20 i neka i nikad u vezi

Da li je to realno? Ludo? Normalno u otudjenom svetu ili sta?

...Krajnje individualno...I sasvim OK ukoliko za tebe ne predstavlja problem...Ukoliko se ti ne osecas dobro povodom toga, pozabavi se razlozima zbog kojih je to tako...Ako ti je potrebna pomoc u tom smislu - i to je sasvim OK...Ne dopusti da ti bilo ko kroji svet prema sopstvenim standardima...Srecno!...;)

некима је чудно и кад је девојка са 16 невина и без дуже везе
као није била у стању да искрено некога воли да би са њим ступила у сексуалне. односе---стога је неспособна, фалична, нешто са њом није како треба
мсм мени је то најсуровији став који сам чула :sad2:
моје лично мишљење: свака девојка зна кад је право време да ступи у озбиљну везу и сексуалне односе
дал је то 15 или 25...небитно,...битно да је особи било право време и са правомособом

некима је чудно и кад је девојка са 16 невина и без дуже везе
као није била у стању да искрено некога воли да би са њим ступила у сексуалне. односе---стога је неспособна, фалична, нешто са њом није како треба
мсм мени је то најсуровији став који сам чула :sad2:
моје лично мишљење: свака девојка зна кад је право време да ступи у озбиљну везу и сексуалне односе
дал је то 15 или 25...небитно,...битно да је особи било право време и са правомособом

E sad, kako nebitno. Sta i koliko ona moze da zna sa petnaest? Nista dalje od svog nosa.

Retko koja devojka zna sta je za nju najbolje. One ne znaju ni sta tacno osecaju, ne razmisljaju o sutra, zelje su im cesto nametnute od okoline, drustva, tv-a. Mladost je ludost a sa petnaest godina to nije ni mladost, to je detinjstvo.

Rekla bih, svaka punoletna devojka treba da se vodi po svom osecaju za pravo vreme i pravog muskarca, pogresice verovatno, velika vecina pogresi ali i to je njena greska,, njen zivot i njeno iskustvo i to gradi buducu nju.

Sto se tice teme konkretno, mladi ljudi danas imaju sarene laze u svojoj kuci koje im daju privid drustvenog zivota. Gledajuci filmove i prateci fb cesto zaborave da je lepo sa nekim popiti kafu. Nateraj se, izadji sa nekim bar deset puta, paako bude lose, ako bude smorno i ako posle toga vidis da te veza ne cini srecnom onda ces znati da si takav tip, nece te moriti sumnje da je krivo ovo ili ono vec ces raditi na sebi ili neces raditi nista, uglavnom tvoj izbor.

Pa normalno je ako ne želiš....
Ako želiš i imaš takvo stanje stvari onda i nije normalno...
To o tebi govori da si:
a) previše probirljiva, imaš zamišljene likove i nijedan realni ne može da ti ispuni kriterijume ili nešto na taj fazon.
b) asocijalna, pa onda i nemaš gde da upoznaš nekoga....
c) imaš neki gadan feler kad je psiha u pitanju...
d) nezainteresovana, misliš da želiš, a u principu te to i ne zanima toliko..
e) etc...:lol:

Sta je tu cudno i neobicno ? Ja sam svoju prvu vezu gdje sam volio imao sa 25 godina .
Poceo sam se zabavljati s djevojkom koja je imala 20 godina i bila nevina . Mogu reci da je bilo
predivno .Prije toga sam imao neke pokusaje koji nisu licili ni na sta . Kad sada pogledam unatrag
jos sam ubjedjeniji da ne treba ulaziti u vezu dok ne naidje prava !

Nije ludo ako nisi imala (ukoliko se radi o tebi) potrebu za tim. Ja sam uvek protiv svake vrste siljenja i naprezanja protiv svoje volje, da bi se zadovoljili tamo neki uvrezeni standardi. Veliki sam protivnik one:"Kud svi Turci..."
Postoji 1001 razlog: niko ti se nije dovoljno dopao, ako ti se dopao mozda nije bilo obostrano, stidljivost, previse strogo drzanje koje pravi barijeru,...

Bas sam sa devojkom, koja je inace vrrrlo zatvorena, nedavno pricala na tu temu. Ima 25 god. i prvi put se poljubila pre par meseci. Tek tada je upoznala momka koji je privlaci. Rekla mu je, to mi je bilo slatko:), da je mora prepasti i nenadano poljubiti, da se ne bi ukocila. Verovatno je to problem kada imas odredjen broj god., ali nije ni ludo ni nenormalno.
Ne treba insistirati bez prave potrebe, ali se ni sputavati iz drugih, opet nametnutih, razloga. Vazno je da pratis sebe, neosvrcuci se na vecinu;)

Ако је без креса, онда је безвезе и то се углавном надокнади у каснијим децеценијама. Најгори су примери дегенерисаних политичара, који нису ебли у то време, па сад ебу нас.
Да се разумемао, ако се само тебе тиче, ху керс? Слободна воља у том смислу.

Мислим да само није имала среће, у данашње време је много тешко одредити шта је нормално, а шта не.

Овде на форуму сам прочитала разне ставове те не веза би требало да траје толико и толико да би то успело,
те ово би требало тад да се уради, ово не би требало ни под разно, за ово је касно за ово је рано.

Живот нема правила, некоме је прва љубав уједно и једина права, други буду у везама и везицама па тек онда нађу шта им треба,
неко не нађе никад...зато се сад и објављује и прича о оном старом пару, где муж долази у дом свакодневно да храни своју жену
и то се истиче као нешто несвакидашње, а у ствари то би требало да се подразумева да раде они који су цео живот заједно провели.
Љубав се заслужује, а везе се граде није то нешто што би требало узимати здраво за готово.

Ni ludo, ni nenormalno, verovatno samo sticaj okolnosti. Jedini problem koji vidim je u tome da ti pocnes da verujes da je to nesto nenormalno, a ocigledno je da nisi daleko od tog stava kad vec postavljas ovu temu. Najpogresnije bi bilo imati bilo kakve komplekse sa tim u vezi. Nekome se desi ranije, nekome kasnije, nevazno...

Back