Жена_са_ставом
Obećava
- Poruka
- 93
Mora nešto.
Па сваки дан се деси нешто али нормално.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora nešto.
Vratiće se ŠešeljShta mislite da ce se desiti tog dana? .
Koliko puta je do sada bio smak sveta![]()
Па сваки дан се деси нешто али нормално.
U svakom slučaju, nešto će se desiti, e sad da li je to smak svijeta, Šešeljev povratak, Koštuničino vaskrsnuće ili nešto uobičajeno...ko će mu znati![]()
Shta mislish ovog puta bude stvarno?
a sta ti mislis da si naveo pogresan datum
valjda 12-ti decembar![]()
Medjutim tema je kalendar Maja.
Shta mislish ovog puta bude stvarno?
Isti qurac 9 dana gore dole. Medjutim tema je kalendar Maja, a on se zavrshava 21.12.
Pa daj da vidimo tu Maju na kalendaru, šta nas zamajavaš. Je l dobra, a?![]()
Pa i da bude, shta da radimo, sudjeno nam!!!![]()
ma kako verujes u taj kalendar
kad svi znamo da su majanci bili blesav narod
Po chemu su blesav narod? Zato shto su istrebljeni?
Ja sam glasala za nuklearni rat.Ova kriza ,kao i svaka do sada se mora resiti ratom,a zasto su uopste pravljene nuklearne bombe ,da se nisu mislile upotrebljavati........................
SMAK SVETA spada u političke teme![]()
Shta da radimo? Da obustavimo sve svoje aktivnosti i chekamo smak sveta. Koji qurac neshto da radimo, kad ce doci kraj? Evo, ja sam napustio faks.
Ja sam glasala za nuklearni rat.Ova kriza ,kao i svaka do sada se mora resiti ratom,a zasto su uopste pravljene nuklearne bombe ,da se nisu mislile upotrebljavati........................