21.12.2012

2012. dogodice se :

• Nista posebno.

• Vraca se Isus.

• Vanzemaljci!

• Globalna kataklizma.

• Treci Svetski Rat.

• Prelazak covecanstva na novi nivo svesti.

• Nemoguce je predvideti.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jesi li ti siguran da je to Sunce? :lol:

Naravno. Ja sam uvek siguran. Zašto si ti nesigurna?

znas ti crnogorac vic,kad izaso klinac na terasu, i zgutao hoffmana (vestacka droga u tableti) i ceka on tako,da se nesto desi,kad ono nista,tek najednom proleti jedna usijana zuta kugla...uh kaze on,ovo je bas dobro,malo zatim,opet proleti ta ista zuta usijana kugla,on odusevljen,nedugo zatim i treci put ista kugla proleti......onda izadje majka na terasu,i rece mu,marko sine,udji vec jednom u kucu,vec tri dana stojis na terasi

Jedan moj prijatelj iz Crne Gore dođe kući s posla i zatekne svoju ženu sa drugim čovekom. I samo mu veli: „Viđu budale! Radi tuđi posa!“ Ali kakve sve ovo veze ima sa temom?

Inače, tekst je preuzet sa ove Facebook grupe, od strane “najvećeg genija”, samozvanog pronalazača:

https://www.facebook.com/groups/227765157351111

Neki su mu ljudi napisali ovako nešto:

Najprvi i najglavniji proroče i najveći naučniče,

Razgovarao sam sa ljudima iz jedne ustanove; evo ti link:

http://www.lazalazarevic.rs

Kažu da im treba neko za održavanje sajtova, a ja se setih tebe. Pošto si ti naš naučnik, pronalazač Proka, prorok i haker, bio bi idealan. Oni zahtevaju da dođeš na razgovor, kako bi ti pripremili radnu sobu (znaš kako je to u ozbiljnim institucijama, nema rada kod kuće). Tamo bi ostao nekoliko meseci (za početak), nešto kao “probni rad”. Dali bi ti uniformu, košulju, pižamu, ma sve što ti treba. Imao bi čak i drugare, sve pronalazač do pronalazača, znaš, kreativci, neshvaćeni, kao ti. Čujem i to da bi na početku imao veliku sobu, a posle, ako se pokažeš - sopstvenu samicu, možda bih ti mogao proturiti i budžobildator, da vežbaš u pauzama. Tvoje bi bilo samo da “radiš” i pronalaziš, otkrivaš, održavaš im sajt, a oni bi se pobrinuli za tebe bolje nego mi. To su sve fina gospoda, kao što rekoh - kreativci. Ako ti se desi napad CAPS LOCK-a, ti slobodno viči, da te svi čuju, šta te briga, najpametniji si. Možda te uspavaju na par sati, pa ti posle nastavi opet, ko ih je6e. Nadam se da ćeš se odazvati pozivu i da ćeš im uspešno održavati mreže. Usput - zaradi nešto, druži se, socijalizuj, gledaj u tavanicu, uživaj, bre, najpametniji naš vođo...

S poštovanjem...

He he he, ne bi me čudilo da sam to bio ja... i ne mislim ovo što piše u uvodnom postu...

Nema više Čikena: reinkarnirao se i popeo na viši nivo. :klap:

opet posto iluminat...vratili ga u partiju:):) a evo i lokacija kaze da palamudis.....nego,daj ti da mi cujemo o simbolici tog oka na tvom avataru,jerbo ce tebe uca prvog da strelja zbog izdaje radnicke klase,onda,kada dodju nasi.....a posle te masonsko-egipatsko-judejske simbolike...da objasnis sta je to 5D....mozda otvorimo i bioskop na taj rad...do sad je bilo 3D i 4D...ja mislim da tu moze da se zgrne lova

now57.jpg

Poslednja izmena:
Narod Maya u Gvatemali optužio je tamošnju vladu i turističke organizacije da mitove o smaku sveta šire zbog pohlepe.

“Dižemo glas protiv prevare, laži i pretvaranja našeg folklora u izvor profita”, izjavio je Felipe Gomez, predsednik udruženja Maya.

“Oni ne govore istinu o vremenskim ciklusima”, naveo je on, aludirajući na brojne filmove i dokumentarce koji promovišu ideju da kalendar Maya predviđa smak sveta za 21. decembar ove godine.

Ministarstvo kulture Gvatemale organizovalo je za taj dan masovnu manifestaciju na kojoj se očekuje dolazak više od 90000 ljudi, a predstavnici Maya zamolili su turističku zajednicu da manifestaciju ne održava jer vređa majansku kulturu.

Stručnjaci tvrde da 21. decembar označava prestanak kalendarskog ciklusa, a ne smak sveta. U saopštenju udruženja Maya stoji da novi ciklus “označava početak velikih promena, kako na ličnom tako i na nivou zajednice, kao i početak sklada i ravnoteže između čovečanstva“.

maye10.jpg

Šta li će na ovo da kažu bivši ljudi, tetovirani robovi, samozvani gurui i ostala prčetina koja širi strah i ostale niske vibracije sa samo tri donje čakre? Šta vi mislite?

Ja uopšte ne nasedam o smaku sveta pogotovo o navodno mayanskim i drugim proročanstvima. Samo znam da Bog nebeski uopšte se ne zeza i da je vrlo ozbiljan. :aha:

Žao mi je ovog plemena Maye kako su izloženi diskriminaciji o lažnim pričama još će budu etiketirani i ispaštani.

Back