19"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
NAsla sam decka. Ispricacu vam sve, ali nemojte mi zameriti, sto sam nesto krila od vas. Iskreno, nisam htela da izbaksuziram, jer sam po prirodi zaljubljiva, a pre svega potpuno posvecena ljubavi.
Jutros sam vodila moju komsinicu Ljubinu u bolnicu. Pricala sam vam da je skoro vadila krv, a danas je opet isla da radi nesto, ne znam da li je u pitanju kicma, stopala ili uho, grlo, nos. Ona mi je to pricala, ali me stvarno nije previse zanimalo, jer sam upoznala jednog decka. On je doveo majku, jer ima problema sa sluhom. Jadna zena je bila na promaji, zabolele je usi i potpuno joj zagluve. Cuje, ali ne bas najbolje. Mnoggo je simpaticna. On je mnogo sladak. Radi kao advokat. Uzeo je slobodno pre podne da bi odveo majku kod lekara. Nisam mogla puno da pricam, jer je Ljubina svaki cas zapomagala nesto i stalno kukala, kako je boli ovo, pa ono. On mi je predlozio da se nadjemo posle podne i otisla sam. Veoma je sladak, sarmantan. On je narucio viski, a ja sam narucila nesic. Onda se on predomislio i narucio nesic kao i ja. Onda mi je rekao da je njegov nes odvratan, a moj je bas bio lep. I onda je on pitao da li moze da proba moj nesic. Meni je malo bilo odvratno, ali sam ipak dala, da ne ispadnem baba-zvaka, ali on se priblizio i poljubio me. Rekao mi je: "Isti je kao moj, ali tvoje usne su ga zasladile." Tako je divan. Bas sam se zaljubila. Morao je ubrzo da ode, jer mu se nesto dogodilo sa Mercedesom, nesto oko gume on kao ima nesto 19 ne znam sta, ali mi je rekao: "Cico, kako tebi lepo stoji 19 uz tvoje lice". Volim kada mi neko da manje godina, nego sto zaista imam.
Da li mislite da je ovo vecna ljubav, posto meni izgleda.

Јесте.
То је вечна љубав...
Коначно си схватила да није све у мерцедесу већ да је добро и кад имаш 19 цм на располагању... ;)

Da bi ljubav bila večna, on treba da pije kratki espreso i da iscedi majonez na glavu, a ti da slušaš Vajtsnejk ponedeljkom i sredom, a petkom da gledaš Štrumfove i okačiš poster Snupdoga.

inspiracija nadjena u površnim devojkama iz bukvalnog okruženja
iako deluju ko normalne njihove reakcije na situacije u žvotu su posledica trenutnog raspoloženja
a i autor bi mogo nešto da prcne za promenu makar i površno ;)

хвала хвала јако лепо од тебе као и увек
разумео си сву моју животну причу -.^

ali mercedes.. sve, sve, ali mercedes :neutral:
so overrated

mercedes-benz-sl-600-01.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back