Restricted Area
Poznat
- Poruka
- 8.016
kako se blizi ljudi sve ludji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se blizi ljudi sve ludji
da....samo sto u ovom , nadolazecem ratu, mi ne ucestvujemo...znam, jer ja necu ucestvovati..strajkujem.
Amerikanci su samo debilozni zapadnjaci, a srbi napaceni ludaci koji to postase vekovima mraka. Ostalo su psihopate koji u svom losem cinu vide dobro, slepci. Ko ti prica da se brines ili lupas glavu? Kada neko poveruje da je njegov ili kraj sveta blizu, trebalo bi da rekapitulira svoj zivot, uvidi gde je pogresio, sta nije uradio - neostvarene ideje, a ne da panicno bezi ko mis!-Jedino u sta verujem da moze da se desi famozne 2012 je neka atomska bomba na Balkanu! hahahah
Zasto bas ovde? Pa, zato sto fanatici Amerikanci budu li videli da se nista ne desava, mogu da bace jednu (cisto onako, zar ne? eksperimentalno) pa da kazu eto vidite DESILO SE hahahah. Balkan jer im je najudaljeniji, a i jer smo mi oduvek eksperimentalni misevi.![]()
Ako i bude neki smak sveta (u sta cisto sumnjam) onda... Sto bi smo mi glavu lupali??? Svakako nas nece biti, pa - hajde da zivimo (do tada)!!!!!Poz!
ova tragedija u japanu je jos jedna u nizu potrvda da je priroda nepredvidiva i neukrotiva![]()
Priroda + covek...
Zamislite samo da smo mi srbi kojem slucajem imali nuklearni reaktor bar jedan takav u Kraljevu odosmo u pm za godinu dana...
Strasno kako moze od nista da se napravi svasta....
Da se kod nas pravi sve po japanskim standardima, zemljotres u Kraljevu ne bi napravio neku stetu (sto se nuklearke tice), ali s obzirom da se vise novca potrosi na podmicivanje korumpiranih vlastodrzaca, nego na kvalitet onoga na cemu se radi, verovatno bismo unistili pola Evropu...
...nemamo japance....umesto njih imamo kineze....
Uran je upravo pred ulaskom u znak Ovna, i to oslobadja ogromnu revolucionarnu i oslobodilacku silu (Uran, koji simbolise novo, promene, slobodu, rusenje starih koncepata ulazi u znak Ovna koji simbolise ono sto je prvo, novo, stvaralacko, kreativna akcija). Drugim recima, Uran u Ovnu bice eksplozija novog i oslobadjajuceg. Kao sto vidimo, iako jos nije formalno usao (ali uskoro ce), ovaj uticaj se vec vidi. U muslimanskom svetu je doslo do prilicnog broja prevrata, gde su zbacivani upravo visedecenijski vladari i rezimi. Duh novog je vec zapljusnuo planetu.
Web Bot
Web Bot je kompjuterski program za koji se tvrdi da je u stanju da predvidi buduce dogadjaje pracenjem kljucnih reci na internetu. Nastao je 1997. kao alat za predvidjanje trendova na trzistu akcija. Kreatori programa koji sebe nazivaju Vremenski Monasi, drze ovu tehnologiju i algoritme u tajnosti i predvidjanja plasiraju preko sajta halfpasthuman.com.
Vremenski Monasi tvrde da je Web Bot uspesno predvideo sledece dogadjaje: Napad 11. septembra ( u junu predvideo katastrofalan dogadjaj za narednih 60-90 dana),Napade antraksom iz 2001.,Nesrecu spejssatla Kolumbija 2003.,Zemljotres u Indijskom okeanu 2004.,Uragan Katrina i njegovo razaranje.
Ali je zato pogresno predvideo : veliki zemljotres u Vankuveru u decembru 2008., globalni dogadjaj na obalama sredinom 2009., kolaps dolara pocetkom 2009.
Medjutim dalje predvidja:
-Veliki teroristicki napad 8.Jula 2010.
-Veliku svetsku prekretnicu 11.Novembra 2010. (moguce Treci Svetsi rat)
-Lansiranje prvih raketa (nuklearnih?) u Trecem Svetskom ratu 14.Decembra 2010.
-Globalnu kataklizmu 2012. koja ce rezultirati obrtanjem magnetnih polova ili nuklearni rat vecih razmera
Ova dva nezavisna sistema izazivaju iznenadjenje jer oba predvidjaju zlokobne dogadjaje za kraj ove godine. Kada tome dodamo i misticna predvidjanja Baba Vange, o globalnom ratu pred kraj 2010., cela stvar se dodatno komplikuje.
Mislite o tome.