21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Lepo sam vam rekao da ce Ja+pan biti prvi koji je to prihvatio i vidite da se streslo bez vecih problema .Okolo nas uskoro sledi manji stres ,samo bez panike , svaki poremecaj antigravitacije dovodi do pomeranja zemljinih ploca .I ne brinite , malo podizanje nivoa vode , nece unistiti nase useve.

Vratih se ,da vam se javim , malo sam bio u poseti kod NJIH , jos od malena , kad sam bio otet , nisam tako prijatno razmenjivao misli sa njima . Nesto bas i nisu zadovoljni nasim ponasanjem u opstem drustvenom poretku .Mlogo je kazu kod nas nekih losih misli, kradja drustvene imovine , spletki , ekoloskog unistavanja prirode , nepostovanja krava koje nam daju mleko jer nase dame nece da doje decu zbog izgleda svojih grudi, svaleracija i neiskrenosti. Sve u svemu moramo se popraviti.

Све у свему, зачин Це.
Теби је мЛоооГо досадно.
Поправи ти штекер код куће...
Ако може прстом.
Шта је то за тебе, послије аналних сонди и игала у главу...
Па гледали смо и ми филмЕве...

:eek:
WTF?
Ауто је шта? Аха, јесте...
Значи да су ванземљаци муње...
Наиебаћемо, СВИ ћемо наиебати...
Себе или се - а они ће гледати...
И шта који мој гледају бре...нек пазе на те астероЈиде.

:eek:
WTF?
Ауто је шта? Аха, јесте...
Значи да су ванземљаци муње...
Наиебаћемо, СВИ ћемо наиебати...
Себе или се - а они ће гледати...
И шта који мој гледају бре...нек пазе на те астероЈиде.

Jutros sam OBAVESTEN , ocekujemo jos dva manja meteoasteroida , verovatno ce mo ih i videti , mozda i po danu , no, posto jedan doloazi iz pravca severa ka jugu , ovog ce pogurati , toj ubrzati , tako da nemamo razloga za paniku.

:hahaha:
Овај мисли да га неко схвата озбиљно...
Разлика између мене и тебе је што ја не желим да ме схвате озбиљно...
А уколико се случајно зезап, километрима си далеко од оригиналности...
Што можеш да видиш у ономе што си малоприје цитирао...
И у постовима других људи овдје.

:hahaha:
Овај мисли да га неко схвата озбиљно...
Разлика између мене и тебе је што ја не желим да ме схвате озбиљно...
А уколико се случајно зезап, километрима си далеко од оригиналности...
Што можеш да видиш у ономе што си малоприје цитирао...
И у постовима других људи овдје.

Ti ljudi koje navodis , su daleko pametniji od tebe , njima ne treba 7 dana da shvate da vanzemaljci postoje . Sto se tice originalnosti , oni su od tebe udaljeni ne kilometrima vec , stotinama svetlosnih godina . Naravno da ti ne verujes , zato sto oni uopste nisu" mali i zeleni" , i na kraju krajeva ko bi ti dozvolio da ga vidis .Jedna ga je videla u B. Luci pa je pala u nesvest.

Postavljač teme je opasno blizu intelektualne visine koju je onomad postavio Japanac u svim svojim reinkarnacijama zajedno. Još malo i desiće se proboj.
Ajnštajn je sa ovim ekspertom ponovo dokazao da su samo dve stvari nemerljive: Svemir i ljudska glupost, ali je samo za potonje bio siguran.

:mrgreen:
Вјероватно у Чуваре Универзума...
Ми остали смо ван категорије...
стјециште је за Хрвате...
Код нас је окупљалиште или саборник...

Postavljač teme je opasno blizu intelektualne visine koju je onomad postavio Japanac u svim svojim reinkarnacijama zajedno. Još malo i desiće se proboj.
Ajnštajn je sa ovim ekspertom ponovo dokazao da su samo dve stvari nemerljive: Svemir i ljudska glupost, ali je samo za potonje bio siguran.

Veoma si blizu onoga sto je Tesla rekao za Anstajna , da je njegova glupost nemerljiva.:klap:

Е мој Марко из Новог Сада...да не кажем Неопланте...
Разлика између будале и буудале је огромна.
Иста као између сељачине и сељака.
Ако ви урбани ликови то разумијете - ионако свима паметујете...
Нама што волЕмо природу оставите и Натприроду...
А ви лијепо у фенсерај...

Back