2 brata blizanca - koji?

Hm..Ja bih to uradila ovako:
Bila bih sa drugim, onda bih ga posle nekog vremena nagovorila na neku tetovazicu, pa bih onda kobajagi "promasila" i bila s prvim misleci da je drugi, a po tetovazi bih se uvjerila da je to stvarno bad twin brother...
Onda bih s drugim nastavila, objasnivsi mu da je nesporazum i zivjeli bi srecno do kraja zivota...
Parola je ISKORISTI PRILIKU 8)
E, a ozbiljno, pa vjerovatno s prvim, s obzirom da je on frajer, vjerovatno bi i mene on smotao a ne onaj drugi, nisam ja bas niko poseban u odnosu na druge..

e,cek',pero,situacija je realna,je l'? :shock:
a je l' bi mog'o ti mene da upoznas s tim 2. kad je vec zgodan,pametan,sposoban i iskusan...a bez devojke?! :D :wink:
eto,ja ponovo glasam za njega! :) mo's da racunas kao 1 ili kao 2 glasa,u zavisnosti od toga koliko cenis moje misljenje,od volje ti! :roll:

Pera_Zdera:
mis-mali:
pa prvo da upoznam i jednog i drugog,pa da vidim koji mi vise odgovara,mozda ni jedan ni drugi..sve zavisi od karaktera jer je to mnogo vazno,iako ce mnogi da vrisnu i da misle :roll: :roll: :roll: "bla bla" pusti neka prica...al zar nije tako???
Karakter im je isti, prica im je ista, sve im je isto, osim date razlike. Moras jednog odabrati...kojeg?
ma kad su isti ondah je sve jedno,sve jedno jedno je...verovatno sa prvim :oops:

cLick - OR - Die:
angelblue:
cLick - OR - Die:
pa najlogichnije je da uzmete prvog. IsQsan momak koji ce vas zadovoljiti, usreciti.. zameniti boljom :D
odgovori su vam kao da hocete da ga zhenite :)
a otkud znas sta sve moze da se desi iz takve situacije???Brakovi se sklapaju iz raznoraznih razloga... :wink:

brat blizanac i ja te nismo ni$ta razumeli 8)
2 click-a?! :shock:
ma i jedan je too much! 8) :lol: :wink:

Recicu ti iz iskustva,bila sam u takvoj situaciji-slicnoj...Isto blizanci,jedan smeker, kad ga vidis shvatis da je tvom traganju kraj i da je on nesto prelepo...PRELEPO!Prvo nisam znala kakav je- price kruze on je frajer menja devojke,ma ponasa se kao skotina,a one sve balave za njim...I naravno onaj drugi shmoklja u ovom slucaju, naravno ne bas toliko los ali losiji od prvog...Za devojke zna iz knjigaili mozda iz bratovih prica...Posto sam mislila da ne zelim da prodjem kao svaka i budem sa prvim jednu ili dve veceri i shut , kao sad cu ja u akciju sa ovim drugim,i tako se cula sa njim neko vreme i zgotivili se, ali nismo bili zajedno...Jeste on "isti", (ustvari ne mogu biti isti) ali nije onaj koji se meni svideo i nije skot...on je dobar prema devojkama, ne zna kakav je svet da nije sve tako naivno...I na kraju,prekinem kontakt sa drugim-necu da lazem sebe i budem sa njim samo zato sto je on kopija prvog tj. onog koji mi se svideo...
Tebi savet: Seti se koji ti se svideo jer sigurno nisu isti ima razlike...Kad premotas film razmisli sta ti se kog tog svidelo i nemoj da pokusavas sa onim drugim samo zato sto je on dobrica...Sta ako ti volis kretene? Nemoj da te zbuni koji je dobar koji los kreni na onog koji se tebi svidja ili se baci na neke ne-blizance.... :lol: :lol:

Pazi ovo: nanesesh jednom od njih, kao sluchajno neki ozhiljak, npr. ugasish mu cigaru na dlan, i od tada tachno znash koji je koji. To je jako bitno, jer ti blizanci imaju jako dobru marketing taktiku: jedan izigrava trovacha, a drugi dobricu. Tako mogu da smuvaju 90% riba, a onda koju god skuvaju mogu da iskoriste i jedan i drugi. Bratska pomotj, get it?

Back