazu da li da ima nesto u 22:22 ili je fake xD
NIje 'fake'....jako mnogo ljudi vidjaju te brojeve..ili 11:11 ili 22:22 ili 111,222,333,444,555,666,777, itd.....
Fenomenon je pravi....
hm...da...fenomen jeste pravi...
ljudi nece dati vaznost kada na satu vide npr...12:09...ali ce im 'upasti' u oko 11:11, 13:37 (samo nekima) i ostali navedeni...
fenomen je slican onom kada na ulici snimite VRLO lepu devojku dok cete proci pored neke 'prosecne' kao da ste prosli pored drveta...
zakljucak je...jasan...
tvoj razum je logican....ali se radi o necemu drugom. Meni je malo stid da opisem ovde. Razmislicu malo . Moj primer unistava tu logiku..ne samo moj nego za mnoge ljude. Napisacu ti u privatnu poruku. Al mi je dan zauzet...prematome moraces da sacekas.![]()
dobro...ok...ne mora da bude lepa devojka..moze i lep i zgodan mladic..kako kome![]()
he he...cekaj...jel sam pogresio? Jel si musko ili zensko?
he he...cekaj...jel sam pogresio? Jel si musko ili zensko?
Jel jos neko cesto vidja ovaj broj kad pogleda na sat, ili u bilo kojoj drugoj varijanti?
Poslednjih 10 i vise godina, non-stop vidjam ovaj broj kada pogledam na sat, a gledam na sat mozda dva puta dnevno.
Slucajnost definitivno nije, niti je podsvest koja je programirala samu sebe bez ikakvog razloga...
Najpre je neka vrsta podsetnika za nesto sto se nekom desava u zivotu, mozda vrsta upozorenja da se na nesto obrati paznja ili podsetnik da vreme za nesto istice..
Kada pogledate na sat kad je 22:22, kazaljke su poravnate, u pravoj liniji...mozda ima neke veze sa kosmickim poravnanjem koje ce se desiti u decembru 2012..pa se broj prikazuje kao podsetnik na taj dogadjaj.
Ljudi vidjaju i ostale brojeve tipa 11:11 i slicno, ali meni se desava iskljucivo 22:22..