???!

hah, koliko pretpostavki da pitam za njega...
odakle sad to za veze na jedno vece? kakve to ima veze sa ovom situacijom?
uostalom, pitam za sebe.
sad sma ovo isto pisala na nekoj drugoj temi ***:)
ukratko-bili smo u vezi 8 meseci pre skoro 4 godine. ja raskinula takoreci bez razloga, posle nekog vremena se naravno pokajala, ali on je bio bas bas povredjen, nije hteo ni da prica sa mnom ni nista...
za te 4 godine smo se sretali na ulici ali nije mi nikad ni cao rekao, a ja sma uvek nekako druge decake poredila sa njim (ma koliko otrcano zvuchalo :|)
onda sma mu na spajsu poslala mail da cestitam rodjendan, on odgovorio i iz daljeg dopisivanja sam zakljucila da se i on osecao sve ovo vreme slichno kao i ja, ali smo bili budale da to jedno drugom kazemo.
meni se sad vratilo sve ono sto sam onda osecala i stvarno mislim da ga volim, ali on ima devojku vec 5 meseci i sta ja tu da trazim... ne znam sta da radim i kako da se ponasham?
je l treba da mu kazem sve ili kako....?

Pa, iz opisa se da zakljuciti da ga i dalje volis, ali ***, on je nasao drugu.
Ne znam... Mozda da ga pitas nekako da porazgovarate o tome svemu sto je bilo medju vama i da li on i dalje oseca prema tebi nesto od toga! 8)

ne mora biti da ga voli..moze biti opsesija..meni se jedan decko svidjao 3 godine..posle te 3 godine sam se smuvala sa njim i bili smo zajedno svega 5 dana...i sad...ne svidja mi se toliko ali na punoletstvima ne propustam priliku da ga poljubim..svaki put uzvrati poljubac..

eeeee raskinuli su.
sami od sebe...
ne znam ko je sa kim ni sta se desavalo, samo znam da vise nisu zajedno...
sta sad da radim? koliko da cekam dok ga na primer ne pozovem na pivo ili sta vec...?

:roll:

Back