Tigricasta orhideja
Početnik
- Poruka
- 2
Da li je to realno? Ludo? Normalno u otudjenom svetu ili sta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo kres šeme? ili ni to?
prevelika ocekivanja, hyber svet, nerealnost u onome sto zelimo i sebicnost u odnosima samo su uzrok zasto ljudi u najlepsim godinama propustaju najlepse stvari
kasnis cero ode vozDa li je to realno? Ludo? Normalno u otudjenom svetu ili sta?
..dobro pitanje..
..shta je hyber svet, mindjo..?![]()
некима је чудно и кад је девојка са 16 невина и без дуже везеDa li je to realno? Ludo? Normalno u otudjenom svetu ili sta?
некима је чудно и кад је девојка са 16 невина и без дуже везе
као није била у стању да искрено некога воли да би са њим ступила у сексуалне. односе---стога је неспособна, фалична, нешто са њом није како треба
мсм мени је то најсуровији став који сам чула
моје лично мишљење: свака девојка зна кад је право време да ступи у озбиљну везу и сексуалне односе
дал је то 15 или 25...небитно,...битно да је особи било право време и са правомособом
Sta je tu cudno i neobicno ? Ja sam svoju prvu vezu gdje sam volio imao sa 25 godina .Da li je to realno? Ludo? Normalno u otudjenom svetu ili sta?
Ni ludo, ni nenormalno, verovatno samo sticaj okolnosti. Jedini problem koji vidim je u tome da ti pocnes da verujes da je to nesto nenormalno, a ocigledno je da nisi daleko od tog stava kad vec postavljas ovu temu. Najpogresnije bi bilo imati bilo kakve komplekse sa tim u vezi. Nekome se desi ranije, nekome kasnije, nevazno...Da li je to realno? Ludo? Normalno u otudjenom svetu ili sta?