Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
и то све што си рекла нема никакве везе са оригиналним питањемPa mislim, austrougarska je zagovarala da nacije nisu bitne. Gomile katolika po Vojvodini nisu ni znali šta su. Sve izmešano. U jednoj istoj familiji danas imam one koji smatraju da su hrvati, one koji misle da su slovaci, one koji misle da su mađari i par njih nemci. Neki to sumiraju sa šokci. Dakle, kako se ko oseća
нико ниједном појединцу не намеће ко је и шта је и како се "осећа"
нити се држављанство иђе даје на основу "осећаја"
моја жена је американка по ђеду и цијела фамилија је добила држављанство по томе питању иако нијесу рођени у америци, али поријеклом имају на то право
ја немам држављанство Србије (иако су ми многи пријатељи Србијанци предлагали да га узмем и још нудили да ми помогну)
овај твоје је или злонамјерно или глупо, Србија не би ништа изгубила тиме што сам јој ја држављанин али би добила пуно (ако има намјеру да то искористи ко и друге нормалне а не пркно земље)
земља не постоји ради тога како се неки глупак "осећа" и као украс на његовим нејаким прсима него да ли народ има користи од те земље и људи који су држављани да ли користе тој земљи
али то је сложен концепт за зловољу или глупост