BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Au Crni,brate,odakle ovo iskopa 
A meni se i tako vise svidjalo gancijevo izvodjenje ,,opa,gladan sam,,

A meni se i tako vise svidjalo gancijevo izvodjenje ,,opa,gladan sam,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.b92.net/zivot/pop.php?yyyy=2012&mm=11&dd=29&nav_id=664522
Gangnam style je dokaz smaka sveta?
Izvor: B92
Poprilično smešna, za neke možda i zastrašujuća, priča širi se internetom sa tvrdnjom da će numera „Gangnam Style“ označiti smak sveta.
Ovoj tvrdnji ide u prilog i navodna Nostradamusova izjava o kraju sveta:
„Jednog mirnog jutra, kraj će doći. Kada na rasplesanom konju broj krugova bude 9“.
Ova apokaliptična priča širi se internetom sa tvrdnjom da je Nostradamus predvideo mirno jutro, rasplesanog konja i 9 nula koji će voditi ka apokalipsi.
Tvrdnje o smaku sveta podstaknute su činjenicama da je Korea poznata kao „zemlja jutarnjeg mira“, da Psaj izvodi ples konja i da bi video uskoro mogao da dostigne 1 milijardu pregleda, odakle bi dobili 9 nula.
Mnogi čak veruju da će video ovu cifru dostići 21. decembra 2012. godine što bi išlo i u prilog tvrdnjama Maja o smaku sveta.
hahaha pregledaj ovaj video Budjenje..Nikako da dochekam...ako zayebu pa ne bude ima da ujedam.
Da znas da si u pravu... Svet je vec odavno smaknut...Opa Gagnam krajhahahaha au ovaj svet je vec smaknut a da ljudi to i ne vide
![]()
Evo jedno smesno pitanje.. Zasto je Isus pretvorio vodu u vino na svojoj poslednjoj veceri (znate valjda sliku POSLEDNJA VECERA)?
odgovor..
jer je znao da je to poslednja vecera..mogao je vodu da pretvori i u limunadu..al on je prosto hteo da se ljudski opije sa svojim drugarima poslednji put.![]()
Ljudi jos malo!
Jel ste spremili mesne nareske?![]()