gost 41715
Elita
- Poruka
- 17.690
Ima u centru grada, preko puta Gimnazije-150 dindži.![]()
Ne sehri da je samo 150 din?

Au, sad znam kako cu da obelezim zavrsetak posta...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima u centru grada, preko puta Gimnazije-150 dindži.![]()
Zato sto je tema sprdnja sa necim sto je lepo, a ovo moje nije likovanje, vec udarac u glavu za otreznjenje...Vise mu dodje kao jed sto ne gledate na stvari sa prave strane. Nikada od mene ne ocekuj da se povinujem vasim pricama o tome sta je sreca, a sta nesreca.
Ма у реду је, ликуј ти, твоја слобода и право.
Али треба да знаш да реч има јаку енергију, емоција још снажнију.
Међутим лоша уме лошим да се врати. док добра увек добрим.
Ja ti ponovo kazem da ne likujem, osim ako ti ogorcenost nije likovanje.
A za rec se slazem. jezik je najljudskija od svih ljudskih tvorevina, nesto najlepse.
Ali ne kaze se dzaba "Ubi me prejaka rec".
Znaci i sa recima treba umereno, pogotovu danas kad je tempo zivota dinamican.![]()
Ja ti ponovo kazem da ne likujem, osim ako ti ogorcenost nije likovanje.
A za rec se slazem. jezik je najljudskija od svih ljudskih tvorevina, nesto najlepse.
Tacno, zato se cesto i suzdrzavam da nekima odgovaram istom merom na njihove 'prejake reci'Samokontrola je obavezna.
Требало је онда своју огорченост да усмериш на нешто прикладније.
То је моја замерка.
Разумем различитост ставова и различитост њихових изношења.
Поштујем то као најширу слободу личности, али постоје, надам се , у свим различитостима и неки заједнички именитељи, које можемо обострано прихватити и теме око којих не сме бити спора, а камоли подсмеха.
Postoje naravno. Ali ja se nisam podsmevao ljudima na Kosovu, i situaciji u kojoj se nalaze, mislim da je to jasno; vec nasim zabludama oko toga sta nam je Kosovo, sta ono nama predstavlja.
Коју заблуду мени замераш по том питању.
Тачније речено, српског идентитета.
sto ste sujetni tolko svi, super je ovo vest
To je teorijski pojam, a tvoj licni identitet je pojam iz prakse.
Za zivot je ovaj drugi bitniji, a ovaj prvi je samo delic ovog drugog.
Није то никаква теорија, већ историјска, етичка, национална и државотворна чињеница.
Теорија је управо то што ти износиш и то сурово макијавелистичка, али ипак теорија.
Уосталом, какво год да је стање у пракси на КиМ, та иста пракса , уставно-правно доказује да је оно саставни део Србије.
Нисам очекивала од тебе да подржаваш сепаратизам заснован на терористичком акту и сили НАТО.а.
Identitet jedne grupe je uvek teorijski pojam, koji ima dodire sa praksom samo kroz konkretne pojedince.
Meni su uvek bitniji ljudi i kvalitetan zivot, makijavelizam samo u smislu da sve treba da bude podredjeno tom cilju.
Ne podrzavam ja nikakav separatizam, mogu samo da podrzavam legitimitet, toliko puta sam govorio o tome ovde. Meni je npr. uvek bilo glupo kada se ljudima koji tamo zive govori da podrzavaju teroristicke akte, pa i da su sami teroristi. To su ljudi, ne zivotinje. Nista manje vredniji od tebe i mene, dajte im za pravo barem to da treba i oni da se pitaju za nesto.
A ti si naravno taj superiorni autoritet koji ce sebi dati za pravo da odluci sta je neciji identitet.
E pa sad kucas na pogresna vrata, nisam ja taj koji konstantno prica sta je to srpski identitet, sta je to licni identitet svakog Srbina. Hajde malo razmisli dobro, pa ces i sam zakljuciti ko to danas radi...
Kome su puna usta mantramai floskulama o identitetu?
I gde sam ja to rekao da Srbi ne treba da se pitaju kad je legitimitet u pitanju?
Sto se tice tih volova i tog kupusa- daj bre, mene 'patriote' ne smeju mrko da pogledaju u oci, a kamoli nesto drugo...
Radi prozapadni lobi koji bi da redefinise srpski identitet u skladu sa svojim politickim ubedjenjima i postupcima, kao i esktremni nacionalisti koji u svojoj reakciji na pristiske ovih prvih idu u neke druge krajnosti.
Uvek i svuda, ali recimo ovde gde ti dajes sebi za pravo da odlucujes o tome da li je Kosovo deo srpskog identiteta ili nije.
Ne, Srbi su vekovima bili u zabludi, pa su samo cekali da ti dodjes da ih deprogramiras.
Ne pitas se, jer ne zivis u Prizrenu, pa ti nije stalo do Kosova kao nekom prizrenskom Albancu.
Kakvih volova u kupusu... Ja kazem da ti je prica porozna - kao voda u kupusu.
A to sto te patriote ne gledaju, znam da te to muci, ali sresces valjda pravog jednog dana, pa makar i ne bio patriota.
Nema svrhe da zbog nesrecne ljubavi budes kivan na srpski patriotizam.![]()