21. decembar 2012.

Shta ce se desiti tog dana?

• Nuklearni rat

• Udar meteora

• Drugi Hristov dolazak

• Raspad EU

• Raspad SAD

• Neshto drugo(navesti shta)

• Nishta

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moguce. Samo taj kalendar je samo jedan od indikatora da se globalna kataklizma blizhi.

U pravu si.
Sad ozbiljno.Ja se slazem da ce globalna kriza dovesti do velikih preraspodela vrednosti u ovom i ovakvom svetu.Vrlo moguce i do nekog velikog rata....
Ali sve to ne moze imati veze ni sa kakvim kalendarom Maja....
Kalendar Maja moze biti prorocki samo u jednom slucaju.U slucaju da ce nas tada posetiti vanzemaljci, koji ce nas unistiti.
Dolazak Hrista ne moze imati veze sa tim,jos manje udar meteorita, a ponajmanje neka nuklearna katastrofa.
Tako da je po meni ipak najverovatnija opcija o klesaru koji je gledao na pogresnu stranu. :D

U pravu si.
Sad ozbiljno.Ja se slazem da ce globalna kriza dovesti do velikih preraspodela vrednosti u ovom i ovakvom svetu.Vrlo moguce i do nekog velikog rata....
Ali sve to ne moze imati veze ni sa kakvim kalendarom Maja....
Kalendar Maja moze biti prorocki samo u jednom slucaju.U slucaju da ce nas tada posetiti vanzemaljci, koji ce nas unistiti.
Dolazak Hrista ne moze imati veze sa tim,jos manje udar meteorita, a ponajmanje neka nuklearna katastrofa.
Tako da je po meni ipak najverovatnija opcija o klesaru koji je gledao na pogresnu stranu. :D

To je ako gledamo racionalno. Medjutim, po meni od 8.8.2008.e nishta vishe nije racionalno.

ne zbog toga nego sto nije 21,decembar 2012
nego je smak sveta 12.decemra 2012
ocigledno je da postavljac teme nema veze o pravom datumu
i laze narod s ovaj 21.decembar

чекајте ја ћу да вам објасним мени је 19 рођендан па ћемо моје друштво и ја да се опијемо и то 3 дана како је гостињско па после мож да се деси ста оће боли ме пиштољ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back