raton
Zainteresovan član
- Poruka
- 245
Ova tema me podseti zašto volim ovaj pdf... nije problem imaginacija pojedinih, nego njihovo uverenje.
Ovo je brate doooobrooo. Oću i ja ono što postavljač guta, ili puši, ili ubrizgava!
Ovi momci pevaju o tebi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova tema me podseti zašto volim ovaj pdf... nije problem imaginacija pojedinih, nego njihovo uverenje.
Ovo je brate doooobrooo. Oću i ja ono što postavljač guta, ili puši, ili ubrizgava!

Jesi li ti siguran da je to Sunce?![]()
znas ti crnogorac vic,kad izaso klinac na terasu, i zgutao hoffmana (vestacka droga u tableti) i ceka on tako,da se nesto desi,kad ono nista,tek najednom proleti jedna usijana zuta kugla...uh kaze on,ovo je bas dobro,malo zatim,opet proleti ta ista zuta usijana kugla,on odusevljen,nedugo zatim i treci put ista kugla proleti......onda izadje majka na terasu,i rece mu,marko sine,udji vec jednom u kucu,vec tri dana stojis na terasi

Ja ne bih da pusim ili gutam nista ... Kod postavljaca mi je sve sumnjivo.....

Nema više Čikena: reinkarnirao se i popeo na viši nivo.![]()

a evo i lokacija kaze da palamudis.....nego,daj ti da mi cujemo o simbolici tog oka na tvom avataru,jerbo ce tebe uca prvog da strelja zbog izdaje radnicke klase,onda,kada dodju nasi.....a posle te masonsko-egipatsko-judejske simbolike...da objasnis sta je to 5D....mozda otvorimo i bioskop na taj rad...do sad je bilo 3D i 4D...ja mislim da tu moze da se zgrne lovaAAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHHAHAHAHAHAH! (grohot) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA
Sta ...(HAHAHAHHAHA).....ce.....(HAHAHAHA)... da.......(hahahahaha....hahahaha....ha...uhhhhhh...zamalo da mrem!)..... caruje??

Viši nivo svesti, i tako to..