Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
jel ti namerno zajebavas na svakoj temi?zmaj013:Bas niste ni malo inspirativni sto se tice poklona,.... sve same skrtice, sem ove cice sto bi poklanjala zlato...... bolesno ali OK....
:shock:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti namerno zajebavas na svakoj temi?zmaj013:Bas niste ni malo inspirativni sto se tice poklona,.... sve same skrtice, sem ove cice sto bi poklanjala zlato...... bolesno ali OK....
:shock:Ni mrtav ne bih bio ozbiljniji.....Banshee:jel ti namerno zajebavas na svakoj temi?:shock:
Ja bas mislim da je moj predlog bio najbolji..... Mislite sta hocete, SVE JE ONAKO KAKO SE KOME CINI COVEK JE MERA SVIH STVARI POSTOJECIH DA JESU NEPOSTOJECIH DA NISU....Banshee:ma da...samo ti kritikuj a nista kontruktivno da predlozis.
znas sta,tvoji postovi nisu cak ni vredni citanja.namerno podjebavas ljude ovde,pa se neki malo osetljiviji nerviraju a u sustini ti si samo jedan obican,duboko nesrecni decko zeljan paznje.![]()
Pa znas kako,to i nije tako losa idejaBliznakinja:O moj Boze , naravno da ne WC solju
![]()

LPhoklica:Što?
Baš je to originalni poklon.
Evo mi došli....sigurno se pitaš šta je ovo...mmm....veliko je....i teško... eto...to je tvoja nova WC šolja.
Oduševiće se
love_girl:Pa znas kako,to i nije tako losa ideja
TO se tacno secam kada su jedni indijanci {god dana stariji od mene} iz osnovne,iscupali wc solju {budale} ili su je mozda kupili....uglavnom,uzeli su wc solju,ispotpisivali se po njoj i poklonili drugarici za rodj![]()
Ja sam umrla od smeha kada sam videla...Bliznakinja:O zivote![]()
Ja bih rekla .."ne hvala imam vec jednu"![]()

a sto ne?Bliznakinja:O moj Boze , naravno da ne WC solju
![]()

Elvin:Ma kupi joj "Seks za pocetnike",nemas osecaj da je 18-ti ako ne dobijes makar 5-6 primeraka![]()
Bliznakinja:
I da , kazes joj tipa "I ovaj put pustaj vodu "![]()