17:43 Гордана Чомић : Изричем Вам опомену ...

Ма стварно су претерали. И у опструкцији и овом лупкању.
Само да пожуре јер ускоро ће избори а после избора ко зна...
Протест није претеривање, претеривање је пљачка државе од стране ЗЕС-а. 90-е се врађају, масовни откази, све је распродато и сад држава живи од инекција ММФа. Онај љигавац што су га укебали је све ове жуте гњиде довео на власт 2000.

Морају да буду инветивни па измисле нешто друго ово је досадно.

Дедер Жико,

А шта ти мислиш шта би опозиција (знаш, то су они који не краду Народ и Државу) требало,
по теби,
да ради ???
Нарочито када им се украду, на изборима освојени, мандати ???

Да седи и ћути ???
Да чека изборе, а Власт покраде и продаде све што икакву вредност има ...

Онда би место сваког посланика могли да поставе по једну саксију са мушкатлама ...
Уредно заливање, периодично прихрањивање ...
Онда би био мир и тишина ...

Druze moj Mar-com. Znam da su ti radikali na srcu. I meni su nekada bili. Danas mi, vise, niko nije. Pusti politiku, zivi i druzi se. Bolje je popiti po jednu domacu nego jediti se zbog politike.
Reci ces da je lako tako napisati, politika usla u krv, ali mani se. Svi su isti i radice kako njima odgovara. Mandati su poslanika koji su ih dobili. Nisu hteli da ih vrate (zagubile se, nestale, ostavke) pa uskoro ce novi izbori. A znam da si voleo i Nikolica i Vucica. naravno, pre njih najvise Voju. Ali sta ces. Sve se menja. Pare su gadna stvar. Preko noci promene ubedjenje.
Pozdrav.

Српски Радикали "ударају предметима у инвентар Народне Скупштине" ...

До сада је 23 Народниа Посланика у републичкој Скупштини добило казнену меру ...

Гоцо,

Зашто не позовеш обезбеђење да избаци опозицију ...

Откад је СРС опозиција?
И кад је била опозиција?
И кад није била комунистичка?

Jedan od prvih Srpskih Radikala:

khrushchev_shoe1.jpg

Nikita Hruščov

Морају да буду инветивни па измисле нешто друго ово је досадно.
A da se skinu goli...?

da sada je muzika sa mobilnog novi hit , al dobro bolje i to nego lupanje , a kad ih odrape i za to po dzepu smirice se

Неће за то бити казни, данас нису деловали као да им смета. А ако Славица опет остане код куће а Гордана Ч. побесни онда би стриптиз стварно био одлично решење. Или пиштаљке.

Неће за то бити казни, данас нису деловали као да им смета. А ако Славица опет остане код куће а Гордана Ч. побесни онда би стриптиз стварно био одлично решење. Или пиштаљке.

Znaci u COU se razmislja i o tim ekstremnim koracima da se Vjerica , Goca i Natasa pocnu skidati na sred sale kao konacni ultimativni vid protesta koji bi sigurno razbucao Tomu Solju i njegovu bandu ko macke sa jebista , odlicno -podrzavam !!z:poz::sanke:

Znaci u COU se razmislja i o tim ekstremnim koracima da se Vjerica , Goca i Natasa pocnu skidati na sred sale kao konacni ultimativni vid protesta koji bi sigurno razbucao Tomu Solju i njegovu bandu ko macke sa jebista , odlicno -podrzavam !!z:poz::sanke:

Па пази - код нас барем има ко да се скине (не мислим на Радету, да се разумемо). Да не дај Боже Тома и Јоргованка крену да се скидају уплашили би и слепе људе z:mrgreen:

А јеси ли ти увек тако фини ил' ти се само данас омакло ???

Мада,
генерално гледано на скупштинску већину,
и не грешиш пуно ...

Шуто и рогато ... С' коца и КОНОПЦА ... Претежно мутаво ... А кад изађе блеји ....

Back